188

*

преди 11 години

До Майка на мъж IIА всъщност най-важното в едно семейство е доверието , а не Акта за Брак . И всъщност не мъжете , а жените не вярват вече в любовта и са изгубили доверието си в мъжете . Дошло е времето , когато маските са свалени и се вижда , че 99% от мъжете са въздух под налягане - дефектно ДНК . И то си е така след няколко века мъже няма да има . Всъщност брака е измислен от мъжете, защото старата жена може да готви , да плете , да гледа деца . А старият мъж нищо не може и ако е сам загива

187

Роби създават роби

преди 11 години

Оставяме настрана факта,че с тия мизерни доходи и космически цени и скъпотия в БГ не можеш да си позволиш "лукса" да имаш собствен дом,семейство и деца...По-важният въпрос е:струва ли си да създаваш дете,което един ден със 100-процентна сигурност ще стане роб?Роб в робовладелска държава,където безплатните роби работят за по 300-400лв. на БГ-робовладелците?Не,мерси,въобще не си заслужава!Струва си единствено,ако си имигрирал и си се махнал от БГ!

186

*

преди 11 години

До Майка на мъж IЕх ! Сърца....били имали ... обичта на мъжът е право пропорционална на дохода на тъста . Тъста като е мангизлия не им прави на мъжете впечатление , че била имала жена им любовник , че била родила момиче и че се гледали на криво със свекървата . За бедните жени нещата обаче седят винаги по начина по който са казани в коментарите по долу : иска кола и жилище - алчна е ; иска нова дреха - уличница е ; родила е момиче - не е от мен ; пиела кафе - безделница и т.н.

185

баба ви от Кестрич

преди 11 години

до 199Мими, не се заблуждавай чедо, че имаш семейство.Мама и татко - да, но семейство нямаш. След като съдържанието на кавгите основно са за материалните наличности, ти за семейство ще мечтаеш, тъй да знаеш. Хайде, остани със здраве .

184

Анонимен

преди 11 години

Как се прави семейство с 400 лева доход в провинцията? Признавам си, че това няма значение защото виждам мои познати и приятели в София с доход межди 1000 и 3000 лева също не правят деца, но пък имат перспектива понеже са обвързани. В провинцията забравете просто мъже и жени с по 300-400 лева доход да правят деца. Една София и Варна останаха с положителен прираст.

183

Анонимен

преди 11 години

xa xa to lisizata kato ne mojela da stigne grozdeto kazala che e kiselo v EVropa jenite se jeniat za cherni na majeti im ostava samo chikii

182

11

преди 11 години

Когато един народ се покланя на златния телец и е безогледен в желанието си за него, той е обречен, оттам деградират всички ценности и обществени устои като семейството.Затова свободията за българина се оказа пагубна.Колко и парадоксално да звучи разпадането на нравите при нас е причина за тежката ни икономическа разруха, защото даже вече няма достатъчно почтени,морални и достойни хора, които и да управляват и да градят.

181

sas

преди 11 години

До Малката Мими на 10гКогато неудовлетворението от липсата на дом и джип унищожи ЛЮБОВТА и родителския инстинкт, идва и унищожението на нацията. И не политиците са виновни, нито пък ниските заплати. Тотален духовен и гибелен упадък. Жалко за тези, харесали коментара. Можете спокойно да се обесите или самозапалите, няма да тъгувам за вас .

180

Бай Хасан

преди 11 години

БЪЛГАРИТЕ ДА ИЗЧЕЗВАТ - да идват да ни хранят германците

179

Малката Мими на 10г

преди 11 години

Мама е на 30 години,а татко на 35.Мама и татко ни идват на гости при мен и баба в събота и неделя.Мама и татко много се карат и казват че го правят в мое добро.Татко казва на мама че е *** *** която лицемерно се *** с непознати а мама му отвръща че татко е неудачник с заплата 600 лева и нямаме собствен дом и джип.Мама и татко са средностатическо БГ семейство за последните 23 години и който иска да опита от тази сладост ....моля действайте.

178

Жул

преди 11 години

До 180: Истината за мен е 1. Може да сте със средно образование, но определено пишете много по-грамотно от повечето хора с висше образование в този сайт.

177

Анонимен

преди 11 години

179, абе ти ако не можеш да си възпиташ децата, все някой друг ще е виновен. Още нямаш деца, ама медиите са ти виновни :) Семейството е най-важното, само дето никой не иска да си признае, че е отгледал и възпитал негодници.

176

KOM6IATA

преди 11 години

Az jelaia da si imam semeistvo , seriozno :) Ako ima kandidatki , da mi pi6at email: antalia333 ... a.b.v.bgJiveia v grad Antalia (Turkey) pozdravi :)

175

глупости

преди 11 години

Стига с тези европейски проучвания! Не желаят семейство, но правят деца! С един такъв "европейски" гражданини се видях в чудо цели десет години!

174

го6ко

преди 11 години

До Анонимен балък!

173

Анонимен

преди 11 години

ЖЕЛАЯТ, НО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ-ИЗКРИВЕНИ СТАТИИ ЛЕЛЕЕ

172

Анонимен

преди 11 години

Отлагат защото са ***, няма по-голямо щастие от това да имаш дете от човека, който обичаш!

171

sas

преди 11 години

След 35 някоя ще трябва да замести мама.

170

Анонимен

преди 11 години

Цялата простотия на занаятието е описана "По думите й е проблем, че средствата от здравната каса за решаването на проблемите със стерилитета не са достатъчни"Стига сте го умували ,а поговорката ,че за каквото и да ви говорят е за пари си я припомняите.

169

:)

преди 11 години

Проучването касае младите мъже, които не желаят да стават татковци, но коментарите отново наплюват само жените и момичетата... и естетвено на мама хубавите, добри и умни момчета, къде никоя не ги иска, защото нямали пари! :)))))))))))))))))))