145

ББ

преди 11 години

Меглена Кунева е национален предател, защото излъга народа, че двата реактора на АЕЦКозлодуй 3-ти и 4-ти, трябва да бъдат затворени по искане на Европейския съюз, като необходимо условие за приемането на България в Съюза.Меглена Кунева, която имаше дори наглостта да се кандидатира за президент, а сега чрез задкулисиетонаправи партия с амбиции за власт, с продажната си роля за затварянето на двата реактора на Козлодуй, нанесе огромни щети на България, които се изчисляват на милиард евр

144

Анонимен

преди 11 години

Ти не си играч, ами ***.

143

коментар

преди 11 години

Като ви чета коментариите яи, си спомням за милият вестник ДУМА на Продев и знаменитото му рубрика:НИЕ ПАК СМЕ ТУК....

142

Анонимен

преди 11 години

Ку Кунева. Не е луд който иска баницата, луд е , който му я дава.

141

Мирослав

преди 11 години

Тази партия е поредния "нов бардак със стари ...." .

140

ББ

преди 11 години

"а мен политиката не е игра"......а ПАРИ а ПАРИИИИИИИИИИИ!!!!!!Със съдействието на Меглена Кунева, услужливата френска банка Париба веднага отпуска кредит от 250 милиона евро за размразяването на строителството на АЕЦ БЕЛЕНЕПо този кредит досега сме изплатили 57,6 милиона евро ЛИХВИ.След напускането им, за особени заслуги банката приюти Кунева и Ковачев на работа с големи заплати .

139

коментар

преди 11 години

Е, все пак едно е да си в ръководството на Париба и да получаваш заплата, друго е да имаш две собствени банки с милиарди.Поне виж истината в очите!!!

138

Анонимен

преди 11 години

До 156А ти освен да обиждаш на външност- друго можеш ли? Това говори за беден речник и липса на смислени аргументи

137

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 152""г-жа Кунева е в обществения съвет на Париба, където хора от различни професии, заемали високи административни длъжности, някои публични, сверяват часовника на акционерите за имиджа им в обществото и дали изпълняват европейски и други правила. Нито имат други задачи, нито имат друга власт. Обикновено хората в обществения съвет не разбират много от банкиране"

136

До перо155

преди 11 години

Бре, бау, ченето ли ти трИпери, та тръскаш буквите като в решето. Не ти се разбира какво искаш да кажеш, така си ги разместил. По-кротко, не се ядосвай толкова, че ще ти сe изкриви и на тебе устата.

135

перо

преди 11 години

Ама пак се разлаяхте герберски и бесепарски ***,а?Пазнах.Ама нали знаете, накрая сми се хапите.

134

ДАРДАМАНА

преди 11 години

НЕШТО БЪРКАШ НЕШТАТА БАБО НЕ НЕСТАТ НОВ ИГРАЧ А НЕ ШТАТ СТАРА *** В НОВИЯ БАРДАК

133

Анонимен

преди 11 години

Ти нямаш частно ГДБОП ,а ние нямаме 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй.

132

Анонимен

преди 11 години

Вашата "сила", г-жо Пръмова, е във Вашата безочливост и наглост, на която разчита ПариБа!

131

Анонимен

преди 11 години

6te go qdete s tashacite va6ta mama komunisti

130

Анонимен

преди 11 години

До 145 пероЩо бе? Кой ще те лае? Прав си, зер, и колко си прав, толкова ще са ти прави децата. Мегето е верно най-умното бабе що народ и мъже преметна. Ти не си в бройката. А тя е като барон Мюнхаузен ще се вади за косата (е, колко и е останала на бабичката)

129

11

преди 11 години

До ПероПомияр не може да разлае кучетата...

128

Дуда Баклавата

преди 11 години

Туй, Меглена като видиш, бегай надалече,дърта е снаха червена, намирисва вече.Търчи, лъже, маже, суче, въопще не мирясва,много лакома за власт е и ще кретенясва! Нема кой да я напърчи въф устата крива,щоте убава, горката, като гнила слива!Хората обаче знаят какво заслужава, Май ще мине и замине и ще я забравят!

127

СЕРГЕЙ ДОГАН

преди 11 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО С КАКВИ ПАРИ БЕДНИЯ ДОГАН ОТ СЕЛО ДРЪНДАР УСПЯ за 23 години свободия да натрупа гигантско състояние?ДАЛИ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ОТ СССР НЯКОГА Е ПОСТАВЯЛ ВЪПРОСА, ОТ КЪДЕ ДОГАН ИМА:- Боянски сараи,- хотела Каса Домини в Рибарица,- СПА комплекса Орфей в Девин,- парка Росенец до Бургас- Двореца на децата в ДръндарСЕРГЕЙ! ТИ ПОПИТА ЛИ ТВОЯ ПАРТНЬОР ОТ КЪДЕ ГИ ИМА ТЕЗИ ИМОТИ БЕ ДРУГАРЮ? Мария Мургина, шефа на НАП и подчинена на твоя кандидат за премиер Орешарски, прикриваше години наред Доган! КАКВО НАПРАВИ ОРЕШАРСКИ ПО ВЪПРОСА? ! КАКВО НАПРАВИ ТИ?

126

Анонимен

преди 11 години

Проскубана кокошка от БКП-функционерски полог. Фурнаджийска лопата от малтретиране (тя на оновав комунистическия креват малтретиране ли му вика), се оженила за Пръмов, пък след 90 .та се отказа от името му и хукна при алчния Кобург , използва го, после му ритна партията и рипна при Бърбозоу, и сега се види какво може сама. Ха-ха-ха.