36

Анонимен

преди 11 години

къде са

35

чужбината

преди 11 години

Докато живеех в България , никой не ми предлагаше да ми купува гласа . Е"ати куция късмет ! Само на *** им даваха пари и кебапчета ...

34

Анонимен

преди 11 години

А какво майкината си правят институцийте които трябва да се грижат за честни парламентарни избори ? Директно и открито си ни казват нас не ни ПУКА за вашето мнение !!! И европейският парламент ? защо не се намеси ? това ли е демокрацията ? Това ли е европа ? Това ли са ви примерите за демокрация ?

33

Анонимен

преди 11 години

Много евтино го дават ГЕРБ - милиарди окрадоха, а само по 100 лв. за глас ... Може и да не вземат изборите при тая скръндзавост, тц, тц, тц. ...

32

Калпазанин

преди 11 години

Айдееее, определихме нещо като "минимална работна заплата"!

31

Анонимен

преди 11 години

ДА бе да ако под всички партии визират ГЕРБ и ДПС съм съгласен.

30

КОЛО

преди 11 години

продавам гласа си! Така и така ми е все едно!

29

123

преди 11 години

***!

28

анонимен

преди 11 години

На някой плащат, а други ги заплашват че ще останат без работа ако ...От къде вземат пари партиите, ако е от държавната субсидия да им се спре веднага. Държавната субсидия са нашите пари събирани от нашите данъци, ние не сме съгласни да се използват за спонсориране на партиите. НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ !!!

27

Анонимен

преди 11 години

Аз не мога да разбера, как този, който ми купува гласа за 10, 50, 100... колкото и да са лева, може да е сигурен, че ще гласувам както той иска? Моля, някой да ми обясни.

26

Аз

преди 11 години

До ПАТРИОТДа приятелю прав си , но за друг строй. Нима ти не си продаваш гласа? При едни цената е в парично изражение, при други в обещания и сладки приказки за патриотизъм суверенитет и национализъм. Всички си продаваме гласовете - разликата е срещу какво! Аз например не си го продавам, като не ходя да гласувам и така да узаконявам грабежа и съсипването на страната.Те разбира се ми вземат гласа , но всъщност го КРАДАТ , като си го преразпределят.Та те така в родината ми се случват нещата!

25

Edin

преди 11 години

До ПАТРИОТТи пък ако си мислиш, че България е твоя/наша ... :) Грабай стотатчката, че и без това ще си останеш. По-добре сто сега отколкото обещания за утре...И като се замислиш има неква логика в това.Ама за какво да се замисляш щото после ще се отчаеш.Негативен вот, хора с ценностна система различна от егоистичната, състрадателен и сплотен народ. Тагава може да чакаме нещо :(, а за сега един дебел или сто лева.Да ни пази Господ да не се овълчим

24

атака

преди 11 години

Прочетох;; нека издоим политиците като им вземем по 100лв.;;;;Тези политици бръкат на социално слабия в левия джоб взимат 100л и на изборите МУ ги слагат в десния джоб.Затова аз мисля че В. Сидеров много точно говори и той не е управлявал а другите ги видехме ; 24год. пълно ограбване. Пълна КОЛОНИЗАЦИЯ всичко от що се печели добре се продаде разграби унищожи и народа с пръс в устата. Гласувайте пак за ТЯХ..

23

4o4o

преди 11 години

Имам 300 гласа на склад в Монтанско

22

ПАТРИОТ

преди 11 години

Хора не продавайте гласовете си. България не струва 100лв

21

факти

преди 11 години

Много ясно, че хората си продават гласовете, тия 100 лв са цяла пенсия или детските за 3 месеца, а представете си за семейство с двама гласоподаватели - 200 лв, тези пари хората не са ги видели за 4 години от управляващата партия....а има ли значение кой ще дойде на власт? Пак ще има кражби и трохи за народа.

20

Пари

преди 11 години

Кой ги дава тия 100лв? Оставете телефон за контакти хахаха

19

Анонимен

преди 11 години

Кажете къде ги дават тези стотачки бе, всеки път търся кой копува гласове и все не мога да си продам гласа. Каже моля, пък и ще почерпя после бира и кибапчи като взема кинтата.

18

10гласа от мен

преди 11 години

Малко са 100лева за глас!А като стигнат 250-300 лева да ми се обадят!

17

Анонимен

преди 11 години

Ако искате да ги накажете вземете им 100те лв,а гласувайте за когото искате!