195

Анонимен

преди 11 години

Има ли Едно нещо от което Герб да не са се отметнали?Награда ще обявя ако има!!!

194

Джедай

преди 11 години

До Анонимен245, 246Знам си историята, имам и гордост, но това твоето е някаква неовладяна истерия, нямаща общо с българщината. Четох някъде, че крайните прояви на национализъм се предизвикват от дефекти в мозъка, със същите деформации като при епилепсия. Помисли дали нямаш медицински проблем!

193

Цвъкам

преди 11 години

Кажи сега Виф-аджийче неграмотно в столична община си купи 6 апартамента,а като министър кво си купи за 4 години с бюджет по 1 000 067 000 лв всяка ? В министерството ти не те понасят щото и постни пици нямат хората, а банички с извара. Защо подслущваш фирми и във всеки офис на НАП има отдел с 50-на подслушвача ? Защо бе Цвъки така съсипахте България ? Не ви ли стигна тоя раздут бюджет че ограбихте и пребихте чужденците по тъмно? В тея сървъри защо пазиш на бабите от село разговорите ? ЗАЩО БЕ?

192

Руми

преди 11 години

До АнонименНе, ти не ме разбираш. Аз казвам просто, че да знаеш езици може да ти е само +, да си по - високоплатен, да имаш по - голям шанс за развитие. Какви роби? Според мен колкото по - ограничен си, толкова по - голям е шансът да станеш роб, но както и да е.. Че не знаеш много езици не е срамно, но е тъпо да малоуважаваш труда и сподобностите на другите хора.

191

Джедай

преди 11 години

До of 231Какво се пениш, всички така ви наричат, защото загробихте България! Трябва да се казвате ТБС, Турция, Бойко, Сатаната!

190

of 231

преди 11 години

мега тъпо ..........абревиатурата е ГЕРБ , като България ,Бойко и Бог!Опитваш се да насаждаш комплекси и да дезориентираш .......мега тъ...

189

Анонимен

преди 11 години

дали ще можем да ти повярваме гн Ц.Ц на Касим Дал сте обещали че ще давате турски предавания 24часа ако държиш на думата ще гласуваме за вас.

188

Анонимен

преди 11 години

до 240 Не, не се казвам Бойко.Член съм на младежкото БСП и поствам с 20 различни имена

187

Джедай

преди 11 години

До Анонимен238Споко, брато, аз те разбирам! Ти си орангуран миришещ на джибри, и се самоубеждаваш, че това те прави мъж. Ученето на езици ти е трудно, ученето изобщо ти се вижда "*** работа". Случайно да се казваш Бойко?

186

Руми

преди 11 години

До Анонимен 237Ти не си добре май?! Човекът, който си подбира персонал/работодателят е в правото си да търси хора, които да му бъдат полезни. Ако му трябва човек, който да комуникира с немци например, много ясно, че ще търси човек с перферктен немски. Просто не мога да те разбера? Какви роби, истински мъже и сие? Изтрещяхте, бе хора..

185

+

преди 11 години

. Хората не протестираха срещу правителството, а срещу високите сметки и монополите в България, заяви Цветанов, обяснявайки, защо правителството е подало оставка. Гнусна, нагла лъжа на ЦВИНОКИО.

184

до БСПин

преди 11 години

За БСП ще гласуват САМО всички участници в гей-парада!

183

...

преди 11 години

Вижте част от директивите на Позитано - как *** се обучават на манипулации: " Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец,Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем. "

182

хах

преди 11 години

Спасението за България е да се гласува за БСП независимо дали ги харесваме. Независимо дали ги харесваме??? Това заповед ли е?

181

цвъкналТОЙ

преди 11 години

"..За миналата година съвместно с Европол...Намаление на взривовете, контрабандата на цигари и жертвите....отчете още Цветанов..." Абе Цвъцко нали именно заради твоя контрабанден канал за цигари дето заливаш цяла Европа не ни приемат в Шенген, дори преди 2 мес Германия заплаши с вето влизането ни ,заради окрупняване на престъпността в мега-картели под твое ръководство и ДДС-измамите на брат ти Дянков-пицата,а Боко рита мачлета и похърква на световни форумчета и ходи с 10-на преводачи.ВЕЛИКИ СТЕ!

180

Руми

преди 11 години

До224"прилежна, робска ,англосаксонка колония) , единствените поприща за развитие са в сервитьорството и проституцията"Еми да, може би са на английски обявите, защото хората си търсят служители с език. Сигурно от това имат нужда, знам ли.. Трудно ще ви е на вас, "НЕприлежните НЕанглосаксонци", тъй като гледам напоследък в джобса обявите дори за сервитьори често са описани на друг език или ако не това, то поне са написали 1-2 езика като изискване. Голяма дискриминация, голямо чудо. Тц тц.

179

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов посетил днес Националния природонаучен музей и пита:- Този *** какъв е? ...Обяснили му за някакъв си ***, но никой не казал, че това било огледало....

178

Анонимен

преди 11 години

До МимаПрава си! средноинтелегентен не но високоинтелигентните сме с ГЕРБ! :D:D:D

177

Анонимен

преди 11 години

А преди Боко да ви почерни живота на кво дередже бяхте? Шефчета? Как пък държавата ви остави без работа? Държавни чиновници ли сте били? Аз не познавам способни хора, които да се оплакват от друго, освен от мързелив и крадлив персонал. Четейки ви, знам, че не лъжат!

176

Анонимен

преди 11 години

До до 216Грешиш малчо! Убеден съм че не знаеш що е то социалист! Тия от БСП са просто шайка разбойници без идейни МУТРИ! Надяват се да ни излъжат пак ама нейсе! Да си държат парите в Кипър и да не се вясват тук! Те ще свършат. Ще ги изхарчат. Те не могат да развиват никакъв бизнес освен да крадат! Кражбата е бизнеса им!