44

Анонимен

преди 11 години

'попълнили ги със стара дата на 21 март'...яне, зелко празна! няма как да знаеш кой кога си е попълнил декларацията, нито кога е сложил датата..може да се разбере само кога някой администратор ги е приел/входирал, ако въобще е било свършено навреме..Ако искаш да свършиш нещо НАИСТИНА ПОЛЕЗНО, разрови се из всички министерства, за да видиш колко от служителите са назначени с конкурси, къде са намерили обявата за работа и как са разбрали за работно място. Също и работния им опит за длъжността!

43

хаха

преди 11 години

хаха, ей Янка си назначила драскач, да я хвали

42

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за дясноцентриско правителство. Начело там може да застане само ЯНЕ ЯНЕВ !!!

41

Анонимен

преди 11 години

даваи г-н Янев убеден съм ,че ще се справиш

40

Анонимен

преди 11 години

Да спре мръсния език на Атакаджиите дето нямат въображение да измислет нещо интересно ами все повтарят тъпите си гнусни тъпотии. На кого си мислят че са интересни Я да си гледат сапунения сериал на Болен Мозъков и Капчука капка

39

Анонимен

преди 11 години

Янето има и от мене един глас, защото нямам спомен да е казал нещо , което да не е истина. Той не се е отметнал от нито една своя дума, бе хора. Иска конституционни промени, за да станат депутатите по-малко и да не тежат на бюджета. Иска всичко за корупцията да излиза наяве. Работи постоянно и живее скромно. Откъде толкова злоба у вас? Има ли Яне досие? Не, няма. Замесен ли е в корупционен скандал? Не! затова все искат да му затворят устата.

38

Анонимен

преди 11 години

Янето не трябва да го показват, че влошават психиката на хората, съвсем ще изтрещат от неговите идиотии

37

Анонимен

преди 11 години

SAMO IANE !!!SAMO BOIKO !!!

36

Анонимен

преди 11 години

Двадесет и три години, младите хора почти не гласуват. В резултат на това 19 години бяхме управлявани от БСП и ДПС под различна форма. Техните електорати са твърди с промити мозъци. Какво е глупостта? Това е всеки път да правиш нещата по един и същ начин и да очакваш различни резултати. Вие не гласувайте и оставяйте турците и комунистите да ви управляват и после искайте да сте добре. Докога ще е така?

35

Нина

преди 11 години

Пореден сериозен пропуск на Президента!Това си е престъпление,бе хора!

34

хахаха

преди 11 години

на 20.03 от нс се обадили да кажат, че днес е последният срок..до болка познато, звънят в последния момент и ти казват, че закъсняваш, но си длъжен да знаеш..от мс също не знаели (смятайте как комуникират институциите на метри една от друга)..обадили се на президенството..и там също настанала паника, защото пък те мислели, че в нс и мс всичко е уредено...ами нямам думи..на нашата администрацията им дай за 30 минути да управляват козлодуй и ще взривят целите Балкани без да знаят кой какво прави!

33

Петър

преди 11 години

Както е казал Сенека: "Разумният човек налага наказание, не заради това, че е извършена постъпка, а за да не бъде извършвана тя занапред." Трябва някой да следи всички неправомерни действия на управляващите. Хубаво е, че го има Яне Янев, за да разбираме подобни своеволия. От обикновените граждани се изисква да спазват закона и да са стриктни. Ако не го направят - санкциите са отвсякъде. А хората във властта у нас са си с правомощия на богове. Трябва да се сложи край на това.

32

Анонимен

преди 11 години

'елементарните си задължения като министри'...стига глупости..Много ми е интересно министърът на спорта, човек който цял живот е стоял на спортната площадка (или на културата, който снима сериали), колко пъти в живота си е попълвал декларация като министър и откъде трябва да знае как се попълва и в какъв срок? Някое *** не си е свършило работата и наистина е карал на конвейер. Надали 20 души министерски съвет са се сетили в една и съща минута, че им изтича срокът; някой администратор е спал.

31

АНОНИМНА.

преди 11 години

ИЛИНКЕ, МАМИНА КАЛИНКЕ ЗАЩО ЛИ МИ ПРИЛИЧАШ НА ПЪТЬО ТЪПАНЧЕВ?! ВСЕ НЕЩО ТИ Е КРИВО. АМИ, ЧЕ ИЗПРАВИ СИ ГО . КАТО НЕ ТИ ПОНАСЯ СТАНИШЕВ ВЗЕМИ СИ Б.Б. И ЦВ.ЦВ И СИ ГИ СЛОЖИ ВЪВ ВАЗИЧКА НА МАСАТА И СИ ГИ ГЛЕДАЙ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, А КАТО ТИ ОМРЪЗНЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА СИ ОБЪРШЕШ.?!

30

Нелов

преди 11 години

Аз съм казал , че на такива като Еня с обратна резба не трябва да се има доверие.Това са пощенски кутии , фурнаджийски лопати и предатели.

29

Анонимен

преди 11 години

Пак ви казвам: независимо дали живееш у нас или в чужбина, президентът ви се обажда и ви пита: Бихте ли станали министър/служител. Ако се съгласите, НЯКОЙ трябва да ви ВЪВЕДЕ в работата, да ви каже: имате да попълните това и това, в еди какви си срокове, не може да правите това и това. Иначе цялото министерство трябва да се закрие и да остане само министърът. Сам да си попълва платежни, да си запазва билети, да звъни по телефон, да чете поща, да си слага входящи номера и да си поръчва печати!

28

Анонимен

преди 11 години

Днес Яне критикува, утре ще направи комбина с ГЕРБ. Това той го заяви. ШМЕНТИ-КАПЕЛИ !

27

Анонимен

преди 11 години

На юристите и съветниците в съответното министерство ИМ Е РАБОТА да уведомят шефа си в срок какво има да подава и кога. Не всеки се ражда министър, нито администратор! Не става дума само за тези или онези, така функционира (не функционира) цялата държава. Който и да е, каквато и работа да започва, трябва да знае предварително какво има да се прави откъм документи и в какви срокове. И не е вярно, че няма бланки - има, които се попълват лично и някой трябва да им ги даде ПРЕДИ встъпване в длъжност

26

Анонимен

преди 11 години

ОПАСЯВАМ СЕ ЧЕ ЯНЕ ЩЕ СЕ ОГЪНЕ ПРЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ КОНСТАТАЦИИ И НАРУШЕНИЯ,ДОПУСНАТИ ОТ СЛУЖЕБНИТЕ МИНИСТРИ, И ЩЕ ПРЕКРАТИ АКЦИЯТА СИ.ИНАЧЕ ТОЙ МОЖЕ ДА СВЪРШИ МНОГО РАБОТА ЗА СВОЯ НАРОД,ВКЛ.И НАЛАГАНЕ НА СЪДЕБНИ НАКАЗАНИЯ НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БАНДИТСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ,КОЯТО ДЪРЖА В РОБСТВО И ГЕНОЦИД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 4 ГОДИНИ. КАКТО СЕ КАЗВА: "ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ". ХА, ДА ВИДИМ ПРИЯТЕЛЮ ЯНЕВ, НА КОЙ ПОЛЮС ЩЕ ЗАСТАНЕШ.

25

Анонимен

преди 11 години

Янето зацикли на процедурни нарушения. Къде по безопасное отколкото недай си боже да обвиниш някой че е крал от държавата. Такива може и да те поръчат.