157

Анонимен

преди 11 години

В България като се произвеждат скрап и *** и храната е ГМО от внос е доста по-зле от КНДР.

156

Анонимен

преди 11 години

Не се ли усещате, че сте смешни? Дори тоя ид*от се е усетил и копира американските бургери, а вие пак лаете. И като има ракето какво? Ракети ядат ли се? Всеки ден комунизъм е изоставане от света, страна, която не произвежда е като апендикс на световната икономика, рано или късно ще я изрежат.

155

До 175

преди 11 години

Съжалявам, обаче учихме само до седми клас, където се преподаваше артилерията(от там са ми познанията), а колкото подочух от по-горните класове(8 клас), в СК няма наборна служба, а има контрактна - от 3 до 5 години, а във ВВС до 7 години, ама нейсе нали имам само 7-ми клас.....;-))

154

Анонимен

преди 11 години

170Палячо,анимационен си ти.От кое диво село си??До 8-ми клас ли посещава училище?

153

Анонимен

преди 11 години

Интернета в България се подслушва от МВР и ЦРУ и въпреки това българите не са по-богати от КНДР и населението емигрира в чужбина въпреки че има интернет.

152

До 168

преди 11 години

Още по веселото е, че анимационните ракети на които се надяваш, всъщност не съществуват.Но за сметка на това пък има други 11500 арт установки, от които 3500 РСЗО на 40 Км от Сеул(и кварталът на богатите -"Гангнам")

151

censored

преди 11 години

i da triete i da ne triete kopi peistarite na 4ufutskite laji ste dolni podlogi...trebva da se gordeete s tva drogari djurnalisti..tva e edna ot nai ne4istite profesii da o4ernja6 xorata..neska kim v4era asad onzi den kadafi,sadam..

150

Анонимен

преди 11 години

161Стабилиен,стабилен ама онези ако го засвирят с ракетите за час от Корея ще остане само едно ПЕТНО.

149

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката като му видиш фейса е ясно че на две магарета сламата не може да раздели та какво остава за нещо друго.*** който го използуват я родата ,я генералите.***

148

Анонимен

преди 11 години

Разликата е че в България Цецо и Кумецо от ГЕРБ влизат във властта за да крадат, докато корейските комунисти работят само за народа и независимостта на Корея.

147

до 163

преди 11 години

Изказването му се разпространява свободно в "тубата". Явно от " мейн стрийма"(водещите медии) не ги устройва. Търсят си чакардъ, калабалък, касаплък и тем подобни отвратителни похвати за привличане на зрелища(кървава касапница) След като хлябът ВЕЧЕ е свършил.

146

Do 41

преди 11 години

Как конкретно западните медии да покажат и гледната точка на Северна Корея? Даже да им беше разрешено да питат там обикновени хора, те нямаше да могат да говорят свободно. А ако така лесно се взимаше интервю от Ким, западните медии не само щяха да му се надпреварват с микрофоните, ами и в къщата на Вип Брадър биха го поканили, само и само да си вдигнат рейтинга. Могат само да му цитират речите.

145

Анонимен

преди 11 години

Северна кореа има нужда от друг по-мъдар лидер,тва лапе не става

144

Й. Сталин

преди 11 години

Стабилен е малкия Ким.Принуди анимационните герои да преустановят теста на 40 годишната им ракета "Минитмън3"Нещо , което сащ не са правили дори и през "Карибската криза"пп Явно много ги е СТРАХ;))

143

До 149

преди 11 години

Виж формулата,братчед, виж формулата за определяне на БВП, виж от какви компоненти се определя, разбери я, УСМИСЛИ я, и тогава си кажи становището.

142

до 157

преди 11 години

г-н Кейн, че то семействеността е основата на "правилната" теория. Спомнете си Людмила Живкова, Иван Славков, а днес все още са на огромно уважение от слепите Жени Живкова и Тодор Славков.

141

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

"Ким, строга дама, напомняща за злодея от филмите за Джеймс Бонд Роза Клеб..." - ХА-ХА-ХА-ХА! И яде пеленачета за закуска, нали? Уж ресторантът бил голям хит, а измирали от глад?"бузестият лидер"???? А бе, този може да опука шушоните на милиони, ако го дразните! Ми като се тъпче с бургери, така ще е...

140

Кейн

преди 11 години

Абе тая Северна Корея минала покрай комунизма,такива семейно-феодални владения просто компрометират правилната теория

139

Анонимен

преди 11 години

MDA EVREISKITE IZEDNITSI SA DRUSNALI KLONA NA KOITO E VISIAL OBAMA S 4REZ PRINUDITELNOTO PREZIMIAVANE KOETO SA MU IZIGRALI SI E POVREDIL I DVETE GANKI KOITO E IMAL PO ROJDENIE NE VIJDAT LI 4E SEVERNA KOREIA SE 4UDI KAK DA GI PREDIZVIKA 4E PAK DA SE ZAPUKVAT STARATA LIUBOV RAJDA NE XVASHTA

138

Анонимен

преди 11 години

152 нищо не си разбрал мой човек в Корея независимо дали южна или северна обичаите повечлават на ръководни постове да се издигат по възрастни хора , там шеф на фирма не може да тснае на 20 и , тази игра днешната не е нищо друго освен отвържадаване ан поста на Кимчето, за това го прави за авторитет, само да не изгори в тази игра на нерви. а народа , той горкия него никой не го пита , те са само пушечно месо.