193

бай Незнай

преди 11 години

На оръжие братя !!!

192

Nemeca

преди 11 години

До 181Точно защото хората се съгласяват да работят на ниска заплата, точно оттам идва и проблема, че бизнеса не ги вдига. Защо примерно един компютърен специалист не можеш посмъртно да го накараш да работи за по-малко от 2000 лева заплата? Защо учителя обаче е съгласен на 400 лева? Защо инжинерите са на по 800 лева? Разбира се че държавата не е длъжна на никого. Но хората могат да искат достойно заплащане. Вярвай ми работя и с българи и с немци - по нищо не им отстъпваме. Ама по нищо.

191

Размисли

преди 11 години

Очаква се поскъпване на тока от 1 юли .... при демокрацията и пазарната икономика. Интересното е, че едни дето подскачаха и ревяха като магарета по площадите след 1989-та година, смятаха, че стоките и услугите ще станат по-достъпни за българина, че и убеждаваха останалите в това, т.е. колко добре е при демокрацията и пазарната икономика.

190

Анонимен

преди 11 години

207-ми,имат пазар навън, ама няма да има печалби, на каквито са свикнали :)

189

субективен

преди 11 години

с 22% е поскъпването за 3те дружества! поради високите цени на зелена енергия!

188

Анонимен

преди 11 години

Да ви е.а майката нямате пазар навън и дай да им вдигнем тока на тези които може в България .

187

Japanese

преди 11 години

Ран-Ът и неговите дефекти - градуивно заговеждяващо население и управление на организираната престъпност... И всичките тея дарове със съпътстващи ЕС директиви... Усмихвайте се!

186

kolko

преди 11 години

kolko ot was deto stoite tuka i pishete za protesti, iskate da gonite tozi i onzi bqhte nawyn na protestite fevruari mesec. ili si stoqhte pred komputrite i se nadyhwahte sami no nikoga ne dryznahte da izlezete na ulicata?

185

Анонимен

преди 11 години

аман от *** като 195-ти дето все ГЕРБ им крив. Кога ще вденете, че проблемите в енергетикаста не са от 3-4 години? Що затвориха 3 и 4 блок на Козлодуй? Що подписаха с янките заробващите договори за мариците? Що определиха 800лв/МВтч цена на зелената енергия? Що заровиха 1,5 млрд в гьола? Като си отговорите на тези въпроси ще разберете защо е такава цената на тока. И да приватизират ЕРП-тата все тая. Просто трябват нови правила, ама трябва дупе, за да ги промени някой.

184

Анонимен

преди 11 години

България е буре с барут и такива нагли изказвания могат да доведат до кризисна ситуация. Тази ако не може да се справи с три отритнати от обществото ЕРП да си ходи. ДКЕВР е държавна комисия на държавата България, а не на ЧЕЗ, Енерго Про и ЕВН.

183

194 до 198

преди 11 години

А какво ще кажеш за това, че фирмата в която работя търсим да наемем хора (доста специализирана работа) за заплати между 2 и 7 хил.лева на месец, в добра среда, на светло и НЕ МОЖЕМ вече няколко месеца? Това даже ни затруднява сериозно бизнеса. Принудихме се да открием две фирми в Румъния и Сърбия, само и само да намерим хора. Кой е виновен,че при толкова безработни не можем да си намерим хора и то за добри заплати за интересна работа??? Май качеството на матряла не е добро, после мрънкат.

182

Анонимен

преди 11 години

Малкия човек си е малък,бедния човек си е беден,фалиралата държава си е фалирала,тъжно и самоубийствено е да живееш в нея.Народ без бъдеще.

181

184 до 185

преди 11 години

Тогава сме на едно мнение. Поста ми беше срещу хората долу, които мрънкат,че държавата трябва да се грижи за тях,да им увеличи доходите,и т.н. Разбирам твоя пост като желание за реформи в държавата,така че да не пречи на бизнеса и хората САМИ да се развиват. Това си е така,реформите в държавата трябва да са насочени към по-справедливи правила, а не на футболния мач някои да играят и с ръце.

180

Анонимен

преди 11 години

Ми не купувайте тока от тия ,бе.Да си ядат въглищата и да си ги наврат там, където не ги огрява слънцето.Тия искали,че и ние искаме друго.*** ,че доказвай,че не ни управляват молоум...

179

до 194

преди 11 години

Никога и никой няма да убедиш, че някой е беден, защото не става за нищо! По пътя на тази логика социалната несправедливост в обществото не подлежи на промяна! Всеки сам е виновен за съдбата си, което също не е вярно! Ние сме взаимнозависими и ако болшинството е бедно при милиарди натрупани в "лидерите" кои е виновен за този грабеж? Бедния? Естествено, че богатия на когото никога, ама никога не му е достатъчно богатството!

178

НЕМА ПРОБЛЕМИ!

преди 11 години

тия от улицата --гдето ше стават депутати---ще ги угоите и тях ,бе.....ха,ха,хааааааааа...!УТРЕ ,КАТО СЕ ЗАМОГНАТ И СТАНАТ ДУПЕТАТИ ---НЕМА ДА ВИ ПОЗНАВАТ!!!ГАРАНЦИЯ!!!ИНТЕРЕСА И ПАРАТА--клатят ФЕСА!АМА ВИЕ СТЕ БАЛАМИ .....ХОДЕТЕ ДА ЯДЕТЕ КЮТЕК ПО УЛИЦИТЕ И ДА СЕ ПАЛИТЕ ХА,ХА, ХААААТИЯ РАБОТИ НЕ СА ЗА ***!!!!!!!

177

182 до 190

преди 11 години

Прав си,че развитието на малките населени места куца и затова там възможностите самалко. Обаче, какво значи "държавата да ти помогне".Държавата е фикция,бюджета се пълни от данъци,не от небето.Значи,за да ти даде на теб,трябва да вземе от мен.Що това да е справедливо.Особено със сегашното неефективно харчене от държавата,аз нямам никакъв стимул да й давам каквото и да било.А постави се на мястото на тези,дето изкарвати пълнят бюджета,а не вземат от него.Справедливо ли е?Накратко-трябват реформи.

176

Бунтар

преди 11 години

Давайте да ги бутаме тия политици скапани - ЕНИЧАРИ и да изритваме чуждестранните ERP-та!!! Искат война със сигурност!

175

182 до 187

преди 11 години

Преиначаваш думите ми - не съм казал, че живееш и успяваш в изолация (демек сам), а че сам носиш отговорност за собствените си действия и бездействия в обществото, в това число успех и провал. Това е различно! Всеки ще те попита, ако си толкова способен, що си беден. Винаги има и изключения от всяко правило, но в общия случай, бедните не са читави. А почти не познавам способен човек, който да е беден.

174

Черен Петър

преди 11 години

Тока ще се вдигне на 1-ви юли.А народа кога?