59

Анонимен

преди 11 години

Тогава остава един вариант да разрушим тецовете щом договорите неможем?!

58

Анонимен

преди 11 години

АМИ АЗ ЗАТОВА СЪМ СМЕНИЛ БРАВАТА НА ТАБЛОТО И НЕ ДОПУСКАМ НИКАКВИ МУТРИ ДА МИ ОТЧИТАТ ЕЛ. ЕНЕРГИЯТА. КОГАТО ЗАПОЧНА ДА ПЛАЩАМ РЕАЛНО ИЗРАЗХОДВАНАТА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ А НЕ ИЗМИСЛЕНИТЕ ДОБАВКИ ТОГАВА ЩЕ ИМ ДАМ КЛЮЧ ЗА ТАБЛОТО. АКО ТАКА НАПРАВИТЕ ВСИЧКИ ТОГАВА ЩЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВА И НАРОД. АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА КАКТО ДО СЕГА ДРУГАРИТЕ МУТРЕТА ЩЕ ВИ ОПРАШВАТ НА ЗАДНА СКОРОСТ ОЩЕ 50 ГОДИНИ. И НИКАВИ ПРОТЕСТИ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ. ПРОТЕСТИТЕ СА ГЛАС В ПУСТИНЯ ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ. ДЕЙСТВАЙТЕ.

57

четиво за тикви

преди 11 години

през 2011 и 2012 година "ЧЕЗ Електро" и "ЧЕЗ Разпределение" са имали неразпределена печалба в размер на съответно над 3 млн. лева и над 5 млн. лева. Заради престъпно бездействие от страна на служители в МИЕТ държавата не се е възползвала от правата си като акционер в ЧЕЗ. Защо Тиквата не е на съд?

56

коментар

преди 11 години

Згубихте ми времето да ги чета.Та същото това гледох и слушах и при Вальо Топлото.Е , и?Изплезе им се и им гъб и си отиде мевинен,богат и обиден....Е,готини времена по времето на "Дивият"Запад,А?

55

big mama

преди 11 години

ДО FREE ENERGY Прав си, енергиятя може да бъде много по-евтина и екологична, но големите корпорации не биха допуснали това да се случи. Не бих искала да намесвам името на великия Тесла защото ще ме помислите за някой шантав привърженик на модерните напоследък конспиративни теории, но е факт, че Тесла е открил как да се добива енергия от електромагнитното поле на Земята и затова са го "баннали".

54

Анонимен

преди 11 години

Съси,... действително поднасяше преди това му го поднасяше---Жорето ПърваноФ!речник:ИБРИК---съд за подмиване /тур./!

53

Анонимен

преди 11 години

---до 75Малкият отговор е ,...НЯМА !Ще си развалим УСПЕХът ,....за 24-те години бездействие !ВЕЛИКАТА ---Бг-ЧЕРВЕНА СЪД.СИТЕМА Е В ОТПУСК ----24г,ВЕЧЕ !По делата ИМ ,и по това ,че са ---КРАЙНОНУЖДАЕЩИ СЕ ----ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!

52

Анонимен

преди 11 години

До Free energy"Всеки ще си има своя лична електроцентрала в жилището си"Ами натам отиват нещата! Преди 25 г. някой вярвал ли е, че ще има интернет и клетъчни телефони? А разни "умни" глави искат нова АЕЦ....

51

йордан

преди 11 години

До63, анонимния червен ***.Всички договори са подписани от тройната ламя,нагли и крадливи *** ,които пак искат властта за да крадат отново.Много жалко, че има промити мозъци като теб ,които ги подкрепят.Тази партия трябва да бъде поставена извън закона.

50

Клиент

преди 11 години

Боко дряма 4 години и голямо рязане на ленти падна. То какво ли друго може да прави пожарникар?СерГЕЙ-чо носеше ибрика на Доган и той 4 години. То какво ли друго може да прави човек без ден трудов стаж?Та сега те щели да оправят БГ, Боже пази ни от ТЯХ!!!

49

елчо

преди 11 години

Прукорорите откриха топлата вода. Енергетиката бе дойна крава на всички управляващи до сега. От нея изтичаха милиони за партийните каси. ДАКЕВР беше само марионетка в ръцете на "кукловодите".

48

batval

преди 11 години

До Дончо Abe 6o si sazdava6 legendi napisal si samo gluposti

47

batval

преди 11 години

Zakona go pri Delqn4o i zatova go napraviha zam na Traj4o

46

osata

преди 11 години

Големият батак е в измислените НЕК, БЕХ и ДКЕВР! Защо са тези комисии и агенция на клона? И защо никой не следи дейността им и защо не остане само ЕДНА, останалите две да си ходят. И без това откраднаха достатъчно много, но макар и късно, да им се спре кранчето!Само една единствена агенция или комисия, без значение е как ще се нарича, е достатъчна за мижавата ни икономика!

45

ДОБРЕ

преди 11 години

До тук , тези Официални Данни на Прокуратурта за Мафията в Енергетика се знаят от Народа , още през 2009 година .Сега Големия Въпрос е - Ще има ли Съд , Присъди и Промяна ?

44

Анонимен

преди 11 години

Лошият матриал герберастки както БУДА ви нарича пак се чуди и мае и обвинява БКП и извънземнитеОт ясно по-ясно е казанао,че ГРОБ са оставили на произвола енергетиката и всеки си прави каквото си искаРПТ-та ли управляват държавата или правителството,герберасти??Гербевите колкото да ги биеш и мачкаш,те пак се радват на вожда БУДА

43

Дончо

преди 11 години

Всички притежатели на ВЕИ са милионери.Къде и какво правят с милионите,които им набута ГЕРБ? Всички са приятели на ББ .Той знае,да каже!

42

ined

преди 11 години

Оня брадясалия да връща взетите заплати и на съд за престъпно бездействие.

41

Краен

преди 11 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ от досегашните, а най-малко и за МЕГЛЕНА КУЕВА, всички на СЪД да отиват! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НАРОДЕН СЪД и за съграждане на ГАЗОВИ КАМЕРИ ! ВСИЧКИ КРАДЦИ В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ, само така ще се изчистим и отървем от мафия и ***!!!

40

Анонимен

преди 11 години

България няма как да има шанс за енергийна независимост i хората да плащат ток на достъпни цени заради намесата на ВЕИ-тата. Те има пагубни последици източват държавата и товарят народа да плаша, а техните собственици си пълнят гушите с пари.