263

Анонимен

преди 11 години

Ivan Kostov?

262

до 291

преди 11 години

Русофилство е да харесваш всичко руско,не само класическите поети и писатели.

261

Анонимен

преди 11 години

Не може ли да е бял психопат или нещо друго ,а директно *** и с акцент!На клипа се виждат армейски униформи след - 1-2 минути.Явно нещата в Америка са доста критични щом армията следи за реда на всеки ъгал.С две думи тежка вътрешна криза.

260

Нов 11.9.2001 на ЦРУ

преди 11 години

Ааах тези американци!!! Отново ли си организираха САМИ АТЕНТАТ както на 11 септември 2001 година? Тогава обвиниха и нападнаха Афганистан,а сега кого ще нападнат? Северна Корея,Иран,Куба или Китай???

259

Анонимен

преди 11 години

Пратете Евтим Костадинов и журналистката Бончева от комисията по разкриване на досиетата да разкрият извършителя.

258

ХА ХА ХА

преди 11 години

Издирват *** или тъмнокож мъж с чужд акцент-ПО "ИЗВЕСТЕН" като ястреба

257

Анонимен

преди 11 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.

256

Бабичка

преди 11 години

АЛО, скъпо ли е алото у Бостон?

255

Анонимен

преди 11 години

286 стига повтаряли едни и същи глупсти , чичо Рейгън на времето обяви СССР за Империя на злото и си беше прав

254

морски

преди 11 години

Само при нахлуването в Ирак ,,демократичната'' американска армия е избила 250 000 невинни цивилни граждани..........А още колко милиона по целия свят?!!!!

253

16 април

преди 11 години

Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. Убити-213 ранени-500

252

бай Мангал

преди 11 години

Кое им е великото на САЩ,империя на злото която граби безнаказано от целия свят.

251

Анонимен

преди 11 години

284 ей *** , какво искш на твоите деца ли да се случи това

250

морски

преди 11 години

Най-накрая света се събуди и започна да си го връща на САЩ.Браво!!!

249

тиквичка

преди 11 години

тъжно е много е тъжно, сега тия откачените само да не вземат пак да обявят на някого война.Що им трябваше да си бутат носовете дето не им е работата.....Както се казва да би мирно седяло, не би чудо видяло.Лошото е че от политиката ня някои същества страдат невинни хора.Жаждата за власт и територии е мнооооого лошо нещо

248

Анонимен

преди 11 години

ДО 280 вземи се саомизнасили и направи поне 1 добро нещо в живота си мижитурка такава !!!

247

Анонимен

преди 11 години

До пишещите по-долу и радващи се на подобни трагедии:Заради такива като вас, нашата страна никога няма да бъде велика сила като САЩ.Плюнчете се, мразете, ревете, САЩ си остават велика страна.А вие си оставате мижитурки с жалки мненийца по форумите :)По-добре помислете върху това.Такива злобни, завистливи и лишени от всякаква състрадателност хора, не заслужават и да живеят добре и в нормална среда.Или, с други думи:Заслужавате си мизерията в България! :) Комунисти, бойковци и т.н.

246

Анонимен

преди 11 години

278 вземи си хапчетата и право в леглото

245

Анонимен

преди 11 години

Хм, що не слагат бомби на гей парада?

244

Анонимен

преди 11 години

ТАКА Е С ТАЯ ВОЙСТВЕНА ТЯХНА ПОЛИТИКА!! ТАКИВА ИНЦИДЕНТИ НЕ Е НУЖНО ЧОВЕК ДА Е ПРОРОК ДА ПРЕДСКАЖЕ С 100 % ДОСТОВЕРНОСТ, ЧЕ ЩЕ ЗАЧЕСТЯВАТ И ПР..АЗ БИХ ПОПИТАЛ НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ КВО ДИРИТЕ МАМИНАТА СИ В ТАЯ ЗАЛЯЗВАЩА ЗАПАДАЩА ДЪРЖАВА ЕЙ СЕГА СЕВЕРНА КОРЕЯ КАТО ИМ НАМЯТАТ РАКЕТИТЕ ВЪРВЕТЕ НА ОНЯ СВЯТ ДА СЕ РАДВАТЕ НА НЯКОЙ НАПЕЧАТАН ДОЛАР БЕЗ ПОКРИТИЕ ДЕТО СТЕ ГО ИЗКАРАЛИ КАТО БЕЛИ РОБИ.....