175

Лъжецо

преди 11 години

Цецо лъжецо каза:Имам 6 апартамента аванта!Народа да духа:)

174

Анонимен

преди 11 години

Ще:лъжем,мажем и краднем,дори когато в скандал,попаднем-гарантирано от ГЕРБ!

173

Хвойнев

преди 11 години

Тази *** мутра, този долен ***, този нагъл крадец, бел ден да не види, да гори в ада, на съд!

172

Анонимен

преди 11 години

znam che sled tezi gafove ceco ot mvr nema da e glaven geroi v sledvashtata parlama-ako grob ne sastavi kabinet i ceco nema dagoima v parlamata

171

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли как дава на контакт "ЦЕЦОМОБИЛА"?

170

Фермера

преди 11 години

Я като сте такива моралисти всички и подскачате като да не какво зажаданели за да не казвам какво, да си пропомните първо колко години минаха от случая ХОХЕГЕР, от грандиозната измама ЦАНКОВ КАМЪК и защо вие всичките моралисти оставихте нещата така без да положите усилия нещо да се промени ????? Разберете че докато МАТРИЯЛА Е ЛОШ държавата няма да се оправи. Дойдоха едни хора, които се опитаха да нарпавят нещо в един изключително труден период и вие им скочихте само заради някакви съмнения.....

169

РУМЕН221

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ,Какво означава ГЕРБер-политик, ами чист мафиот!- Борисов е "вечно подведен", а и до сега не знае изобщо какво става в държавата - Цветанов не знае и как е придобил за кратко време шест апартамента, не знае какво правят падчинените му в МВР- Дянков не знае и сега къде са парите от резерва и държавните фирми- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой не знае кой е здравен министър- Цялата им партия не знае защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?!

168

tenkess

преди 11 години

До Гергана Не се заблуждавай ,момиче!!!!Тези отвличания си ги вършиха хора на Борисов!!!!За това спряха и отвличанията и убийствата показните!!!Не се заблуждаваите и да се хващате на техните въдици!!!!

167

Далия

преди 11 години

Комунистите вече прекаляват, то бива черен пр бива, ама...., много са мръсни!

166

Анонимен

преди 11 години

Майкави и комонистите ревете за подслушване,еми дето 45 г ни подслушваше държавна сигорност под прозорците това неели престъпление та сега станишев се *** че полицията е преслушвала,ще преслушва след като сте мафиоти от горе до долу.25 дена Бойко пак щеги стегне умота в колата.Цветанов знае как.Станишев на кол ще бъде побит.Пък за верижната машина трактора дане думаме.

165

Гергана

преди 11 години

Несправедлива са обвиненията срещу Цветанов , а нима не помните кой спря отвличанията , кой намали организираната престъпност , кой направи държавата ни едно по-спокойно место за живот . Цветан Цветанов - ДА той се бори с това престъпността в Българи да бъде ограничена и намалена .И На БСП измислиците ще се разкрият но това не трябва да остава безнаказано за клеветите им

164

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ здраво е платил за амбразурчици по форумите. До изборите тоя гмеж ще крещи в Интернет-медиите, но малко заблудени останаха, дето да се оставят да ги облъчват.

163

ха

преди 11 години

*** до цървула!!!!!!!

162

Iziskan Draskach

преди 11 години

Az sym na 100% che Gn Cvetanov nqma nishto obshto vsichko koeto se gowori e scenarii naprawen ot Bsp za da wlqzat otnowo w igrata

161

Dundi

преди 11 години

Нека си припомните случаите Хохегер и Цанков камък!И за тях ли е виновен Цветанов!

160

tenkess

преди 11 години

До Иван Иванов Защо си сигурен че няма друга алтернатива???Има една партия която никой никъде не споменава и тя е Национален Фронт за Спасение на България!!!!ТОВА Е АЛТЕРНАТИВАТА !!!Не си завираите главите в пясъка и да повтаряте че НЯМА алтернатива.ИМА !!!!

159

Гражданин

преди 11 години

Крадците от ГЕРБ, не стига, че не свършиха нищо полезно и след тях остава само мизерия, съсипия и разруха, ами и са харчили милиони държавни пари, за да подслушват единствено за лична изгода! Защо не дадат справка колко и каква полза за държавата е имало от прахосаните милиони? Защото не могат, слухтели са наистина само в свой частен интерес! Вън крадците от властта, мястото им е в затвора!

158

Сузка

преди 11 години

Всички до сега управляващи ,направиха много за колапса на България.Не е само ГЕРБ, ами БСП,с червените кредитни милионери,бивши чеда на БКП,НАУЧЕНИ ОТ РОДНИНИТЕ СИ ПАРТИЙЦИ,КАК СЕ КРАДЕ,ами царя,който дойде да си търси имотите,които не са негови,ами Доган,с неговият измислен етнически проблем,който не съществува,коя точно пария,до сега,направи хората сигурни,богати и стабилни без да се страхуват,какво ги чака утре?23 години лъжи.На кой от всичките тия им пука от подслушване?Май на всички тях.

157

taka

преди 11 години

До хххМалко ли грабиха и унищожиха толкова народ ,че пак да спечелят!!???!.Ти наред ли сиииии????Народа ги изгони с камъни вие пак за"поповата къща питате".НАГЛОСТ ама яка!!!

156

РУМЕН221

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ,- ОТ ГЕРБ НИ ЗАГРОБИХА...1. СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗКУПУВАНЕ НА СВРЪХСКЪП МРЪСЕН И ЗЕЛЕН ТОК2. С ГАРАНТИРАНИ ЦЕНИ И СВРЪХПЕЧАЛБИ ЗА МАФИЯТА- ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА:1. ПРИНЦИПИТЕ НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР...2. ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН...3. ЗДРАВИЯ РАЗУМ И ПОНЯТИЕТО ИЗГОДА... - ТЕ СА КЕЛЕПИР, НЕДОПУСТИМА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ..." ЗАБРАНЕНА ОТ ЕС...!!!- ЗАТОВА ОТМЯНА НА ЗАГРОБВАЩИТЕ НИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ДОГОВОРИ, САТО ОМРАЗНИ- НО НЕ ОТ "ГЕРБЕРСКИ КАЛИНКИ", А ОТ ПОНЕ СРЕДНО ГРАМОТНИ ЮРИСТИ....