195

Анонимен

преди 11 години

До кашикМалеее..... Как можеш да имаш някакво доверие на тия болни мозъци.

194

кашик

преди 11 години

Колеги, всичко е за театро пред севернокорейците. Как се легитимира тоталитарната власт - чрез външна заплаха. Чрез тоталния монопол на медиите внушаваш че ще те нападат, и така стягаш редиците в подкрепа на режима, а военните виждат че си сериозен и че ще им пазиш свещените придобивки (в Северна Корея придобивката е храна).Просто генералите в С.Корея гледат на новото момче като човек без опит. Сега с тези истерии той иска да им докаже че и той е мъж и не го е страх.Всяко чудо за три дни.

193

Анонимен

преди 11 години

На корейците кой им е говнокомандващ?

192

Анонимен

преди 11 години

Да припомням ли как ревяха по команда за партийния им ръководител и вожд?!И трябвало да реват изразително.Иначе - сеч!За да не се издънят са си трили очите с кърпички, напоени със сок от кромид лук...

191

Анонимен

преди 11 години

Паникьосват народа. Гадовете за да се държат на власт, създават паника.Ужким е учил в Швейцария, а се държи като пълен *** Ким Трети.Корейиците са достоен и чист народ. Не е далече времето, когато феодалната система ще падне.

190

Свидетел,

преди 11 години

До Анонимен, абе буржоазна ***, ти не знаеш ли ,че АМЕРИКА И СЪЮЗНИЦИТЕ И КАТО ВАСдва пъти в Корея и Виетнам ядоха пердах като магарета на чужда кладня,че това ще го помнят цял живот ,защото още си *** раните и никога няма да отидат на война с тях, а това го правят сега, за да се плашят такива като теб, До анонимен 218,

189

Анонимен

преди 11 години

Мислите ли, че могат да бъдат самоубийци и да почнат война?

188

Mitko Palauzov

преди 11 години

Severna Korea KE gi BIE.

187

Анонимен

преди 11 години

абе комунистически *** в бг много сте ми интересни кой друнка оружие сега а !?изтрупналите *** от с. кореа. ами нека да продължават психологиата и подкрепата на света са в полза на ю.кореа и уса.щатите ще ги изтриат от лицето на земята тези комици.те кво си мислят това не са 50те да бягат зад храстите и да се гърмят с калашници.

186

комунист

преди 11 години

Сега хлябът е само студен, топъл хляб не съществува като понятие...

185

До197

преди 11 години

Ти напълно заслужавш съдбата си! Дори не си за съжаление!

184

До 198

преди 11 години

Оказва се че МОЖЕ! Какво ще направиш да промениш това?

183

OMG_Lucker

преди 11 години

Тези *** ще им таковам таковата ако вземат да започнат активни военни действия, не дай си боже да изстрелват ракети. А това скапано джудже с късите ръце и тези шантавели около него не ги слушат главите.

182

Анонимен

преди 11 години

Даааа, имаше щандове за топъл хляб - с опашка, и за студен хляб - без опашка. Прясното мляко свършваше до 10 сутринта.

181

Анонимен

преди 11 години

До 210За да ти опиша още нещо ще ти кажа, че в сградата на МИНПРОЕКТ, през социализма, имаше график за игра на тенис на маса през работно време. Докато едни наистина работеха, други не съвсем. Затова нямаше безработица. Освен това има и т.нар. "скрита безработица", т.е., вместо да работиш, играеш тенис на маса.

180

do206

преди 11 години

За да бъда кратък,ще ти опиша една дъга,няколкогодишна опашка за безработни,а в близостдо нея,опашка за кофите с ***.Ей това при социализма изглеждаше като виц

179

Анонимен

преди 11 години

214. Говоря ти за опашките днес и при капитализма , не живея в България . Не си купувам топъл хляб . Опашки се образуват и тук ! По важното е сегашната разликата в заплатите , голяма е !

178

Анонимен

преди 11 години

205. През 1989 , излязох от България и в банката обмених левове за долари - $ 0.99 за 1 лев . Също купих сръбси , но не слязох в Белград , а в Унгария . Подадох им сръбските да ги обменя , питаха ме за български , казаха ми сръбските са обезценени - много пари за нещо . Днез казват за България , левът е обезценен вътре в страната , няма ръст , икономика на фалитите , безработица ... Би могло да бъде много добре , но не е това , за което се смяташе ще бъде ?

177

Анонимен

преди 11 години

206. Имаше опашка за топъл хляб , на хлебарницата хляб от предния ден , си имаше . При капитализма няма такъв топъл хляб , рафтовете са пълни с хляб от 2 дни и повече . Опашки на касите също се образуват , пред теб ако има 6 човека , няма да се тръшкаш !

176

Анонимен

преди 11 години

Тия северно корейците само лаят. Ако са толкова големи мъжкари защо не ги нападат. И тия са като Иран само плямпат. То ако всичко ставаше така лесно досега нямаше да останат държави.