274

IQ146

преди 11 години

Кабинетът одобри още по-нагъл бартер за НАП с обръча на ДПС10 Април, 2009 - 07:12 - Вестник "Сега" - електронно изданиеОт трети опит правителството все пак успя да одобри съмнителния бартер за сграда на НАП с фирма, близка до ДПС. Сделката е още по-скандална от първоначалния си вариант, защото държавата ще има само миноритарен дял в смесеното дружество с частниците и един представител в тричленния съвет на директорите. Преди се планираше разпределението на акциите да е 50:50.Скандалната сделка бе блокирана два пъти заради недоволство на министрите на НДСВ, но вчера мина в МС с личната бл

273

IQ146

преди 11 години

А. В замяна ще получи три апетитни имота на НАП в центъра на столицата - на бул. "Дондуков" 52, ул. "Аксаков" 21 и ул. "6-и септември" 10, както и част от постройката на "Цариградско шосе" и терена около нея.Министрите на Доган оставили колегите си от БСП да защитят сделката, същото сторил лично и премиерът Станишев, разказаха участници в заседанието на кабинета. Шефът на държавната администрация Николай Василев пък обясни, че НДСВ е против сделки с имоти без конкурс.

272

IQ146

преди 11 години

МС върна на Орешарски скандалния бартер със сгради на НАП3 Април, 2009 - 07:12 - Вестник "Сега" - електронно изданиеСлед категоричното противопоставяне на жълтите министри вчера правителството върна на Пламен Орешарски скандалната сделка за сграда на НАП заради неточни сметки.Шефът на финансовото ведомство иска държавата да създаде смесено дружество с фирмата "Нова българска медийна група", контролирана от близката до ДПС Ирена Кръстева, за да построи ново здание на приходната агенция на бул. "Цариградско шосе" 113 А. В замяна ще получи три апетитни имота на НАП в центъра на столицата -

271

Анонимен

преди 11 години

Айде без седенки!!!Трябва,трябва,ама надали!!!!

270

Лука Мелтийски

преди 11 години

"По делата ги съдете!", казва Христос... Аз бих добавил, че делата на ГЕРБ се видяха по площадите на България... Явно е верен девизът им, прочетен отзад напред "ЯЛОВ Е ***"...

269

Анонимен

преди 11 години

ДОКАТО КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ВИ КАЧВАТ НА ЧЕРЕШАТА ДА БЕРЕТЕ СЛИВИ. ТО БИВА ПРОСТОТИЯ АМА ВАШЕТО НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА. АЗ РАЗБИРАМ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АМА ДА ИМАТЕ НЯКАКВА ПОЛЗА А ВМЕСТО ПОЛЗА ТЕ ВИ ЗАВИРАТ НА КУЧЕТО ПОД ОПАШКАТА И ПОСЛЕ РЕВЕТЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА ПАРЧЕ ЖИВО МЕСО. ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ТОВА ПАРЧЕ ВИ ХАРЕСА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ И ВСЕ КЪМ НЕГО ГЛЕДАТЕ. АРЕ СТИГА НЕ ВИ ЛИ СТИГНАХА ТЕЗИ 23 ГОДИНИ ЧЕ ОЩЕ ИСКАТЕ? ВИЕ НАРОД ЛИ СТЕ ИЛИ ***?

268

Анонимен

преди 11 години

Какво се случва с нас в България и какво още по-лошо от това което можете да си представите ни очаква за съжаление, и кой върши това!!!

267

жоро от пловдив

преди 11 години

ГЕРБ трябва да разкарат Добрев и Цветанов, така както Стаанишев разкара руменовците. Това е честното

266

миньо с.

преди 11 години

Орешарски е надпартийна кандидатура. Нищо че е издигнат от БСП. Това е нормален ход след протестите. ГЕРБ обаче няма доблестта, а може би и ресурсът за това.

265

Рада Госпожина

преди 11 години

Той е! Всички даскали сме за него. Ами за Даниел Вълчев пост няма ли да има другарю Дмитриевич?

