307

миричка

преди 11 години

Мира, очевидно си един ***! Как така г упрекваш без да искаш някакво наказание. Значи са прави! Значи твя е разработката. Зачи....много значи!

306

Анонимен

преди 11 години

АЛО,МИРА ,СГРЕШИЛА СИ ,ЗА ГЕРБ ЩЕ ИМА 68% ,ОСТАНАЛИТЕ ДА СИ ГИ ДЕЛЯТ ИЗМИСЛЕНИТЕ ПАРТИИ

305

Анонимен

преди 11 години

магистралната социоложка Янева отдавна е известно че обслужва управляващите. Чудя се защо изобщо и се връзва някой

304

хидко

преди 11 години

Гледах развитието на тоя скандал. Да ме извинява г-жа Радева, ама хич не си помогна, като веднага изпадна в глуха защита и започна да лае по другите. Склонен съм да приема тезата и, макар, че след онова явно поръчкото проучване за "искате ли работа или природа" доста ми падна в очите, като морал. Така че съм заставам на страната на останалите и я заплювам. Дори да е права, тя има достатъчно акъл да се сети да не казва нищо никому докато не провери данните, а не сега да обвинява вестниците!

303

българин

преди 11 години

Планът на червената мафия е ясен - в парламента да влязат само БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака и евентуално партията на Пръмова-Кунева. Така, в парламента и управлението няма да има НИКАКВИ НЕКОМУНИСТИ, а САМО 100%-ови КОМУНИСТИ И ТЕХНИ ***, *** И МЕКЕРЕТА. Е, тогава - жална ни майка, досегашният грабеж ще ви се види като детска игра. ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА ОПОЗИЦИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО. Такава сега може да е само "Синьо единство" (ДСБ, "Единство" и не знам още кои). НО, ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА.

302

:)

преди 11 години

30% за ГЕРБ си е първоаприлска шегичка. Горките и 20 не могат да хванат.

301

Анонимен

преди 11 години

За 391 - Ура :ТИКВО, миризлива тикво, виж какви резултати е нагласила проститутката, ПЛАТЕНИ от ГЕРБ и в полза на ГЕРБ : "според което ГЕРБ води 30%, БСП е втора с 16% " . Проумяваш ли ***, за какво става дума, а не за ГЛУПОСТИТЕ, които пишеш ?

300

Ура

преди 11 години

Мира разбива яко комунярската "социологическа" платена ***!Браво на нея! Така трябва да се действа с тези гнусни *** ***!

299

Добрева

преди 11 години

Ясно беше от самото начало, че двойната преднина на ГЕРБ пред БСП е пълна измислица. Ясно е и обаче, че ще съберат по голям дял от гласовете на 12 май. Ясно е и факта, че няма да са 51%. Това автоматично означава, че в момента се мъдрят широки коалиции дори и с БСП за съставяне на правителство......защото в бъдещия парламент много е вероятно да има само 4 партииии......ще е интересно.....каквото и да измъдрят......един път са излъгали народа и тия и ония.....пак ще го направят.

298

Камуниз

преди 11 години

До УЖАСкакъв ти тук ужас - той пеел, човекът това е прекрасно, нали?

297

пешо

преди 11 години

Насира гадева до вчера тръбеше, че проучването е нейно. Платеняа клакьорка.

296

УЖАС

преди 11 години

Цветозар Томов: ГЕРБ са крали по 6-7 млрд. лв. годишноАко ги изберат пак, ще умрем или ще ги прогоним с камъни, убеден е социологът

295

нещо май и хлопа

преди 11 години

Тая гейбърска *** утепа рибата...... абе казвам аз ама .........Преди време тая дама /Мира Радева ли, Янова ли/ лично каза, че като малка е такована от "дърт пергиш" близък на семейство и ...... дали това не и е оказало някакво влияние при прогнозите и изказванията ..... нещо май и хлопа в момента и въобще.....

294

Анонимен

преди 11 години

Всичко опира до това, какви коалиции ще се правят след изборите. ГЕРБ, дори и да спечели 30%, това не е 50%+1. Значи трябва да се коалира с някого, а поне за сега не се виждат желаещи. Ако БСП е втора и и се даде мандата, заедно с ДПС, НДСВ и Кунева, пак не става. Малко са. За последните две не се знае и дали ще прескочат 4%. АТАКА също няма подкрепа от други партии.Чака ни политическа криза. Изхода е в много широка коалиция.

293

Анонимен

преди 11 години

Хахаха. ГЕРБ пак платиха на най-нескопосаните да лъжат за рейтинга им. Каквито ГЕРБ, такива и платените им лъжци - калинки и ***. То и електората им е такъв : )

292

Анонимен

преди 11 години

Това е недопустимо,всички агенции твърдят,че Тиквата печели изборите с 3 към 2,само тая *** излиза с данни,че ГЕРБ печелят с 2 към 1!Е няма такова слагателство!Как получихте тези резултати госпожо?Е за това никой не ви признава за социолог!

291

Анонимен

преди 11 години

Много левашки опит за подработване на обществено мнение. Толкова ли се подплашиха герберите, че почнаха да прибягват до такива отчаяни опити. А тя е професионалист, колкото аз съм извънземен.

290

Жоро Секса

преди 11 години

и гола да ми дойде, обувам панталоните и си тръгвам ;)

289

макс

преди 11 години

Интересно, дембела Бойко не успя един мандат да изкара като хората, а е зинал за втори? Няма ли срам тоя бандит, докога ще досажда?

288

Анонимен

преди 11 години

До Абе другари Оказа се, че братът на съсела само е изготвил проекта, защото е архитект и работи в Англия...