64

владетеля

преди 11 години

Това е ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ И АЗ МНОГО ДЪРЖА НА НЕЯ,ЗАЩОТО Е МНОГО СПРАВЕДЛИВА ВЪВ ИЗКАЗВАНИЯТА СИ И ВОДИ БОРБА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ИСКАНИЯТА СИ ,А ТАКА СЪЩО ВОДИ БОРБА ПРОТИВ НАХАЛНОТО И НАХАКАНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ,КОИТО СА НАПРАВО *** В 41-ВО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ В БЪЛГАРИЯ,А НЕ КАТО ТЕЗИ МАФИОТИ ББ И ЦЦ.КОИТО АБДИКИРАХА ОТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДЕРЕЖЕТО НА КОЕТО НИ ДОКАРАХА.

63

Тракторист

преди 11 години

Чудя се, ММ дали може да поеме два големи грездея едновременно ***?

62

До теб бе

преди 11 години

А ти не гледай само мишките!!! Гледай си небето по-често и може да видиш и котката, която ръси изкуствени облаци!По-малко слънце, по-депресиран и болен народ, а това води до икономически растеж! Тъжно, но болните движат икономиката повече от здравите!И като почнат да ви обещават икономически растеж, вие чувайте бедност и болести, за да сте по-близо до реалността.И пак ви казвам гледайте небето и ще разберете защо нямаме ПВО?!?!?

61

бг

преди 11 години

Само като ги видя и не ми се четат кво горорят е ясно!

60

Да си кажа

преди 11 години

До преди малко над 100 години в Америка данъци не са се плащали!!! Проверете!!!Причината е, че парите се печатали от държавата и не е имало лихви!С въвеждането на федералния резерв, който е сбирщина от частни банки, вече банки дават пари на заем на американското правителство. И за да върне заема с лихвите, правителството почва да събира данъци! Вижте само каква професионална схема.Европейската централна банка е сбирщина от частни банки.Банките са собственици на медиите.Кой мъти водата?!?!?

59

Анонимен

преди 11 години

Комунистите се гласят за правителство на "националната БЕЗотговрност". Много е лесно да се вършат безобразия и после отговорността да е размита. Тези приказки за "национално отговорни", "надпартийни", "програмни", "експертни" са мижи да те лъжем. Няма такова животно.

58

до №68

преди 11 години

Много си занижил критерия за КРАСИВА ЖЕНА, а този за ИНТЕЛИГЕНТНА - направо ти липсва....

57

ДО АДРИАНА

преди 11 години

ПОЧИТИ НЯМАШ РАЗЛИКА,СТАВАШ ЗА КЪРТЕЧНИЦА НЕ ЩЕШ ФДА СИ ПРИЗНАЕШ,ЧЕ СИ НАТЪПКАНА СЪС ЗАВИС, НЕЗНАМ САМО ДАЛИ ИНТЕЛЕКТУАЛНО СИ ЗАРЕДЕНА ПО СМИСАЛА НА НАПИСАНОТО СЕ СЪМЯВАМ ДАЛИ ОБАЧЕ СИ ЯЕЛА ВИНЕТУ

56

Анонимен

преди 11 години

Ее, де! Пак същото: "Няма да може да стане и няма да бъде здравословно една партия да управлява". Същото разправяха и преди президентските избори: "Ау, сакън! Да не бъде властта на една партия, ау, тц тц тц!". Толкова ли сте смотани бе? Айде измислете нещо по-оригинално! Това не минава. И предния път не мина.

55

жоро

преди 11 години

Аз пък не виждам в първите 5 партии да има начело на листа някой от протестиращите. Това автоматично означава, че никой от тях няма да влезе дори и като депутат.Това означава, че държавата не може да бъде поставена на колене от ЕДНИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ!Хора като ЙОАНА без никаква професионална подготовка и стаж - не могат да представляват БГ-народа!

54

Анонимен

преди 11 години

Усещате ли ги вече червените, как цялата енергия се хвърля не за спечелване на изборите а аз оправдаване на загубата. Първо врещяха, че изборите щели да бъдат нечестни. Тариката от Банкя обаче ги пързулна и им предложи ТЕ да направят изборите т.е ще подкрепи с депутати от ГЕРБ ТЯХНО служебно правителство.Шах с пешката! Ами сега?? Естествено не приеха защото после няма как да се оправдае загубата. После М. Константинов с абсурдните твърдения, че може да промени резултата. Ок, и той го няма. Смях!

53

гого грозника

преди 11 години

Ще има и още как!!! За огромно съжаление на тази """красавица"""!!!

52

Анонимен

преди 11 години

До иванИванееееее, Иване!!!Трябва да си много наивен/и хорото около теб/, та да не виждате манипулациите на "милата ви партия"!И какво точно очаквате от нея?Какво ще промени?Не виждате ли как за всичко лъжат, само да се докопат до властта!?И си въобразявате, че ще дойде ВОЖДА да ви потупа по рамо?Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят!!!..Жал ми е за такива наивници като теб и близките ти!Дано поне сте здрави!

51

Анонимен

преди 11 години

Предлагам гласуване. Зелено: Ще гласувам за друга партия. Червено: Ще гласувам за БСП.

50

123

преди 11 години

Оф язък си за хората дето вярват и се трепят за тая партия.

49

анонимен

преди 11 години

По всичко си личи , че краят им наближава. Просто това са им най силните козове , Мая Корнелия и тем подобните.

48

Анонимен

преди 11 години

Не мога да си представя по-лошо и пагубно управление от това на герберите. Всеки друг е по-читав.

47

баба Пена

преди 11 години

Майче, ми ти си била много умна бе, чедо ?ти не казваш нищо ново, защото то е видно и от Луната да го гледаш, че вие няма да спечелите сами изборите, ако продължавате да държите при вас тоя си лидер дето е дупе и *** с бойко и ви затрива партията!

46

иван

преди 11 години

Аз и хората около мен ще гласуваме обратно на последните социологически проучвания и ще подкрепим единствената партия която може да свали герб от власт.Вярвам че БСП са си взели урок от предния мандат и след изборите които надявам се ще спечелят да направят широко представено правителство и да избавят финансово ограбената ни родина от герберските скакалци.Герб е =разруха,мизерия,глад,самозапалвания и млади хора бягащи от герберската напаст навън немили недраги.

45

кетцалкоатъл

преди 11 години

Тази да не е от племето на маите....всяка година ,щом не са на власт е 2012.