380

наблюдател

преди 11 години

Този няма кураж да излезе на площада при хората, както правеше досега.Скри се като плъх и си подаде главата само между яките стени на зала Армеец.И все другите му виновни - един път не каза аз съм виновен, все с некадърнитеси министри се оправдава, като че ли той самият не си ги е назначавал!Безсрамие и наглост до ента степен!

379

Анонимен

преди 11 години

Бойко, признай си, че Цветелина ти го насади Дянков по еврейска линия. Цветелина Бориславова - еврейка, жената на Дянков - еди коя си Фройнд - също еврейка.

378

Боко е настоящ комун

преди 11 години

До Анонимен 415"....по-малки нови партии,в които да няма бивши комунистически водачи...."Ами не гласувай за ГЕРБ ,там лидера още си къта Партийната книжка от БКП. СДС,ДСБ са единствената алтернатива на ГЕРБ И БСП.

377

Тоя е пътник

преди 11 години

Тоя Боко е пътник и той го знае! Може да се напъва колкото иска, но тоя човек е много опасен за България, а и за себе си. Ние сме по пътя на тотално разпадане на България като държава в резултат на Боковата некомпетентност или по поръчка която ГЕРБ изпълнява.

376

nbobov

преди 11 години

Мисля, че Дянков има сериозни заслуги за финансовата стабилност на страната в тези кризисни години. Малко пренави пружината, но гръцкият вариант е по-неприемлив. Във всеки случай Дянков не е грешка на ГЕРБ, както много си мислят.

375

Анонимен

преди 11 години

Бойко е по-малкото зло от Станишев,но трябва да подкрепим и други по-малки нови партии,в които да няма бивши комунистически водачи.Грешката на бойко е,че не вкара и не изкара на светло крадците на прехода.

374

cosmote

преди 11 години

Б.Б. мисля,че е време да се върнеш так,където се кри до този момент...Като не те виждахме из медиите беше много добре за психиката ни.

373

Петрова

преди 11 години

След дъжд качулка,тези от герб отстрани виждат ли се,чуват ли се или още си живеят в своя измислен свят...

372

Ваня

преди 11 години

Не може човек,който погреба една нация да се изправи пред нея и да говори врели-не кипели...Е на това ако не се казва наглост,здраве му кажи

371

малката

преди 11 години

Борисов се извинява за грешките на Дянков,а за неговите кого да очакваме със сърцераздирателна реч...Голям смях сте г-н Борисов

370

бг

преди 11 години

ДА КЪСНО Е КОЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС И ЛИСТАТА НА ГЕРБ Е ПАЛНА СА РЕЗЕРВИ А МОЙЕ О6ТЕ НЕКОИ *** БОКСЮР ДА ДАССЕМ НА БСП И КОМПАСНИЯ ИЛИ НЕКОИ ДР. *** ГЛАДНА

369

Анонимен

преди 11 години

късно е чедо

368

Герб

преди 11 години

Спокойно!БСП, загуби изборите! :)

367

Валентин

преди 11 години

До ЧичоТой Тиквата цял народ и държава употребява като тоалетна хартия...простотия до шия

366

piernakvadrat

преди 11 години

Госпожи и господа костовисти, социалисти, комунисти и т.н., ако не знаете и искате да научите защо г-н Борисов не се извини за грешки на г-н Дянков, обърнете се към постинга "Отворено писмо до г-н Бойко Борисов".

365

долу боко

преди 11 години

Ей,престъпник и и оня изпратен да ни крадете.*** гербаджийски в затво а,пу....... нямате съвест,а хората не могат да ви траят крадци недни.

364

до 399

преди 11 години

Дянков си заслужава, най успешният финансов министър до сега е въпреки финансовата криза! Той извърши непопулярни мерки, но устискаше бюджет в режим световна криза.Боко го намрази, защото пред него Дянков не слага наколенки и действа по убеждение, шапка му свалям ! Може да започвате с минусите >>>

363

Цар Тиква

преди 11 години

Гласувайте за мене и аз ще ви е.. мамата докрай!!

362

Весо

преди 11 години

Е не бяхте ли вие господин Борисов, който казахте, че след години на Дянков паметник ще трябва да му строим

361

Joro

преди 11 години

Защо няма доблест този човек да се извини за собствените си грешки, затова че принизи всички институции в тази държава и всичко се свеждаше до едно "АЗ", което казваше какво ще се прави днес или утре. Да не коментираме, че това "АЗ" едно смело решение не взе, а си сменяше мнението като несигурна жена, избираща между 10ки мъже... Аз за себе си знам едно - единственият, който ми е показал, че има багаж и кураж да изкара България от криза и да прави реформи е Костов. А ние от това имаме нужда.