14

Темерут

преди 11 години

Путин беше неговото протеже, но се издигна прекалено много, и забрави благодетеля си :)

13

Анонимен

преди 11 години

putin beshe negovoto proteje

12

Шерлок Холмс

преди 11 години

Нещата вече започнаха да се избистрят, Березовски се е обесил, след което трупът му е отишъл до ваната, където си е счупил реброто с удар, от който не остават синини и е легнал на пода. Това е нормално поведение на всеки труп след обесване.

11

Темерут

преди 11 години

Счупване на ребро може да се случи, дори от силна кашлица, не е задължително да има удар, синини, и т.н. Счупеното ребро не доказва абсолютно нищо... освен, че е счупено ребро.

10

АНТИ

преди 11 години

Някое Еврейско *** дава минуси!

9

Темерут

преди 11 години

Всъщност няма нищо странно в смъртта му, тя е напълно логична... Писал бил писмо до Путин, да му прости и да му позволи да се завърне в Русия, Путин обаче изобщо не си е правил труда да му отговори, още по-малко пък да му изпълни исканията... Освен това е бил абсолютно разорен, и сам е казал, че е стигнал до етап от живота си в който не знае накъде... Така, че счупеното му ребро не променя нищо - самоубил се е, и както споменах имало е защо...

8

Анонимен

преди 11 години

Какъв е курса на еврейската валута в Централната банка на Ада?

7

ФАЛ

преди 11 години

Следващия път новината ще е :НОКТИТЕ НА КРАКАТА НЕ СА ИЗРЯЗАНИ

6

Шанаджия

преди 11 години

Проблема на България е ,че все още има много умни хора,вземаш някой на работа в офиса той след 3 месеца ти е копирал бизнеса и си прави свой офис отваряш магазин за обувки след 2 месеца около твоя отварят -3-4 подобни дори пазарят от твоя доставчик ............Както Моше е отговорил когато го попитали защо не отива в Израел?- Хубава страна ,но много Евреи има затова не отивам!

5

Варненско Ефе

преди 11 години

По данни на експерта причината за смъртта на бизнесмена може би е било обесване.-тия в Англия са баси ляиците как ще се обесиш седнал във ваната братче?

4

Анонимен

преди 11 години

Brawo, ima rima ima i proza.

3

ШАПКА НА ТОЯГА

преди 11 години

Който не приема КГБ съвети наготово,получава бонусче-билет за гроба!!Който тръгва срещу Путинова Русс сас злоба,има безлимитна среща с бог Йехова!Щом крадливите ръчички почнат да треперят,треперушката във баня вкочанен ще го намерят!Който става двоен-троен агент за парички,в Ада ще го фърфалякат Дяволите всички!

2

Анонимен

преди 11 години

При аутопсията на тялото на Борис Березовски е било установено едно счупено реброПо тялото не са били открити синини, съобщи още изданиетоE kak e stanalo togava?

1

Анонимен

преди 11 години

Парите мирно не стоят...особено мръсните. Да си ги носи при Златния телец на когото се кланяше..ако може...:)