264

георги тодоров

преди 11 години

този глупавия(станишев) ли ще плати на прокуратурата за рзледването на анонимен сигнал. за пореден път ощетява бюджета на бг.с неговите не задоволени амбиций. за него важи фразата -врагът в мен .сам се закопава не разбра че срещу него са неговите съпартици .траят го понеже няма време за конгрес да го сменят-това ще стане веднага слид изборите

263

шило

преди 11 години

НЕ ГО МИСЛЕТЕ ВИЕ ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ! БРАТ МУ Е ДИРЕКТОР НА ЗАТВОРА. ЗА НЕГО НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА ЛОШ ВАРИАНТ. МИСЛЯ, ЧЕ МНОГО СКОРО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ПРЕСТОЙ У ДОМА. СМЯТАМ, ЧЕ ЩЕ ИЗПИТА РАДОСТТА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ КОАЛИЦИОННАТА МЪРСОТИЯ, А И ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПРИЯТЕН И БЕЗОПАСЕН ВАРИАНТ. ЗАПИШЕ ЛИ СЕ, ОБАЧЕ, СРЕД АМБИЦИОЗНИТЕ И ХВАНЕ ЛИ СЕ НА ГЛУПОСТИТЕ НА СТАНИШЕВ - КРАЯТ ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕНАДВАЩО РАЗЛИЧЕН. И ЗА НЕГО, И ЗА БСП...........

262

Анонимен

преди 11 години

До хидкоами щом ония,дето ги изгониха хората от улицата, а пък сега се праскат за голямата работа, ти вдъхват повече доверие....

261

лично мнение

преди 11 години

От счетоводител , ръководител не става !!! Освен цифри , шашми , как да пълни черните каси на столетницата в главата му друго няма !

260

хидко

преди 11 години

Мда, сега като се замисля, направи някой полезни неща. И той обаче, не пада по-назад с надменността си. Тази му надменност, го накара да мисли, че говорейки, че криза няма у нас, тя ще ни подмине и няма да ни засегне. Колко *** и нагък трябва да си за да си го мислиш? Трябва да имаш толкова голямо его, че да не виждаш нищо от него. И така - липса на визия за сметка на отработени, заучени практики... Не ми вдъхва доверие. Това си е типично дърво, както повечето останали политици у нас.

259

анонимен

преди 11 години

Този, дето унижи учителите, като"дигна седенкята"! Този, дето въведе плоският данък, ощетяващ най-бедните работещи! Този, прескачащ от партия в партия, само и само да се докопа до министерски пост! "Изключителна кандитатура"!

258

анонимен

преди 11 години

Всички настоящи и бивши учители няма да гласуват за този! И техните семейства, и техните роднини и приятели! Този се подигра и изгаври с тях! Нищо не сме забравили!

257

Алчни шопи

преди 11 години

Ако Българите изберат отново ГЕРБ, означава че са мазохисти. Малко им е боят досега. Българите да не реват после, че не им стигали стотинките. Щото ми омръзна от хленченето. Гласувал за ГЕРБ, а реве като вдовица за Х-й. Има един лаф: Там като идем, ще видим. Шопите със своето изкривено съзнание, винаги искат на съседа да му е зле. Заради магистралите и София, 2 милиона се изнесоха в чужбина. Да, да, за ГЕРБсамо столицата е България, останалото го яли кучетата. Затова ви мразят от провинцията. .

256

анонимен

преди 11 години

този беше СДС, независим, а се оказа зависим и крайно нужен на БСП!

255

Анонимен

преди 11 години

Абе ,я всички от БСП веднага в СЕВЕРНА КОРЕЯ!И Орешарски също.Там да доказват на дело левите си убеждения,а не тук да мрънкат за комунизъм,а са първи капиталисти!Хайде под строй,та ние да отдъхнем малко от далаверите и щуротиите ви!Орешарски на първа линия.Да брой патроните и трофейните гилзи.