64

Гошо Тъпото

преди 11 години

Дано на някои следващи избори,да се предпочетат за...кандидат дупетати,освен горепосочените артистични и спортни персони,дето знаят само на...леба мекото и някой човек от произвеждащата класа.Тези хора хептен се...затриха и никой не ги споменава сега.Напротив,по татово време,парламента беше пълен с тъкачки,звеноводки,краварки,строители от големите национални обекти,герои на труда от всички...сфери.Сега вече те не са...модерни;все едно че хляба пада от небето и тези дето го вадят,не съществуват.

63

Турчин-фанатик

преди 11 години

*** сте и въпреки. че ви го казвам пак 40% от вас няма да излязат да гласуват. Ние всички ще излезем да гласуваме, а с нас и ***. Пак ще вземем добър процент ще станем баланьор в парламента. Пак ще се докопаме до властта и пак ще взимаме хонорари от по 2 милиона долара. Вие бягайте навън и се псувайте. Правете се на много умни и не гласувайте. Така целта на майка Турция, каквото е било пак да бъде върви към успех. И въпреки, че ви го казвам вие пак не можете да го промените щото сте прости

62

Анонимен

преди 11 години

Абе вие оставете комунистите и турците да управляват пък после ще видим...

61

Анонимен

преди 11 години

Проблемът на БГ не са депутатите, а това, че народът е необразова. Не си знае правата, не познава законите, не познава конституцията---------------- Преди всичко хората са невъзпитани. Няма елементарен усет за реалностите, за критично мислене, за справедливост. *** и наплашени животни, които в отчаянието си се отдават на завист и ядене на ближния.

60

Анонимен

преди 11 години

ами търновския голям пищов,азиско надарения и мн.други безценни кадри на пошлостта-къде ги забравихте? то щото само който не се е сетил и не се е натиснал за ДЕПУТАТИН,та да лобира за правилните бизнесмени/разбира се съвсем безкористно/ -сме цъфнали.станахме за смях в ЕС.

59

MAG

преди 11 години

До Анонимен И то какъв? Невиждан цирк, единствен в света, ненадминат.Тези хора дали са чували приказката за жабата и вола?......... Едва ли

58

смях!

преди 11 години

Като видях Деси, Станка, Калин , Станислав и Детелин първо се засмях, после ми стана тъжно за НАС си.

57

Анонимен

преди 11 години

В какво точно са "успели" тези?Даже една Африканска държава като Ботсуана има програма за финансиране на обучение на младите си специалисти в най-добрите университети на света, след което те се връщат и работят за страната си.С тези простотии след още 20 години ще бъдем дори след Африка!

56

Тежко ни

преди 11 години

Мисля, че икономисти, финансисти и юристи трябва да коват законите.Какво ще ни помогнат спортисти, певци, и артисти?Нищо лично към горните кандидати.Аман от политици, полицаи и пожарникари.

55

Анонимен

преди 11 години

БСП ще разчитат да вдигнат избирателната активност и с циркаджийство - показване на хамстер, който може да говори и да носи очила.

54

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте за всички, които искате освен за тези, чиито сеир гледахме 23 години. Ако никой от тях не влезе в Парламента, тогава ще се осъзнаят - дори тези, които попаднат там.

53

Анонимен

преди 11 години

Проблемът на БГ не са депутатите, а това, че народът е необразова. Не си знае правата, не познава законите, не познава конституцията. Българинът иска все някой да го оправя - ако му откраднат нещо ходи при кмета. Ако някой му иска незаконно пари като разни монополи - ходи при кмета. Едно дело няма заведено срещу никой. Българинът ходи да се жалва, а не се възползва от правата си, защото не ги знае. След това плюе по тези, които се възползват от невежеството му, вместо сам да се погрижи за него

52

Анонимен

преди 11 години

Жал ми е за Станка Златева.Тя напусна обидена наградите,когато тиквата хвалеше волейболистите и Кобрата.Сега си мисли горката,че може нещо да направи като депутат.Или ще стане престъпник като тях или ще напусне.Но мисля,че парите и властта повече ще надделеят.

51

Анонимен

преди 11 години

Кажете ми един икономист, който да е изградил собствен бизнес. Няма такъв. А търсете сега икономист да гласувате за него. Няма икономист, който да не е служител някъде. Икономистите са свикнали да обслужват чужди интереси. Както и правистите.

50

Анонимен

преди 11 години

Ако избираме "популярни, интересни и успели", а не такива, които ще вършат работа... да се таковаме и у матряла.Това единствено показва тотално изкривената психика на хората и пълната липса на каквато и да е ценностна система. Както и абсолютно неразбиране от държавничество. Пълна идиокрация. Ще изберем най-шарения и наперения.

49

Анонимен

преди 11 години

Дами и господа, ЦИРК БЪЛГАРИЯ отваря врати за ВАС!

48

Анонимен

преди 11 години

Калин Сърменов верно е доста противен....

47

Чарли Чаплин

преди 11 години

Знам ги всичките,че преливат от акъл,много от тях по една жена не могат да завъртят в къщи,ама се пънат и те да управляват държава.

46

Коко

преди 11 години

БСП може повече от ГЕРБ и това хората го знаят. Затова БСП - ДА, ГЕРБ - НЕ!

45

Анонимен

преди 11 години

Не е лошо цирковите артисти да си направят циркаджийска партия и да се кандидатират и те!!