130

3

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.

129

Анонимен

преди 11 години

На Надето и се е*е та чак и се реве!

128

Анонимен

преди 11 години

Tezi murtvorodeni, no dosta neshto izyali ot Bulgariya.

127

Анонимен

преди 11 години

За да прави такива клюки - Надка е подкупена от бандита Ал.Петров! Точка.

126

Анонимен

преди 11 години

Да отиде в затвора пак няма да може да заспи ама щото ще е боли халката от сини *** електората на Надето .

125

перо

преди 11 години

Супер.Като напиша Долу БКП ,всияки комунисти се разлзйват.Като напиша КУНЕВА-всички гербери.Да живеят Надежда Нейнска и Меглена Кунева,.ГЕРБ и БСП -ЕДИНСТВО.

124

Анонимен

преди 11 години

КОСТОВ Е ВЕЛИК ПОЛИТИК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ! ТОЙ ИМА СИЛИ И ЗНАНИЯ,ЗА ДА СПАСИ ЗА ТРЕТИ ПЪТ РОДИНАТА МИ ОТ КОМУНО-СОЦ.ХУНТА! АМИН ДАЙ БОЖЕ!

123

Анонимен

преди 11 години

Каква наглост и безочие демонстрират двама от най-девалвиралите политици,причинили толкова разочарования на българският народ! Иван и Надя са символите на скапаният преход,разграбването ,зависимостите и корупцията! Марш обратно в историята дребни и безочливи твари -нищо не е забравено!

122

също

преди 11 години

С Дядо Господ и той й разказал за съдбата и с Костов. И да бъде честна,смела и откровенна без този КУКУВИЧАР Иван Костов.Май точно той изрече тези думи за една друга дама,а?Точно ТОЙ,нали???

121

до либия

преди 11 години

абе вие *** уж много обичахте Кадафи,като му светиха маслото уривахте целия свят,сега пък твърдите ,че медиците не справедливо били там,аз не мога да ви разбера вие шизофреници ли сте или какво. А ако медиците са били агенти на друга държава,дори не на България ,какво ще ми кажеш бе тавариш.

120

Анонимен

преди 11 години

Надето иска власт. По нейната логика трябва да са 3ма повече съпредседатели.

119

запознат

преди 11 години

Минути преди да бъде подписано споразумението между Единство и ДСБ,Надежда излиза и провежда телефонен разговор,след което се връща и заявява ,че няма да подпише.Въпрос с кого е говорила? Информацията е напълно достоверна и други сайтове я публикуваха.Така че хайде стига пак Костов да е виновен.

118

Либия

преди 11 години

До до либия Щом Командира е казал: "Може и да са виновни" - значи са виновни! Бояджии, до 10 ноемврим бяхте от червени по червени, а сега се отново същите фанатици!

117

десен

преди 11 години

Факт, че Костоф обслужи по този начин ГЕРБ - ако бяха се обединили всички остатъци от дясното, то хората с десни разбирания, които не траят ГЕРБ, щяха да имат за кого да гласуват. А сега?!

116

до либия

преди 11 години

във всяка друга държава ,нашите медици щяха да са още в затвора,не говори неща за които си нямаш никаква представа как са в деиствителност.

115

Либия

преди 11 години

Иван Лостов и Н.Нехейска, като се каже:"Либия" и трябва да се заврът в миша дупка! В една нормална дървава само за това щяха да са в затвора!

114

Анонимен

преди 11 години

Наде,аковдигнеш кръвно бягай в правителствена в стаята на Боко има свободно легло

113

Анонимен

преди 11 години

126, това някаква шега ли е?

112

оптимист

преди 11 години

Наде , отиди при Кунева. Уверявам те , че ще спиш спокойно . А аз да видя изненаданата и опечелна физиономия на Големият играч в политиката , Иван Костов.

111

ЕВОРК ЕВОРКЯН

преди 11 години

Надеждо,да не забравиш да идеш при Кеворк да се оплачеш от Костов,айде както сме се разбрали (Б.Б)