47

Анонимен

преди 11 години

До Винот съветска окупация сте получили промишленност ,заводи ,силна армия ,безплатно медицинско обслужване ,образование . а сега се рдвайте на демокрациятаи седерастията .

46

Умен Гущер

преди 11 години

Северна Корея-една огромна секта! Илюминатите-масони ряпа да ядат!

45

Анонимен

преди 11 години

Абе ей пичове,тия не умреха ли наскоро?Какви рожденни дни?

44

Анонимен

преди 11 години

Волен присъства ли в официалната ложа на гостите от цял свят,от прогресивни партии?

43

Анонимен

преди 11 години

махнете ги тези комунисти не ги мислете ,кланяйте се на великия обамос той ни донесе велика демокрация той е нашия бог .от какво се оплаквате големи заплати взимаме(300лв) на първо място в европа сме, по 5 деца можем да гледаме жените ни са демократични танцуват на азис на пилона ,девственоста е за комунистите .нова кола можеш да си купиш с тези пари ток 300лв се плаща лесно ,що ревете.бензина 5лв да сатане не е проблем и болниците ,ще махнем за какво са ни те са комунистически повечето

42

Пича

преди 11 години

Много ме радва да чета изцепките на родните антикомунисти... с над 20-годишно закъснение.Где бяхте бре, другари, по татово време? Как тъй трябваше Съюзът да се разтури на доброволни начала (а сега му готвят втора версия) , вместо да падне пред героите на "демокрацията"? Защо американските освободители отколе обръщат внимание само на онези зли тоталитарни диктатури, дето имат я някой ценен ресурс, я стратегическа географска позиция?ЧРД, Ким, и с днем рождения!

41

Анонимен

преди 11 години

До Магарето БенжаминПодкрепям те напълно за Ричито.И май съм оставил грешно впечатление, че ми харесва действителността в България :)

40

bg

преди 11 години

Hvurchashtata *** Turcia sushto e u4astvala v agresiata s/u Severna Korea.

39

bg

преди 11 години

Koito noj vadi ot noj umira......USA izpolzvaha atomni bombi,ot atomni bombi 4e budat udareni.Tova e neizbejno.

38

Доналд

преди 11 години

А бе вие посмейте да изстреляте ракета по нещо американско..па да видите тогава какъв *** ще ядете..Няма ким няма мим САЩ с кеф ще ви обърнат хастара!

37

Магарето Бенжамин

преди 11 години

Лично мен, ме вълнува повече, че сега е рождения ден на Ричи Блякмор. "Великия вожд" Ким Ир Сен май не. Северна Корея между другото, не се е юрнала да превзема България. Не им пречим и те не ни пречат. Че имат подготовка за война, включително ядрена си е възпиращ фактор. Иначе отдавна, предвид природните им богатства, да са ги освободили от комунизъма и подарили демокрацията.А иначе 38 да те светна, че всичко младо и читаво избяга и бяга от България. Не се вдъхновявай колко е хубаво у нас.

36

къци

преди 11 години

някои да не е длъжен сексуално тука на комунизма та толкова го мрази .имало е е,,,ан в някой карцер и сега мижитурчицата е силна и лае хахах.аз не съм против никой важно е тези ,който ни управляват да мислят за народа ,ще гласувам за всеки ,който може да постигне това .Американците като са ни толкова добри приятели защо поне един стар самолетец или лодка не ни дадоха за парлама,нищо ние си ги обичаме те са ни господари ,богове на тях такива им трябват гъзодавци

35

gostenkata s kosata

преди 11 години

Мисля ,че в скоро време С.Корея ще преживее американско оплождане,позиционирано от към задния двор.....

34

макето

преди 11 години

Ей как не се сетих по рано бре имал рожден ден ако че е покойникТе ми един повод за напиване от сабалето си ги тражимКе пием за комунизма да живей труда

33

До 16

преди 11 години

До Комунягата 3Ами, все още има няколко острова на комунизма, щом толкова ти харесва:С.Корея, Куба...а може и в Русия да си отидеш.Там вече е друг тип комунизъм= Путивизъм, но вие си го приемате, че си е от вашите, нали?Вече може да пътуваме навсякъде по света (не благодарение на комунизма) така че...както ние можем да си емигрираме в някоя цивилизована демократична страна, ако не ни харесва тук, така и вие можете да си отидете в С.Корея,

32

До 33

преди 11 години

До АнонименАми, не ме засяга как живее С.Корея, докато не заплашва света, в който живеем всички, с ядрена война.Иначе, да си живеят. Не ни пречат.

31

bg

преди 11 години

NATO-OTAN buta Bulgaria kum Turcia.......Pravilno e da se kaje ako Rusia otslabne Bulgaria 4e stane tursko-muslemsko-4algadjiiska provincia.

30

сащо

преди 11 години

северна корея защитава народа си ..както казват една държава за да е независима трябва да има поне от трите неща.армия,единен народ или добра икономика.българия не фигурира и в трите отрасли.ако не сме в нато одавна да сме турска провиниция ама това няма как да го разберат любителите на рамбо и умирай трудно.каква е раликата между дебелака управляващ корея и дебелите депутати в нашия парламент или бизнесмени по метър и двадесет със мадама колкото дъщеря им .

29

Анонимен

преди 11 години

Ако стане сакатлъка - днес ще е...

28

Анонимен

преди 11 години

Само не мога да разбера какво ви бърка как живеят корейците. Какво толкова сте се разпалили. И още нещо ми е интересно. как така постоянно хленчите, че заплатите ви били ниски, а така като гледам висите и бръщолевите във форумите в работно време. ***.