62

Анонимен

преди 11 години

От страницата на Шеврон България. Това е абсолютно доказателство колко опасни химикали се вкарват в земята. За да сме добре по добре да си пиеме чиста вода. Да ходят да си дупчат по САЩ

61

Бай Шиле

преди 11 години

Със същия успех може да цитирате - Серго.ру или РОвч.ру ..... много ше са актуални!

60

Анонимен

преди 11 години

До 75:Източник ?

59

Анонимен

преди 11 години

диметилформамид , глутаралдехид , киселини , боратни соли , полиакриламид , петролни дестилати , амониев бисулфит, етилен гликол , изопропанол , гума гуар и други

58

Анонимен

преди 11 години

демонстрират как питейната им вода е замърсена до такава степен с метан, че могат да я запалят. -------------- И какво от това? Метана не е отровен. Всеки човек пърди главно метан.

57

препатил

преди 11 години

До 56 ти и твърдението му :"някой трябва да плати на "позеленясалите" да оставят България бедна завинаги"Искаш да кажеш ,че америката и шеврон мислят да те направят богат ли? *** ли си или си такъв по рождение?

56

КОСМИЧЕСКИ РЕД

преди 11 години

Е на САЩ не им ли стига гърменето на балони като днешния в Бостън!!!!!!!!!!!!!!Който сее вятър, ЖЪНЕ БУРИ!

55

Анонимен

преди 11 години

Що Европа не зареже Газпром и да си купува газ от други страни Колко лесно решение Сега умниците да ми обяснят как да стане това ---------------- Като изритат сирийския диктатор, който е платен руски шпионин и не пуска през Сирия да мине газопровод от Катар. Катар се намира на такова разстояние, на каквото са и руските газови находища, от които ни захранват. Газта ще падне с няколко десетки процента, заради което Газпром дават мило и драго да саботират това.

54

Do 65

преди 11 години

Рус съм и съм синеок. А да....... и съм братовчед на Абрамович

53

До 61

преди 11 години

Кои са тези химикали бе!?? Точно и ясно? И ако не ми отговориш веднага ще считам че си поредния "многознайко" ?

52

Анонимен

преди 11 години

Имай пред вид, че ако не си рус със сини очи, ще си обикновен *** там. И ще те пребият скиновете в метрото. Изобщо как смяташ, при толкова умни и гениални руснаци да отидеш там и да вземеш на някое русначе хляба?

51

лично мнение

преди 11 години

Аз лично уча руски и ще емигрирам в Русия, това е новия свят, богат и сравнително ценящ умните и интелигентни хора/ за разлика от американските ***/Предпочитам да ме експлоатират братя славянаи, а не мексикански *** и ***

50

CrossFire

преди 11 години

България разполага с колосални гео-термални ресурси, перфектни за такъв тип централи. Малка инвестиция, никакви разходи за гориво, чиста, евтина и постоянна енергия под краката на всеки българин. Ама докато има телета ще има и касапи.

49

ot Germania do 56

преди 11 години

Znaesh li, che i v Germania veche se othvarlja Fracking, t.e Shistovia gas ?Ne stava duma dali tozi gas e bezopasen, kakto pishesh, a za tova che mnogo chiimikali otravjatpodpochvenite vodi.Informirai se predi da vzemesh stanovishte. Pozdrav ot Germania.

48

Анонимен

преди 11 години

Филмчето се казва "ГАЗЛАНД" и не е дело на руската пропаганда, или на Газпром, а на документалисти от Щатите. ---------------------- Гладни америкаски кинаджии, платени с руски петродолари... Занчи всичко американско е лошо и лъжливо, но документалистите им казват истината?

47

Шоп

преди 11 години

Какво очаквате да напише по въпроса Правда.ру? Аз не съм очаквал нещо по-различно от това.

46

Анонимен

преди 11 години

Благодаря на правителството на ГЕРБ и най-много на господин Борисов че се вслуша във волята на народа и не допусна добиването на шистов газ. Това е една достойна постъпка на наистина отговорен политик. Благодаря ви и ви пожелавам втори много по-успешен мандат от първия.

45

До 55

преди 11 години

Лъжи лъжи лъжи и отново лъжи.Шистовия газ е ДОКАЗАНО Безопасен. Но някой трябва да плати на "позеленясалите" да оставят България бедна завинаги. Но като рано или късно истината ще излезе и ще трябва да обясните на родителите си как пенсията им е 120 лв !!!А ти недей да си позволяваш да обиждаш защото в НПК има достатъчно членове по които може да си причиниш неприятности.

44

Анонимен

преди 11 години

Като замърсите заради шистови я газ Добруджа ще напълните с пари еврейските фирмии ще купувате пшеница от САЩ, ще ядете хляб по 3 лева.Важното е че газта за фирмите ще е евтин.*** сте всички поклонници на евреите в щатите.Един въпрос като за вас.Кой направи атентата в БОСТЪН?Сигурно някой бадат чичо от авганистанските планини.Ако се връзвате на подобни твърдения сте наистина ***.

43

Стефан

преди 11 години

Ако някой ден се чудят Българите защо са бедни - да погледна към всички платени "еколози".Ако бяхме разрешили проучвания за шистов газ, който е ДОКАЗАНО безопасен. Сега щяхме да сме като Дубай. Щеще и правнуците ни да са осигурени.