120

Анонимен

преди 11 години

2009-2013 с колко е нарастнало?

119

Разруха

преди 11 години

През периода 1945-1990 населението на България нараства с 35%. По оценка на НСИ през 1989 година населението на България е било 9 009 018 души, през 2001 г. населението на България е било 7 932 984 души. 2. 1939 - 1989 селскостопанската продукция също се увеличава с 265%. 1990 - 2008 селскостопанската продукция намалява с 630%

118

до 148

преди 11 години

Я си прочети написаното и кажи какво искаш да кажеш,че нищо не ти се рабира.И се пише много Българии,учи се бе!

117

Анонимен

преди 11 години

Гагарин катастрофира със самолета си една сутрин след тежък запой.

116

Анонимен

преди 11 години

Вие произвеждайте, ние ще продаваме! Това разказа играта на икономиката. Защото производителя инвестира само труд и загуби. Борсите са на мафията, от производителя до консуматора минимум трима посредници. *** разфасоваха малките населени места и прогониха населението в градовете, където има по голяма сигурност. Но пък са избиратели! Земя се работи само от българи, *** не е стопанин, не е работник! Всяко трето родено дете е "ромче"! Бог да я прости България! Почивай в мир!

115

Анонимен

преди 11 години

Какви бяха хората преди : На 12 април СССР изстрелва в космоса летеца-космонавт майор Гагарин, комунист. Неговата характеристика - Той обича зрелища с активно действие, където преобладават героизъм, воля за победа, дух на съревнование. В спортните игри е инициатор, водач, капитан на отбора. Като правило, важна роля оказва неговата воля за победа, издръжливост, отдаденост, на чувство за колективност. Любима дума - "да работим." По време на заседанията прави разумни предложения. Винаги е уверен в своите способности. Тежките тренировки пренася леко, работи много резултатно. Хармонично развит. Чи

114

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - "Но вие продържавайте да кълнете комунистите. При които ядяхте качествен хляб за 20 ст." Явно или никога не си живял при комунистите, или нямаш изобщо представа какво е качествен хляб, или си просто платен форумен драскач на тяхната партия. *** в която и да е държава, която не е била комунистически включително и най-бедните азиатск и африкански такива и виж какво означава качествен хляб.

113

Анонимен

преди 11 години

ДАЙТЕ ЕВРОПАРИТЕ ЗА БЕДНИТЕ СЕЛЯНИ С МАЛКО И НЕПЛОДОРОДНА ЗЕМЯ!ПОМОГНЕТЕ НА НАИСТИНА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ!

112

Анонимен

преди 11 години

Тези от Днес Бг ни подготвят психически за датата 12 май,че да сме пак така послушни.

111

Анонимен

преди 11 години

До СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИДа не е тройната ,да не е герб.Най добре е да дойде баба ти.Вземете си сменете *** кратуни иначе глада още 20 години ще продължи.

110

Анонимен

преди 11 години

Бедата е там, че евросубсидиите не отиват при дребните земеделци, а само при големите фермери с плодородната земя и техниката.Условията които се поставят за дребните земеделци са невъзможни, плюс данъци и осигуровки, и накрая на загуба..

109

Анонимен

преди 11 години

Да раздадат на народа европарите бре.

108

Анонимен

преди 11 години

Негодна благотворителност: Скандалът с храните за бедни се разрасна до унищожаването на 90 тона развален фасул...Това е мафията, за да повишава цените, унищожава храните....Но вие продържавайте да кълнете комунистите. При които ядяхте качествен хляб за 20 ст.

107

Анонимен

преди 11 години

Може да се изхранят няколко Българии, а хората гладуват...Леко, да продължим да храним демократичната ламя и й осигурим финансова стабилност и оща по-голяма мизерия за народа.

106

Анонимен

преди 11 години

По време на соца имаше яка дискриминация(жителство),даже хората само за това се женеха за софиЯнки.

105

До 134

преди 11 години

Знаеш ли какво си ти? ОФчар, със Ф и дървен философ.Най-лесно е да си дигнеш чуковете и да отидеш на село овчар. Аре действай! Забравих да ти спомена за белия паметник насред село на времето в процъфтяваща капиталистическа България убили няколко младежи партизани, отрязали им главите и карали селяните да играят хоро. После партизаните слезли и дошла ОФвласт. Знаеш ли какво станало с касапите? Пребили ги с колове жените и бабите в лозята.Така че, по-кротко

104

ников

преди 11 години

Чудим се какво да правим тока, руските диверсанти от БСП ще харчат нови 20 милиарда. Ако им позволим, фалита при Жан Виденов ще се повтори с още по-страшни последствия. За едните комисиони са готови да унищожат държавата си гнусните руски ***.Аз съм възрастен човек, пенсионер. Но младите мислете и внимавайте за кого гласувате, защото тези *** от десетилетия се чудят как да унищожат България.

103

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ ВЪРНЕМ НА СЕЛО, ДА ГРАБНЕМ МОТИКИТЕ, ДА САДИМ И ПРОИЗВЕЖДАМЕ С ПОТ НА ЧЕЛОТО.НО ГРАЖДАНЯТА ЩЕ НИ КУПУВАТЕ ПО 10 ЛЕВА ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИТЕ ДОМАТИ, ТАКА ДА ЗНАЕТЕ! ЗАЩОТО ТОЛКОВА НИ СТРУВАТ.

102

Анонимен

преди 11 години

При комунистите не можеше да се влезе с кола привечер от стада овце, кози и крави. Сега надсякъде трънаци--------------------- Кой те върза да не гледаш овци, главанако?Знаеш ли какво ядат козите? Трънаци. Бойко какво ви каза? Ама ви карал да ставате овчари и бил лош. Знаеш ли какво си ти? ОФчар, със Ф и дървен философ. Най-лесно е да си дигнеш чуковете и да отидеш на село овчар. Аре действай!

101

Анонимен

преди 11 години

Само за селско стопанство не ми говорете, защото 90% сте потомци на хора, избягали от село, за да не бачкат. И топо време на пракрасния ви соц, дето всичко на село било цъфнало. Айде сега обратно, ако не ви се мре от глад.