30

Анонимен

преди 11 години

Е сега разказаха играта на Цецо!

29

Анонимен

преди 11 години

Ще бъда честен - досега не бях вярвал, че всеки *** може да стане президент на САЩ!

28

ЧЕРЕПИ И КОСТИ

преди 11 години

ИЛЮМИМАТА НА СНИМКАТА НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА ОСАМА ???

27

gogo

преди 11 години

ама аз ще им кажа бе, защо не питаха мене ами си дават парите за разследване.Атентаторите са Хизбула, защото след атентата в Бургас европейския съюз отказа да ги признае за "терористи". Тогава не мина номера, та сега го повтарят на родна почва, хем да всеят повече страх, хем да имат повод да си прилагат свободно "patriot act".За справка - виж филма Thrive на Kolibka.сom

26

BUMER

преди 11 години

Възникване на САЩ като империя на ЗлотоСъединените американски щати възникват като епицентър на еврейско -масонската цивилизация. Страната се развива главно под влияние на еврейски елементи и е, според В. Зомбарт, еманация на еврейския дух. Всички сили на злото, като жестокостта, покварата, корупцията и пр., присъщи на юдео-масонската цивилизация, са въплътени в историята САЩ, като най-пълно и последователно явление в жялата история на Човечеството. През 1905 г., президентът Рузвелт се обръща към евреите в САЩ с приветствено писмо по повод на 250-годишнината от създаването на първото ев

25

аман от провокации!

преди 11 години

Стана като в оня лаф:"Крадецът вика,дръжте крадеца!" Абе докога тези хора ще трепят собствения си народ в инсценирани атентати? Сега трябва да се измисли нещо за да се нападне Иран. А там има петрол!!!Груба провокация на ЦРУ.

24

СЪЩИЯ

преди 11 години

Волен Сидеров премиер!

23

Анонимен

преди 11 години

atentatorite mai 6te sa iranci ot severnokoreiski proizxod i na vsi4ko otgore polzva6ti karti za namalenie za gradskia transport na imeto na xizbula asadov sadam al kadafi..naistina toz film sme go gledali..

22

Патриот

преди 11 години

Мани го тоз трибунал в Хага ,пълен майтап е ,политически инструмент на англо-американската световна мафия,един друг по-обективен трибунал в Малайзия призна Буш ,Чейни и Блеър за военнопрестъпници и престъпления срещу човечеството!

21

Анонимен

преди 11 години

Трибуналът в Хага трябва да се самосезира и да задържи Клинтън, Буш и Обама за престъпления срещу човечеството... Докато това не се случи, не ми говорете, че имало справедливост...

20

Анонимен

преди 11 години

Тоя филм вече сме го гледали няколко стотин пъти,даже забравих това коя серия е...

19

Филип 31

преди 11 години

Американците сами са сложили бомбите, зада може да предизвикат война, най вероятно с Иран, който хабер си няма за бомбите, ах тези кучета мръсни. Не отдавна изтеглиха войските си от Ирак и невоюват с никого, мира не носи пари на Американците, затова убиват собствените си хора,Цру ЗАЛАГА БОМБИ и после обвиняват някого затова, на ПРИцела им е Иран

18

764

преди 11 години

Обамка,едно време имаше един руски писател-журналист ОЛЕГ ПЛАТОНОВ беше писал една книга "АМЕРИКА ТРЯБВА ДА УМРЕ"-кво стана с тоя човечец?Велик човек беше,книгата му беше шедьовър бях я чел няколко пъти.Чета тука,че света си щял да обърнеш да търсиш убийците,айде като обикаляш да търсиш,търси и ОЛЕГ ПЛАТОНОВ!!!!!

17

Анонимен

преди 11 години

Какво общо има Министърът на отбраната на САЩ Чък Хейгъл с едино криминално престъпление ? Очевидно е че САЩ ще търсят "терориста" някъде в чужбина - Иран, Сирия и т.н. Този номер вече се изтърка. Не им ли омръзна да убиват собствения си народ за да хрантутят малка клика от петролни милиардери ? Престъпници и бонклуци.

16

Патриот

преди 11 години

Американеца е като комар кацнели някъде ще смучи смучи докато не го халосаш с нещо и размажеш,само от това разбират тези животни!

15

да се чудиш???

преди 11 години

ОБАМАТА,ЧЕКАЙ ДА ТЕ ПИТАМ-НАЛИ ПРЕДИ ГОДИНИ БЯХТЕ НАПАДНАЛИ ИРАК И КАК МУ КАЗВАХТЕ ТОГАВА "ПУСТИНЯ БУРЯ"- ТОВА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ЛИ БЕШЕ ИЛИ ФОЕВЕРКИ ,ЗА БРАТСКА ЛЮБОВ КЪМ АРАБСКИЯ НАРОД.ПИТАМ ЩОТО И АЗ ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ НА КОЕ ВИКАТЕ ТЕРОРИЗЪМ.КОСОВО,ЛИБИЯ,ИРАК,АФГАНИСТАН- ТОВА ЩО БЕШЕ-АМЕРИКАНСКИ ХУ....КЕН ЛИ !!

14

Анонимен

преди 11 години

Държава която избива собствените си хора-това е САЩ.И винаги след това започва война!От оставянето на беззащитен цял флот при Пърл Харбър през Кулите близнаци и до случилото се в Бостън...Чакаме войната...

13

Червена Зора

преди 11 години

Сега ще заловят уж някакъв "иранец" с голяма брада , който ще признае , че е изпратен от иранските служби и готово , Иран ще бъде "демократизиран" !

12

Атака

преди 11 години

Тия пак са се самовзривили и искат да изкарат някой друг виновен, за да го нападнат и да го колонизират, като същевременно след като избият голямо количество хора, ще казват каква демокрация са въвели!Ама това ще е някой дето не е като нас, при нас не се налагаше да правят такива постановки, защото те ни колонизираха без да се опъваме! Ние си дадохме и централната банка, златодобив, медодобив, комуникации,... ей така! Ама Сърбите се опънаха и ги разцепиха, а и малко ги бомбандираха!

11

Бараче Обамски

преди 11 години

Винвникът е някой си бай Иран...