10

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

до 9Ти си типичен имбецилен потребител. Точно така само пишеш "правилния код" и рейнбол таблиците и бинарните дървета веднага ти казват къде го има нали а? Хахаааа това в кой филм го гледа?Нещо да си чувал как работят ботовете? Толкова ти е акъла едва ли някога ти е трябвало публични научни матеряли. Мойте също не са индексирани. "правилния код" е да се наливаш с ракията и да се хвалиш с ИнтернетО в селото тиТия приказки "Всичко е една проста 0 и 1" е титанична мисъл на селския разбирач

9

Анонимен

преди 11 години

Няма нещо което Google да не може да открие! Но не всички задклавиатурни периферии са съвместими с Google.Все пак това е търсачка, а не Господ та да Ви чете мислите.Зададеш ли правилния код ВИНАГИ получаваш правилния отговор. Всичко е една проста 0 и 1. ;)

8

Абе

преди 11 години

Чудя се толкова ли не можете да намерите свястни статии та препечатвате откровени гклупости. Статията е писана от неук човек...

7

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

МАЛУМНА СТАТИЯ от *** с ниска интернет култура1. Гугъл намира МНОГО МАЛКО от всичко което е качено в нета. Говоря че ВЪОБЩЕ не намира много неща. Много малка част от нещата в нета са индексирани от гугъл. Това включва и много научни документи и то английски. Абе кво да обесняваш на добитъка2.Драскачите на статията НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА между "неоткриваем " и "неоткриваем ". Едното е да се появи макар и много назад в резултатите другото в ВЪОБЩЕ да не присъства в никакви резултати.

6

Анонимен

преди 11 години

До ASIКак да се намери нещо, което го няма. Улица без изход. Сиреч - задънена улица.

5

Анонимен

преди 11 години

Доста неща не се намират , особенно когато пишеш на български език .................

4

Стар трек

преди 11 години

Няма неоткриваеми неща. Сергей Дмитриевич като пусне сивият "Крайслер" с антенките всичко излиза наяве.

3

Анонимен

преди 11 години

Ами агент БУДА е в манастира Шао Лин, където се лекува от високо кръвно, след многото самозапалили се българи от мизерията, която ГЕРБ натресе на България !

2

Иванов

преди 11 години

Според Станишев има - в последно време не може да намери Бойко Борисов къде се крие !!!

1

Филолог

преди 11 години

Аххх някой като напише думичката "Напримерно" и просто полудявам.....