51

до 50

преди 11 години

Внако, тръгнах да ти чета коментара...добре написано за наивници....докато не прочетох последното ти изречение...МУахахаххахахааахахНяма такъв *** като теб!

50

Иван

преди 11 години

До до 45 Такива като мен не си виждал,аз съм работил преди много години в чужбина и пак мога да работя там.Познавам много хора от различни националсности при които мога да отида и сега и венага да започна работа. Ще ти кажа нещо,аз вземам повече от един среден работник в Чужбина тук В България. Знам 3 езика говоримо и писменно. И искам да ти кажа че не искам да работя там защото съм Българин и милея за страната си. И бих оставил всичко за да Помогна на България да стане развита Държава

49

ОЛД БЕН

преди 11 години

ако пътят не преминава през гори, може да мине и без дървета. Така или иначе при автомагистрали го няма този проблем. Но при първокласни и второкласни съществува.

48

ОЛД БЕН

преди 11 години

Чета и се чудя за какво се карате. И двете страни сте прави. Иван ви каза, че дърветата са опасни, когато са в близост до платното и ви даде няколко примера за това. На всеки може да се случи някаква авария и да излезе за секунда от пътя. Другата страна, която твърди, че ако не се спазват правилата- все тая ако ще и на 100м да е най- близкото дърво. Изводът: ограниченията трябва да се спазват, да се кара разумно особено при мокра или заледена настилка. Но съм съгласен, че в равнинни местности

47

до 45

преди 11 години

Ваньо такива като теб които казват че ще си хванат ако искат сега палтенцето и изчезват от България мога да ти кажа че никога не са излизали на работа в чужбина, защото тези приказки са на хора които им се иска да получават европейски заплати, но не им стиска да излязат навън и да бачкат за тях. НИкога не си работил в чужбина и няма да работиш, защото си страхлива мишка, Ваньо...и защото знаеш че тазм се работи много за да я изкараш тази заплата. Ще си останеш форумен мишок в България

46

Иван

преди 11 години

До Жо Още един олиго*рен,пазят ти корените мозъка и ост сняг пазели.Оле такива смешници няма,аз в Австрия не съм видял Дтрвета да пазят от навявания,хората си имат пана според силата на вятъра и посоката.Ужас ,обеждавам се найстина че трябва на простите хоря да им се забрани да говорят.

45

Иван

преди 11 години

Довиждане господин Никои. Щял да стреля. Роба си е роб,ако му дадеш пистолет ще го зарови в дън земя,и когато го намерят ще каже че съседа му го е заровил там. Е затова едно време Левски,Бенковски,Караджата,Хаджи Димитър и знаините и не знайни радетели на тая Държава са се кълняли пред револвера и камата. И за предателите и робите е нямало милост,или куршум или нож в сърцето.

44

Жо

преди 11 години

ДЪРВЕТАТА КРАЙ ПЪТЯ не са за красота и още по-малко за да си чупят главите разни карачи. Дърветата пазят пътя от силен страничен вятър и снегонавявания. Освен това, с корените си те укрепват трасето на пътя, като пречат то да се деформира от тежките камиони.Причините карачи /а не шофьори/ да загубят управлението е несъобразената скорост и управлението на волана с една ръка. Мускулите на лявата ръка могат да завъртят волана на ляво, а на дясната на дясно. Това е просто като фасул. Проверете!

43

до 36

преди 11 години

Ваньо, щом не харесваш дърветата по пътищата ни що не си хванеш палтенцето и ходи дето няма дървета по пътищата, ***! На мен ми харесва тук с дърветата и не ми налагай норма за това колко да изкарвам като заплата, нещастен ***.

42

bg

преди 11 години

PARITE NA BG OTIVAT PO otka4eni selqn4eta....i po gladni ***....TRUDNO BRATQ SE JIVEE SRED GLUPCI NERAZBRANI....

41

Иван

преди 11 години

До до 37 Ти си толкова *** че ми е презпредметно да ти говоря,за твоя информация има информация как се правят филми дори и нагледно,но ти си мсилиш че още ходят и се катерят по планините и скачат от несъществуващи мостове и самолети.Жал ми е за теб,а маи не трябва. Блажени са вярващите и глупавите е казано в една голяма книга.

40

Анонимен

преди 11 години

шанс

39

Иван

преди 11 години

До До Иван Това че не си виждал полицаи си е твои проблем,имаш късмет че все още Австрия не е вързана с нашата Полиция.че такива актове ще ти залющят че метеоритат над Росия ще ти се види като децка топка. Това че тъ*анар като теб не е видял знаците и кара като изоглав с някои курник за 500 евро си е твои проблем .ПИСТА БИЛО,АМА ОТ ИД*ОТИ .

38

до 37

преди 11 години

Иванеее.... даже дърветата и планините в САЩ от Холивуд ги правят на компютърна графика. Да, забравих!МУахахаххахахааххаахахаххахахаахахахаххааахаха.....

37

Иван

преди 11 години

До до 31 Ами сигурно,ти доста Екшани си гледал Американски,да вземеш да се поинтересуваш как се снимат ли. На терен или в студио. Защото има разлика. И като Американците имат Небостъргачи,Маикрософт,Айфон,Кадилаг,Бойнг,и Войска която краде на целия свят ресурсите ние що нямаме . Или ти само за Дървета и за салам си милиш. Че и те натова отгоре и в Космоса ходят. Ти къде ходиш до пивницата за БИРА И БИРЕНИ ФАСТЪЦИ ЛИ.

36

Иван

преди 11 години

Объркал си се но няма да ти давам обяснения как си икарвам Хляба. Ще ти кажа едно,важно е в какво общество искаш да живееш и да си доволен от това общество. Аз мога да живея с 200 и 1200 лв. Но за сметка на теб не съм роб,а ти си роден такъв. Аз утре мога да си хвана палтенцето и да отида където и да е по света и хората ще ме оценят по това какво имам в главата и какво мога да правя. Но ти няма къде да отидеш,защото нямаш нищо в главата и това което правиш няма да го оценят никъде.

35

33

преди 11 години

Поправям се, пише се щасТливец. А въпросните двама които са се омятали край Пиргово, там пътят е достатъчно широк и завоите са с достатъчно голям радиус, че могат да се вземат и със 120. Друг е въпроса, че от там минава целия трафик за Плевен, София, Търново , включително и ТИР трафика от Дунав мост. Лека им пръст , дано другите си вземем поука и да разберем, че законите на физиката трябва да се уважават.

34

до 31

преди 11 години

Ванчо, утре някой ще полити в пропаст и ще се убие...тогава ще искаш и пропастите да запълваме? Ванчо кажи ве момък, защо в един САЩ има дървета покрай първокласните пътища? И ако не си ходил там...има стотици примери от научнопопулярни и игрални филми. Само в България ли има дървета по пътищата, Ванчо? Даже вече се уморих да те обиждам.

33

До Иван

преди 11 години

Бе щасливецо, с твоя правопис нещо ти се губи смисъла на изреченията, до колкото в тях има такъв. И тъй като явно нещо не си разбрал, то го пиша по друг начин: Край рафинерията на ОМВ около Виена магистралата е като в улей за бобслей от бетон. Ако някой е *** да кара както си иска - проблемът си е негов. Ограничение там не помня да съм виждал, полицаи - също. Хората си спазват правилата защото са умни, а ние понеже сме гяоли - се избиваме и дърветата ни пречат.

32

до 31

преди 11 години

Ванчо, теб като те гледам ще изкарваш някоя друга хилядарка на месец с шофьорлък някой слънчев ден обаче... но и той е хамалски да знаеш.