90

didoo

преди 11 години

Като удавник за сламка се хваща Кунева. Народа не е глупав и няма да позволи да бъде управляван от такива фигури като Кунева, които са доказани със своите провали във външната политика на България.

89

Анонимен

преди 11 години

тя съдебната система ако работеше, ти, Кунева, трябваше да си в Сливенския

88

източник

преди 11 години

Лицемерна е и гони кариера в Брюксел на гърба на България.Кунева е единственият еврокомисар, който напуска партията, която го е издигнала. Това определено не се приема положително в европейските партийни централи и в политическите групи.

87

мушмула

преди 11 години

Или най-малкото да беше скръцнала със зъби срещу тиранията на монополистите и да беше поискала поне сметките ни за ток и парно да бъдат ясни и точни като сметките на останалите европейци!Ами какво да кажем за установената й съпричастност към АСТА?!

86

тарга

преди 11 години

Кунева направи ли нещо реално, за да се промени дори на йота качеството на живот на българите?! Ако беше вложила грам от настървението, с което се бореше срещу китайските производители на куклата Барби, нашите деца щяха да ядат по-качествена храна и да дишат по-чист въздух.

85

вагина

преди 11 години

Глупостите и мозъчните напъни на Кунева нямат край.

84

пенис

преди 11 години

Кунева да не мърмори много, защото ако дойде на власт първата и работа и ще бъде да обязди съдебната власт.

83

Платен писач

преди 11 години

До кирилКирчоо, Кирчоо! Кире! Кириле! Що да се потим да я съдим?! Дай направо да я разстреляме и да се свършат мъките ни форевър! Само така ще се оправи нашето и международното положение! Предлагам даже и да я замеряме с камъни преди това, че да сме още по удовлетворени! И после?! Ехх, живот! Ех, щастие! Ехх, ....!

82

познай кой

преди 11 години

Просташките лъжи на Атака се активизираха, но няма да минат!

81

кирил

преди 11 години

До Платен писач Незнам дали си платен писач,но това,което казваш е самата истина Кунева е виновна за всички мизерии в страната,и трябваше да е осъдена досега,а не да и слушаме глупостите!Темида яко е заспала!!!

80

Kiril

преди 11 години

Как не я е срам тази да дава изявления и 2-*** да гласуват за Кунева пак ще ме е срам!!!,,България на гражданите,,-глупости,,България на ИЗМАМНИЦИТЕ,,ще стане ако има и един от тях в парламента!!!

79

познай

преди 11 години

България на гражданите си, а не България на Борисов и БСП!

78

Браво

преди 11 години

Само "овчаровгейт"е изнесъл чрез "МУЛЕТА" над 7 милиарда извън България.Днес се подиграват на целия народ Български.Разбира се това са и капитали на руснаците и ако ги набарат ,че ги е прескочил ,дупе да им е яко!За Белене вече целият народ разбра 9 милиарда заровени в калта/?/.Е, те май станаха 15 милиарда!За "герберите"май нищо не остана,затова те вият гладни на празна ясла.Хак да им е като не слушат.Знае ли човек обаче?

77

Платен писач

преди 11 години

Кунева е по-силна от всички олигарси в енергетиката и руските лобита, защото с едно щракване на пръстите затваря два блока на АЕЦ! Кунева е виновна за всичко лошо в нашата страна, защото и е изкривена устата! Тя е всъщност, истинската глава на организираната престъпност, защото не ми харесва прическата й, и всъщност е Пръмова защото е комунист. Тя даже е тайния председател на БКП! Тя е много лоша, и зла, и подла лисица! Тя е агент на ФК Етрополе! *** с ***!

76

don baston

преди 11 години

Кунева я видяхме два мандата какво направи - продаде националния интерес за един пост в Париба и апартамент в Брюксел. Ако Бойко я беше номинирал за еврокомисар дали сега щеше да се вживява в ролята на поредния месия и голямата опозиция на управляващите?! Ако бе толкова загрижена за случващото се у нас нямаше да се занимава с пълни глупости и да си затваря очите за сериозните проблеми, които назряват в страната ни.

75

merunka

преди 11 години

Кунева говори непрекъснато за промени, а в същото време не чуваме никакви конкретни идеи от нейна страна, как така се случва това?! Ако беше толкова речовита и в Брюксел, със сигурност положението ни щеше да е далеч по-добро от сегашното. Нима и тя не бе част от редица ограбващи правителства, които си затваряха очите и тогава за мудната работа на съда и за корпуцията по високите етажи, този проблем не е от преди 4 години.

74

Shisho Bakshisho

преди 11 години

Хайде, хайде, сякаш Кунева не участва в скандалите около избора на нов КС, ВАС и прочие, като според някои публикации в медиите именно тя и кръгът около нея са взели дейно участие в вдигането на шум около кандидатите с идеята да вкарат свои хора там. Истината е, че всички политически лидери се борят да вкарат там свои хора.

73

borkoslav

преди 11 години

Има доза истина в думите на Кунева, но звучат някак си неавторитетно от устата на политик, чиято партия е спонсорирана от олигарси, които отдавна трябваше да са зад решетките и които на свой ред чрез медиите си заплашваха прокурори и подкупваха съдии. Илюзия е да се мисли, че ако изберем червената снаха нещо ще се промени.

72

Iva Hikova

преди 11 години

Ако прокуратурата и съда у нас си вършеха работата, то не само Мирослав Найденов щеше вече да е зад решетките, но и Кунева, както и редица други политици, които години наред ощетяват държавата за сметка на личния си интерес. В същото време не спират да влизат в компроматни войни само и само да насадят някой свой по високите етажи в тази система.

71

Анонимен

преди 11 години

Тази партиика и тази женица не трябва да се допускат на политическата сцена ! Тя носи само отрицателен заряд.