139

Коко

преди 11 години

Дано се самоизядат тъпите гербери

138

Анонимен

преди 11 години

Цецо Тъпецо - милиционерче по природа

137

Трандафор

преди 11 години

Еми, то като се крадне и само себе си гледаш- така.

136

ама че народ

преди 11 години

Следейки геополитическата нагласа в света и зачестилите военни активности, съм сигурен в едно - който гласува за герб, гласува за самоунищожение. Не че който гласува за бсп прави стъпка в обратна посока, но поне няма да бъде след първия изтрел.

135

Гюро Михайлов

преди 11 години

Цветан Цветанов постигна много в борбата с организираната престъпност- грешка. В борбата ЗА организираната престъпност. ГЕРБ е гаранция за продължаване на тази борба. Който му харесва- да го последва. Това не е моята борба.

134

Анонимен

преди 11 години

Този вече няма думата! ПП ГЕРБ вече се е разграничила от него! Това са клевети, които не отговарят на истината! Тези *** журналисти, как се връзват горките и пишат разни глупости!

133

Българин

преди 11 години

Нямате си представа колко "кирливи ризи"ще бъдат изкарани ако ГЕРБ загуби властта.Нямат сипредстава какви "подвизи" са" натворили" тези "юнаци"през четирите години на управлението си.

132

Анонимен

преди 11 години

До тото *** СИ ТИ, *** ***!

131

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е да спрат да дават думата на хора,които се разследват, както и на доказани престъпници. Иначе черната PR кампания на МО на БСП върви добре към момента. Всички онези политици, които не могат да покажат какво са направили или нямат ясна визия какво ще направят ровят под дърво и камък за компромати,а журналистите само това чакат. Е нищо, докато теси чешат езиците, ГЕРБ ще бъде сред хората, където е мястото на истинските политици, защото бъдещето на България зависи от добрата програма!

130

тото

преди 11 години

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ ЧЕ ТОЗИ *** БОРИСОВ ЩЕ НИ ИЗЛАГА ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПО СВЕТА.

129

Gemi

преди 11 години

Посредствеността на Гебаджиите започна да изплува благодарение на самите тях.Не можаха да се разберат как да разделят плячката след 4-годишно щавене на Българския народ ! Управлението им си остана мутренско и на парче до последно, без никакво развитие в нормална посока във всички направления ! Липсваше интелектът, мозъкът, научният подход към нещата, а преобладаваха силовите Стахановски(Ц.Цветановски) методи, коитоводят към нищото !

128

Анонимен

преди 11 години

Димитров, защо на чужд гроб ревеш??? Ти нали имаш мнооого приятели, защо тогава са страхуваш, и от какво????Да не би да се страхуваш, че след като те изхвърлиха от ГЕРБ - няма да намериш нова партия....горкия, няма да може да краде повече.....мъка, мъка и голям страх. Чак децата си изпрати предсрочно да учат в чужбина. Ало, Фурнаджиев, другарите от ДС и в чужбина ще им пръснат мозъка, и твоя вкл, ако искат.......

127

тити

преди 11 години

Аз наистина подкрепям тезата, че когато има сигнали трябва да се проверяват и всеки трябва да носи отговорност за постъпките си.

126

Гергана

преди 11 години

Ееее писна ни с този Емил Димитров , това ли е лицето на ГЕРБ - НЕ е , защото е много умен и кипи от ъкъл той за това е вече бивш депутат . ГЕРБ подбира кадрите си , затова е правителството с най-много сменени такива . Но е най-успешното правителство

125

Пурко

преди 11 години

ГЕРБ са като "Левски"- хем не могат, хем се напъват, хем и с пари се нагушиха.

124

Анонимен

преди 11 години

В една нормална държава не би имало нищо по-нормално, ако Емил Димитров Ротманса (забележете само какъв прякор има) излежава ефективна присъда по много обвинения, а съседи по килии са му другите депутати от ГЕРБ. А в другото крило на затвора и почти всички депутати минали през парламента през последните 23 години.

123

Анонимен

преди 11 години

Бойковизъм + Цветанизъм = Герберизъм === Неосоциалистически капитализъм от Балкански тип.

122

Анонимен

преди 11 години

Крадците се надлъгват.

121

ДОКАЗАНО

преди 11 години

Поредната бомба кьорфишек за отклоняване на вниманието от проблема с купуването на гласове. Емил Димитров си е още в ГЕРБ макар и формално извън ГЕРБ щото ги хванаха и това бе част от сценария. ВСЕКИ ДЕН СЪМ ВИ КАЗАЛ, че ще има ПСЕВДОСКАНДАЛИ С ГОЦЕ, РУМЕН ПЕТКОВ, ДОГАН и други другари и наклая нищо няма стане, щото трябва да го играят "врагове" за параван пред ПРОСТИЯ ЭЛЕКТОРАТ.

120

Анонимен

преди 11 години

До АнонименУправляват?!? Крадат и грабят. Това е бизнеса на мутрите. Това е работил рапоня преди да заграби най-високите длъжности в държавата.