157

АНОНИМЕН

преди 11 години

Вие и без подслушване и доказателства хранехте прасетата в Белене с човешка плът.

156

Анонимен

преди 11 години

Ето го новото лице на БСП, г-н Младен Червеняков, министър в кабинета на Жан Виденов успешно фалирал държавата и обрал спестяванията на народа.

155

dan4o

преди 11 години

ще гласувам за атака всички други казват няма пари а са милиардери

154

цецо слушалката

преди 11 години

ШШШШШШШттттттттттт тихо, че ви слушам. Сега ще каза на Бойко, че нашите хора във форума не си вършат добре работата. А на вас да кажа, че заплати няма да получите, защото сте скучни

153

р

преди 11 години

До 155не само трябва да ги подслушват, но и да променят Закона така, че със записите, от които е видно, че някой е престъпник, крадец, убиец, измамник или просто корумпиран и работи срещу интересите на България и българите, трябва да бъдат съдени и ОСЪДЕНИ на доживотен затвор без право на помилване.

152

Фактите говорят

преди 11 години

Другарите комунисти да кажат откъде дойдоха флашките с подслушаните разговори. Нали те не подслушват уж? Само че фактите говорят, че единствената партия която е вадила компромати с подслушани разговори е точно БСП срещу ГЕРБ. Аз досега изкарани флашки с разговори от ГЕРБ срещу БСП не съм чул, ни видял.

151

bo

преди 11 години

Алоооо соц-тапирите, нещо ви е страх като че ли? Искате контрол, за да ги използувате сетне за рекет, нали? Както винаги досега!Аве големи смешници сте, пусти соц-***,...Пиночет за вас, ПИНОЧЕТ!!!

150

ani

преди 11 години

всичко за което сидеров говореше се оказа истина този път ще гласувам за атака

149

Анонимен

преди 11 години

Тези продължават с глупостите си и естествено им пада рейтинга.Смешници

148

Анонимен

преди 11 години

НЦИОМ: Подкрепата за ГЕРБ е 24,4%, за БСП - 17,5%ДО ИЗБОРИТЕ СЕ ОЧАКВА БСП ДА СЕ ИЗРАВНИ С АТАКА.

147

българофил

преди 11 години

Аз също съм убедена, че втори мандат на Герб не трябва да се дава. Ще гласувам за БСП с чиста съвест

146

Дядо Йоцо

преди 11 години

Ха, тук предимно платени червени кавали се развихрят гледам...

145

Анонимен

преди 11 години

АЗ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП- ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ОТ ГРОБ И ТЕХНИТЕ КАЛИНКИ И КОРУМПЕТА.

144

211

преди 11 години

Трябваше да ви подслушват когато си поделяхте милионите и си раздавахте обществени поръчки.Също като си разделяхте Черноморието.Много интересни работи щяха да чуят .Ама Борисов разбра каква грешка е допуснал с вас и когато спечели изборите няма да ви се размине.ИЗПЕЧЕНИ КРАДЦИ И КОНСПИРАТОРИ.Вас трябва със сателит да ви подслушват.

143

тц,тц,тц............

преди 11 години

Елате мен да ме подслушвате! Може да научите някоя и друга нова попържня по ваш адрес, червенопрашковци ниедни!Нищо социалистическо не остана в тази ваша партия, съсипахте я, както никой друг, от вън, не би могъл да го направи! Лява партия била, дрън, дрън!Давай така Станишев и на следващите избори ще се съревноваваш с Янето и Костов!

142

Анонимен

преди 11 години

Тея от БСП/особено тази алкохолизирана физиономия/много ги е страх от ГЕРБ.Споко Другари няма да стане нищо повече освен да не сте пак на власт.

141

Винету

преди 11 години

До СБОГОМ ГЕРБЕРУГИНищо лошо не съм казал срещу теб, само исках да кажа че, си крайно неграмотен!Обаче твоята чугунена глава неможа да схавне смисала на написаното!Колко жалко!

140

Анонимен

преди 11 години

КОМЕНТАРИТЕ НА БСПЛЮВАЛНИЦИТЕ СА ВОПЛИ НА ОТЧАЯНИЕ!

139

Анонимен

преди 11 години

Вашата партия,някога водеща като цл.1 от Конституцията подслушваше и преследваше целият български народ и ги пращахте в лагери и затвори,убивахте ги без съд и присъда

138

Анонимен

преди 11 години

"Бюро за контрол на СРС на партиен принцип"... е по-комунистическо и тоталитарно изказване не бях чувал. Партията майка да контролира подслушването, точно както преди 1989-а.