112

Анонимен

преди 11 години

123 ЛИЧНО е разфасофан от посланика на Щатите като преди това се е гаврил с него нали си е педи и всичко това го е заснел в залата за тайни срещи в послоството , информация на ухо , сега файла се пази в ЦРУ но Уйкилийкс са се добрали до него и скотро ще цъфне в ю-туб .ТОВА ЗАДВОЛЯВА ЛИ ТЕ , а между другото като зритли на разфасоването са присъствали целия персонал на послството включително и чистачката стрина Пена , та тя ми каза на ушенце

111

Анонимен

преди 11 години

Глупости говориш, това си е направо луксозен затвор. В руските изправителни колонии в Сибир да не е по-хубаво? За китайски и арабски затвори да не говорим.

110

Червен електрон

преди 11 години

до 118И на мен ми е много странно ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА, която е използвала ядрено оръжие срещу хора и убива хора по целия свят да ни учи на "демокрация", обаче е факт.Случаят е добър да попитаме още веднъж КЪДЕ Е 23-ГОДИШНИЯ ПЕТЪР ДИМИТРОВ, който на 12 май 2010 влезе в посолството на САЩ в София и никога повече не излезе оттам. И той ли е в някоя база като Гуантанамо?

109

Анонимен

преди 11 години

118 пак питам кои имаш в предвид НЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКАТ ГЕРМАНСКА РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ЛИ.

108

Анонимен

преди 11 години

115 естествено че нищо не е пускано , те да не са изверги , истината е че след края на войната са пристигали много помощи от америка , майка ми си спомня америкаското кондензирано мляко и филиис пастет което е имало за всяко дете ,а в Брлин по време на блокадата от страна на СССР когато на всеки 3 минути в продължение на близо 2 фгодини е кацал по един транспортен самолет , пилотите са пускали на децата шоколади и много днешни берлинчани си ги спомнят.

107

Анонимен

преди 11 години

114 нямаше ли ги славните победи на родната милиция над контрареволюционерите , там в залата защото има и зала за конференции ни раздаваха паспортите преди 30 и кусур години . лектор беше Петко Бочаров разясняваше ни международното положение , ам някакси по различно г разясняваше и тогава въпреки жестоката цензура , зщото естествено че го бяха извикали с пропагандна цел , но той си прокарваше своята линия , нали все пак е възпитаник на Роберт колеж в Истамбул въпреки че имаше и той картонче .

106

Анонимен

преди 11 години

Да, и мене са ме водили в тоя музей на Революционната бдителност. Само че още тогава се запитах, за какво им е на американците да пускат такива играчки, та хората да ги намразват? За какво им е тази антиреклама? И какво пречи тези играчки да са ги напускали нашите? Или пък изобщо нищо да не е пускано, а просто да раздуват глупости.

105

Червен електрон

преди 11 години

109, ходих преди няколко години, сега е музей на МВР, при това безплатен. Отляво има експозиция за наркотиците, мрачно е, но и интересно. А отдясно за педофилията. Разгледах около 1/3 може би, но ми призля и се махнах. А преди е било на Революционната бдителност значи?

104

Анонимен

преди 11 години

110 Насе имаш в предвид Бенито Мусолини ли или NSDAP

103

Анонимен

преди 11 години

110 хапчето взе ли си Насе

102

Наско

преди 11 години

Новите фашисти САЩ,надминаха своите учители по жестокост, откъдето минат само смърт,болка, убийства,бомби,разруха..........

101

Анонимен

преди 11 години

108 отиди в музея на Революционата бдителност , така се казваше преди 30 години , на колелото на 5-та зад съдебната палата , сега май е нещо на МВР , там имаше подобни пропагандни глупости , сигурно като дете са го водили да гледа и сега в деменциата си му изплуват спомени от видянато

100

Червен електрон

преди 11 години

Кирец, може ли по-подробно за играчките-бомби, обаче без да си измисляш. Кога, къде, колко, кой е писал за това?

99

Анонимен

преди 11 години

104 провеждаш долна гнусна комуниртическа пропаганда мой човек

98

ИЗКУФЯЛ ГЕРБЕР

преди 11 години

ДЕ-МО-КРА-ЦИ-ЯАА ДЕ-МО-КРА-ЦИ-ЯАА

97

до червен електрон

преди 11 години

Напикан пиккльо си ти въздух под налягане!!!Пубер пъпчасал!!

96

kireza

преди 11 години

До kirezaГрешка,ръката ми беше откъсната през 1956 година,роден съм през 1947 година!!!

95

Анонимен

преди 11 години

95 ко те излъга че това е избора на България , грешиш грешка на природата

94

до червен електрон

преди 11 години

ти си един напикан пубур нищо повече въздух под налягане!!!

93

Анонимен

преди 11 години

няма пари, има доверие. като ни нямат доверие ще ни пускат вътре ама друг път. да не са луди американците,като ни знаят продажните душички.а руските приятели на нашите военни дето ги обучаваха толкова години са им промили мозъците.