24

Анонимен

преди 11 години

Добре дошли в Африка.

23

до 29

преди 11 години

Ами защото държавата е станала зависима от една сепаратиска организация дето на всичко вика дискриминация и затова е целия панаир на всички.А ,че тея де знаят как да си изкарат не им пречи е друг въпрос.Трябва си реформа ,че фалшивите станаха много!И когато се открие ,че е с умисъл-затворче!

22

Питане

преди 11 години

Някой може ли да ми обясни защо един 80 годишен пенсионер с перде на окото и дископатия (които са нормални неща за тази възраст)има пожизнена инвалидна пенсия, а един млад човек с ампутиран крак трябва да всеки 3 години да го разкарват по телкове и да го освидетелтват лакомите докторя да не би кракът му да е пораснал наново????

21

Анонимен

преди 11 години

Ей 26 кажи в коя област на живота в България няма рушвети. Много гладка кратунка си.

20

до 24

преди 11 години

За пачните разбрахме докторче, кажи сега за бутовете, дамаджаните с вино, уискитата, бонбониерите и вълчата турвия pls?

19

ФАКТ!!!

преди 11 години

Ако в България имаше прокуратура, тя отдавна да се е самосезирала за тези свинщини в ТЕЛК-овете и докторята вече щяха да ги поебават в пандиза. Цялата работа е рекет на болните хора относно това каква категория ще му дадат. А "обжалването" на телково решение е свързано с разходи, които инвалид със 100 лева пенсия няма как да си позволи. Бог високо - цар далеко....или буташ, или те изкарват здрав като Майк Тайсън!!!!

18

АНТИ

преди 11 години

Планът Ран-Ът действа!Еврейското лоби командва в БГ!Скоро може спокойно да сложите кръст на нашата територия!

17

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се използват всички начини, тази нация да изчезне по бързо АМИН

16

до 12

преди 11 години

Споделям информация, която си е 100% вярна. Ако и ти си от лакомите докторя и това, че ви вадим кирливите ризи не те кефи, най- добронамерено и коректно ти сигнализирам, че можеш да си *** майката....

15

до 12

преди 11 години

Ква информаяция бе таранкоолу, това и децата на 5 годинки го знаят - че се бута яко и ги тъпчат и през *** докторята на телк-а, за да си запазиш категорията инвалидност! А прокуратурата и полицията къде са, на МАРС ли?????

14

Анонимен

преди 11 години

Haй-добре ще е да се направи ревизия на всички издадени решения на ТЕЛК за инвалидност и да се види са истинските инвалиди!!! И на тези платили си да се изкарат ,,инвалиди''да се задължат да върнат парите с лихвите!!! Така най-после действителните инвалиди ще получат повече пари и ще живеят относително по-лесно!Всеки от нас има познати ,,инвалиди''- познавам брат и сестра, на възраст под 40 години , и двамата инвалиди, на които не им пречи да въртят магазин и кафе и да са там по 12 часа на крак

13

Умен Гущер

преди 11 години

Тъкмо ще се изчисти територията наречена България от злобни българи които само правят мръсно на всички и ще се засели с турци,румънци,гърци,,сирийци,***,печки и ***....!Това е тежкото проклятие на богомилите което ще трае столетия наред....греховете на българите са огромни и ще има да ги изплащат с лихви,то не беше гонене срещу богомилите,репресиите при комунизма,народния съд,грабителите през прехода, то не беше геноцид срещу българите в здравната система, то не беше гавра.....

12

Анонимен

преди 11 години

*** ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА И ЧРЕЗ ТЕЛК.

11

Анонимен

преди 11 години

" е до 500 лева и се забранява работа в частен кабинет"Ама явно не се забранява даването на пари на ръка, торби с меса, уискита, бонбони..."Забранява се и е престъпление. Ако имаш някаква информация за торбите с меса, уискита и бонбони я подай в прокуратурата. Иначе или клеветиш, или укриваш престъпление.

10

мед. работник

преди 11 години

ПО ПЕТ ГОДИНИ НЕ ЧАКАТ , НО СЪС СИГУРНОСТ ПО 3. ПРЕДИ ВРЕМЕ НА МОЯ ПРИЯТЕЛКА МАЙКА И ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЯВИ НА ОЧЕН ТЕЛК.. ЖЕНАТА ПОЧИНА И СЛЕД 1.5 ДЪЩЕРЯ И ПОЛУЧИ ПИСМО ЗА ТЕЛК - ЖЕНАТА СЕ КАЗВА ЦВЕТАНКА ВАСИЛЕВА. КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ПРОВЕРИ. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА БОЛНАТА АЛБИНКА КОКОЗОВА . И ДВЕТЕ ЖЕНИ СА ОТ ПАЗАРДЖИК

9

Анонимен

преди 11 години

Тея ТЕЛКОве са пълен .... що джипси бандитос ги ползва за хранилка просто не е истина.В България длъжност социален инспектор не съществува.Задължително е да има реформа и по-засилен контрол.

8

Ямбол

преди 11 години

"Двама от тримата членове на комисията са в пенсионна възраст, но няма кой да ги смени, защото заплатата е до 500 лева и се забранява работа в частен кабинет"Ама явно не се забранява даването на пари на ръка, торби с меса, уискита, бонбони...ГНУСНА КЛИКА!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Кога прокуратурата ще разследва безобразията на ТЕЛК в Ямбол?????

6

Грехота е!

преди 11 години

Ямболските ТЕЛК-аджии открито се гаврят с болните хора и ги унижават по всевъзможни начини.Пращат ги на *** изследвания, да лежат по разни болници и накрая в заключението те изкарват, че си едва ли не здрав, пренебрегвайки заключенията от изследванията, където самите те са те пратили!!!!!!!!!!! Не се наядоха мръсните докторя, и пшрез *** ги тъпчат с пари и пак ламтят да си искат от болните инвалиди, дето Господ и без друго ни е наказал!! За Свещи, диализа и ковчези да си харчат рушветите!!

5

Анонимен

преди 11 години

90 % от *** в българия са инвалиди и не чакат 5 години.