15

гандалф

преди 11 години

имало ракета готова за изтрелване.. а бе вие май само се чудите какво да напишете.. и аз имам един нож удома готов за убиване.. Нека всички треперим от моя нож..

14

поля

преди 11 години

Важното е да се живее в страх. Че надеждата дава криле, а окрилените хора не са добри раби. Аман и от корейците и от китайците и от Щатите и от медиите

13

Анонимен

преди 11 години

Няма бомба бе, другарки и другари! Пийте си лекарствата или сменете дилъра, че наистина сте жалка картинка!То бива мокри сънища, амъ вашето някак си не е на добре! :))

12

Анонимен

преди 11 години

Това не е нова новина, още вчера бомбата беше готова.Май чака рожденния ден на дядо си на 14 април, та да пусне една голяма фоеверка :)

11

Анонимен

преди 11 години

айде пускайте я че хамериканците пуснаха жълто вече

10

Анонимен

преди 11 години

Комунистическите мизерници изнудват Запада да им даде храна, че отново са я изпапали.Никви ракети, никви пет лева.Американците по-скоро ги е страх тея случайно да не си гръмнат 'ракетат' у дома отколкото, че ще стигне по-далеко от Корейско море!Мал.умника номер 3 "василев" е добре да си пие хапчетата, че е досаден най-малкото.

9

Пичагата

преди 11 години

Някак си изобщо НЕ ми се вярва този наперен тоталитарен младок на име Ким Чен Ун да е толкова тъпо ***.... Все пак е завършил престижен колеж не къде да е а в Швейцария.... Обича НБА... гледа баскетбол... че и ония ненормалник Родман май му беше на гости :) ;) :) Смятам,че много добре знае какво ще му се случи лично на него... а и на режима му... ако направи тъпотията да "атакува" Южна Корея и Япония :( ! Лично за мен... има ТРЕТА СТРАНА.. която МАНИПУЛИРА ЯКО ДВЕТЕ КОРЕИ :( :( :( !!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Жалко за милионите гладуващи северно корейци. Оне бузестия му е все тая за тях, важното е властта да си остане в семейството.

7

Дядо Мраз

преди 11 години

Това е замисъл на евреите-ционисти. Все пак еврейската автономна република е сравнително близо до Северна Корея, явно от там идват тези мисли за войнствени действия.

6

боримечката

преди 11 години

айде пуцаййййййй

5

Анонимен

преди 11 години

Червени ***. Тоя бузестия дебелак трябва да го препарират за страх на останалите.

4

Steve

преди 11 години

До АнонименНе се притеснявай . Съдбата на Ким Чен ХХ ако изстреля ракета ,ще е същата като на Садам и Кадафи . Ще го отстрелят като на електронна игра . Ракетите на Северна Корея са архаични , балистични с ниска точност . Ще бъдат унищожени далече преди попадане в целите си.

3

Калин

преди 11 години

Напрежението започна когато САЩ изпрати над севера шпионски самолети и те бяха засечени,след това САЩ започнаха големи военни учения до границите на севера, постоянно провокирайки севера и така се започна,заразното зло САЩ отново иска кръв.....

2

Филип Тотю

преди 11 години

Айдееее топчето ке пукнеееее !

1

Килъра

преди 11 години

Тия двете корейчета на първата линия няма да оцелеят и 5 минути ако Севера нахлуе. Най-гадно е а о май е да си напървата линия, че в най-добрия случай ще те вземат в плен.