182

Венелин

преди 11 години

Герб са царе на калинките...

181

аз

преди 11 години

За съжаление никога няма да има мир в тая държава и нищо няма да се случи.С нетърпение чакам децата ми да порастнат и да ги изпратя по широкия свят-далече от другарите и децата им и внуците им.Отвратителна държавица,бедни,долни отвратителни хорица,тук-там някой свестен човек,колкото да ти стане още по-кофти за него.

180

Пасам

преди 11 години

Драйфа ми се от червените ***:45 години ги управлява *** с основно образование, а министрите му бяха със завършено СПТУ по научен комунизъм!Да не говорим за 'вишото' на всички палячовци от Позитано!И за какво е цялото плюване?!Защото им го каза в ПРАВ текст "НЕИЗГОДНИ ДЪЛГОСРОЧНИ ДОГОВОРИ В ЕНЕРГЕТИКАТА"дело на 'вишиста' Овчаров и 'вишиста' Костов - на България!Проблемите в България не опират до компетентност и образование, а до елементарна съвест и морал!

179

Анонимен

преди 11 години

Цялото ни колониално правителство е съставено от хора които по-скоро приличат на роботи

178

Анонимен

преди 11 години

РАЗБИРА СИ ОТ РАБОТАТА МОМЧЕТО, СВИВА СУБСИДИИТЕ НА БИЗНЕСА С ВРЪЗКИ, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ РАЗБРАЛ Е КЪДЕ СА ТЕЧОВЕТЕ И АКО НЕ ГИ СПРЕ ТО ПОНЕ ДА ГИ РЕДУЦИРА - ЗНАЧИ ЧЕ ЗА ДВАТА МЕСЕЦА СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА

177

Стилиян

преди 11 години

И какво от това?? Видяхме ги всичките предишни капацитети. То не бяха от СБ от МВФ Юпита разни и т.н. Оставете го момчето може и да свърши работа

176

Анонимен

преди 11 години

Един достоен политик ,трябва да остане. България се нуждае от такива пилитици като него

175

До 204

преди 11 години

Ако тоя беше толкоз виден харвардски възптаник, щеше да си работи там и нямаше и да чуем за него. Само тия които не ги искат там щот са некадърни се връщат тука и ни обясняват че ядем доматите с колците..Айде бееееее

174

Анонимен

преди 11 години

Хора, които не биха ги взели даже и за чистачи в Харвард, тръгнали да обвиняват и обиждат този човек, когото не познават и който е постигнал нещо в живота си. При това без никакви смислени аргументи... Гордейте си се с дипломите за магистър от Благоевград и Русе, на него не му пречи. Жалка история, заслужили сте си съдбата, както някой вече спомена. *** народ - слаба държава.

173

Анонимен

преди 11 години

Хм.. Че то към JEREMIE 1 няма интерес от бизнеса, какво остава за JEREMIE 2? При това срокът за изпълнение на проектите по програмата е до края на 2013 г. Само си приказваме едни хубави неща как Европа отпускала финансиране, но реална полза никаква. И как да има, като повечето фирми или вече имат сериозни кредити и не им се вземат нови, или изобщо не искат да чуят за финансиране по оперативните програми, защото знаят какъв таралеж ще си вкарат в гащите.

172

Всичко е ясно

преди 11 години

По важното което разбрахме е че фирмата му имала 5 млн. дълг, 46 хил. постъпленияИ участие на фондове от Сингапур, където забягват всички "бг бизнесмени" с големи дългове барабар с ПрокопиевЕ какви ли поръчки има "Харватдеца" да помпа от бг икономиката за да си плати дълга?

171

Анонимен

преди 11 години

харвард това само звучи гордо.да вземе да се яви на изпит в някой наш натопорчен вуз и там някой закостенял доцент от 20 години "да му ореже главата"

170

Анонимен

преди 11 години

Значи е само абракадабър и само семестриално е магьосник.:) Не е казал, не сме му отпечатали каквато си иска диплома.

169

Анонимен

преди 11 години

образованието на някои наши вузове не се дава на това в харвард.особено до преди 15 години

168

Майтап

преди 11 години

До Анонимен"бакалавър не беше ли консултант в бакалия?или готвач на баклава" Това беше готин лаф,ха,ха. Сериозно,обаче това е проблема ,че много хора в България и хабер си нямат какво значи само факта да се пребориш да учиш в учебно заведение като Харвард.Преди години срещнах едно българско момиче ,завършило Харвард.Работеше за една много голяма компания като Вицепрезидент....момичето беше на 28 години. Взели я на работа ,за да им вдигне имиджа с това ,че Харвард завършил работи за тях.

167

Анонимен

преди 11 години

бакалавър не беше ли консултант в бакалия?или готвач на баклава

166

Много прост

преди 11 години

Шапка се сваля навсякъде по света на всеки, който е завършил Харвард даже само бакалавър при това с отличие, а Василев е почти с Магистър. Дай боже тоя човек да реши да поостане на поста си в България ,ако българската простотия на изборите може въобще да допусне нещо стойностно в политиката.

165

Веселинов

преди 11 години

Вие, които плюете тоя младеж,наред ли сте?Това е "Харвард",а не да завършиш в Смолян във филиала на УНСС!

164

Анонимен

преди 11 години

ОТ БАКАЛАВЪР ДОКТОР НЕ МОЖЕШ ДА СТАНЕШ ПОСМЪРТНО. И ДОКТОРАНТУРА СЕ ЗАЩИТАВА, НЕ ДИПЛОМНА РАБОТА. ТИЯ В ХАРВАРД ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ КАКВИ СА СТЕПЕНИТЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ.

163

Анонимен

преди 11 години

Другарки и другари!Другаря Станишев, какво образование, какви дипломи и какъв трудов стаж има? :))))))