9

PaRaBoLiC

преди 11 години

До 6 - браво бе герой на социалистическия труд! "Мъжко" изказване от "мъжко" момче!

8

Гошо Тъпото

преди 11 години

Катеренето на планински върхове е трудно и опасно мъжко...хоби.В началото на 70-те години,като ученик за първи път с група качихме връх Вихрен.Особеното беше,че имахмееднокрак планински водач от Банско.Много ведър и...як човек,загубил крака си в Алпите.Вървеше напред,с една патерица и не можехме да го стигнем,като някъде дори само подскачаше на единия си крак.Такава любов към планината,каквато имаше той,не съм срещал сред това.Не се сещам за името,но дано банскалии да го...помнят.

7

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен от преди 5 минути: аман от неграмотни ***!

6

Анонимен

преди 11 години

Гадничко е времето за катерене май сега, вятър, топящи се снегове ... дано по-бързо да се оправят от травмите.

5

до 2

преди 11 години

миналата събота и неделя бяхме на Мусала. Вятъра беше между 100-140км/ч.Просто няма как да се опише силата на такъв вятър без да си го изпитал.Просто те поваля, дори да си на 4 крака...требе си се хванал за някой камък.Какъв хеликоптер тук?

4

rei

преди 11 години

zad chistotata i krasotata na planinata , vinagi nadzarta opasnosta ...... s vseki moje da se sluchi .Barzo ozdravqvane na vsichki smelchaci .

3

zele

преди 11 години

Anonymous, вчера вятъра беше над 60км/ч

2

Anonymous

преди 11 години

Да се твърди, че вятъра е пречка да бъдат транспортирани пострадалите с хеликоптер е пълна глупост! Въпроса е че мизерната ни държавичка няма тежки морски хеликоптери, а само някакви мижави кугърчета от умрялата ни от скръб армийка, понеже ние винаги се опитваме да ловим маймуни с трици, но това не може да компенсира фаталната липса на мозъчен капацитет! Та това е причината! ;)

1

Анонимен

преди 11 години

Хайде да се оправят!