60

Ким Ир Сен

преди 11 години

Това не бяха бомби бе *** а зарята по случай рожденния ми ден.

59

До Крис

преди 11 години

Грешиш! Северна Корея ще бъде виновна :)

58

Крис

преди 11 години

Сега или Иран или Сития ще са виновни...

57

gogo

преди 11 години

Дайте да залагаме: аз казвам - атентаторите ще са от Иран. Хизбула, разбира се, щото на Нетаняху не му мина номера, след "атентата" в Бургас и Европейския съюз отказа да приеме организацията им за терористична.

56

До един по долу

преди 11 години

Пишеш глупости. Тоя взривен материал трябва да са го извадили от някой пиратски кораб край бреговете там. Каква селитра в съвременните ВМ бе братовчед.

55

Един друг

преди 11 години

в никакъв случай не одобрявам невинните жертви, но ето 1 въпрос за 1000лв-коя е единствената нация използвала атомно оръжие с/у др. хора.А,че си горд-евала,то др.не остава

54

Анонимен

преди 11 години

Леле, ако ги бяха сложили в бойлери, сигурно целият град щеше да си замине!

53

123

преди 11 години

На бас, че ще посочат за организатор на атентатите Северна Корея, подпомогната от Иран и режима в Сирия. Този филм вече сме го гледали!

52

сектор Кабул

преди 11 години

Ние сме в състояние на война с империята на злото. Всички средства са позволени. Ще отмъстим за всеки убит от американските терористи и бандити! Смърт на Америка!

51

Анонимен

преди 11 години

ZA AMERIKANZITE GOLIAMA BOMBA KAKVI SA TIA TENDZARI

50

Анонимен

преди 11 години

Смешно е да четеш такива рецензии,не забравяйте ,че става дума за долни и мръсни терористи,които убиват невинни,що за мислене имате,засрамете се починало е и дете,явно малко хора са останали в България,които все още имат някаква човещина и мозък.....жалко

49

Анонимен

преди 11 години

сега ще намерят виновните - сигурно в Сирия или Корея.....познати сценарии... демократични..

48

НСС до 59

преди 11 години

Частично е вярно, но зависи. Не случайно, в повечето европейски градове, включително в САЩ, кошчетата за *** поставени на тротоара имат специален дизайн, така че ако се постави в тях нещо да гръмне, посоката наудара да бъде канализирана нагоре, като разпръскването настрани се ограничава. В конкретния случай, тенджара под налягане би действала по същия начин, ще ограничи щетите. Като се има пред вид и кадрите от събитието, с много бял дим, това означава слаб взривен материал с много селитра..

47

Анонимен

преди 11 години

До Hans RusКОЙ ЗНАЕ ДЯДО ТИ КАКЪВ ПАРТИЗАНИН Е БИЛ.***!

46

Анонимен

преди 11 години

57ми - колкото повече му се пречи на взривното вещество, то експлозията е по ефективна. Поне така ни учиха в казармата, когато взривявахме разни неща :)

45

HCC

преди 11 години

Явно направилия изявлението служител никога не е виждал тенджъра под налягане! Това нещо е направено да издържа 20 атмосфери, при това е с конструкция, която прави така, че ако налягането се повиши още, да изхвърчи капака нагоре. Трябва да си адски адски адски ***, за да направиш такова устройство в тенджъра под налягане, която ще обезсмисли до голяма степен експлозията.Извод: Или превода не е точен или сме свидетели на турбо тъпо изказване!

44

Житан

преди 11 години

Трима убити в САЩ е трагедия,но хиляди в други страни е статистика!

43

bg

преди 11 години

100 000 ubiti irak4ani e mnogo konservativna cifra.

42

Анонимен

преди 11 години

Нормално за страна която води войни по цял свят!

41

Анонимен

преди 11 години

Аматьори, американската армия ползва далеч по ефикасни оръжия. само в ирак има над 100 000 невини деца и младежи убити да не говорим колко ранени от американците. Сега за 3 жетрви са готови кръв да пият цял свят. Ако трябва да плаща справедливо Америка за стореното по цял свят, всеки втори американец трябва да пострада. Не може за да ти е евтин бензина или бананите да убиваш хора. Не че го искам искам, такива са законите във вселената. "Ако нож вадиш от нож умираш"