78

до анонимен

преди 11 години

понеже днес се разтарсих и в феис бука видях за дюнер да има .Всащност трябва ве4е да ставам но потарси в търсачката на фейса за висящо кафе там ще откриеш лек ден.

77

Анонимен

преди 11 години

Да. Аз също. И точно това търсех в интернет - кои магазини предлагат това, за да мога да го направя. Аз все още вярвам, че има и много добри хора в България. Повечето ми познати са готови да платят за такъв хляб

76

до анонимен

преди 11 години

Благодаря.Мисалта ми бе че вапреки недоимака ми и аз бих дарила хляб за някой,защото знам какво е но като цяло хората просто не мислят и бездушно отсаждат,което ни погубва като нация.

75

Анонимен

преди 11 години

Не съм имала намерение да Ви обиждам или да Ви съдя. Съжалявам, че сте в такава ситуация и, както вече казах, Ви желая всичко най-добро. Моето мнение беше общо за това как всички само искат от държавата и не им се плаща. Със сигурност има и изключения като вас..

74

до анонимен

преди 11 години

Когато носиш 1 хляб в чантата за децата си и в джоба си имаш само 2 лева си принуден да пестиш за да има и за това не дупчиш билета си.Но контролйорката от 20 лв глоба 12 са за нея чисто,знам го защото сам кандидатствала за такава работаи тя има наглоста да ти барка в чантата с хляба и да се *** и,когато полицаите до нея малчат на спирката и разбират састоянието ти .Кажи ми кое е грозното.

73

Анонимен

преди 11 години

Ето пак... Никой не казва, че една майка не трябва да вземе това, което и се полага. Напротив!!! Аз съм също на мнение, че българските майки получават твърде малко. НО не мога да разбера какво общо има билетчето за градски транспорт с това... И какво е виновна жената, на която работата и е да контролира там...? Тя сигурно също е майка и го прави, за да купи хляб на децата си... Аз съвсем искрено Ви желая съвсем скоро да си намерите хубава работа! И много късмет! След лошото винаги идва добро!

72

РАЙ ЗА ТАРИКАТИ

преди 11 години

Слагаш си едни по дрипави дрехи иииииии цяяял ден можеш да си ВИСЯЩ от където и за каквото искаш-супер аванта-ето това е живот-другите да те издържат-кво ти трябва да бъхташ!

71

до писна ми

преди 11 години

Първо пиша от интернет на моя позната,защото търся работа в джобс,но на такива като тебе просто описание за малодушието им нямам.Незнам колко жалък трябва да си за да кажеш на една майка в беда че тя е лоша когато търси начин да вземе полагаемото за децата си ,когато всяка втора *** го взима в пъти повече.

70

Анонимен

преди 11 години

до една майка / България няма да бъде, докато всички искат..., но не се замислят какво дават...

69

Анонимен

преди 11 години

До до правопис Аз не съм бездушна. Израснала съм без баща. Той се беше прошил и не даваше на майка ми и една стотинка. Майка ми, която загуби родителите си на 32 години, се грижеше за мен сама... Аз дарявам от 12 годишна дрехи и храна на домове за сираци, подарих си всички играчки като бях на 14.... Искам и С ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ помагам на когото мога, НО не мога да слушам хората да искат да не си плащат билетчето за транспорта, тока или каквото и да е... Няма кой да го плаща...

68

Писна ми

преди 11 години

Ей, хора! Не ви ли писна да искате държавата да ви дава нещо??? Долу "една майка" няма пари да си заплати билета за градски транспорт, но има пари да си плаща интернета и да коментира под статиите с безобразен правопис... На мен ми омръзна от такива хора...само мрънкат и се оплакват и искат все държавата да им дава и все нещо на аванта...ама за цигари и интернет имат....

67

до правопис

преди 11 години

АЗ може да сам неграмотна но не сам жалко бездушна като вас за това България няма да е бъде .

66

Правопис

преди 11 години

До Една маика .... Горките Ви деца...с толкова неграмотна майка... Ужас...

65

барри

преди 11 години

"Висящ хляб"? ***! Ще си давам парите аз, да хрантутя някой мързеливец, който само това и чака!!! Хранете мързеливците, хранете ги! ***!

64

барри до худижника

преди 11 години

Абе ***, не се ли научихте, че на *** нищо не се дава, ти сладолед ще му купуваш. Олигифрен! като гледам разни *** патки как дават на *** по улиците пари и се чудя, къде им е акълът! С *** никога никаква работа не трябва да си имаш!!!!

63

Една маика

преди 11 години

да откасне и малкото ми пари за хляб от децата ми и ми заяви 4е моите деца ги гледала тя .Сажелявам че живея в даржава с хора безкрайно грозни по душа .

62

Една майка

преди 11 години

Знаете ли ,аз сам самотна майка на 2 деца едното е на 3 другото на 11 получавам от държавата само 70 лв,работя,като чистя ходове-бащата не дава пари за децата(има познати),живея на свободен наем.Всеки ден е борба за оцеляване на ръба за мен.Правителството ми отказва помощ,но въпреки това аз като българка ще заделя от малкото си за друг.И ще ви кажа още нещо вчера в градския транспорт ме свали контрола и ми искаше глоба за непродупченото ми билетче.Наглата контролйорка ,която бе *** искаше

61

Анонимен

преди 11 години

Докато партиите се карат , едни хора от един от големите заводи в България изнемогват . Те имат да получават заплатите си от месец ноември 2012 година . Този завод се нарича 'РЕМОТЕКС" Раднево ЕАД , надали има друго предприятие което забавя толкова много заплатите на хората си. Те вече нямат с какво да си купят хляб . Единствената причина да не се говори за това , че ги е страх да не ги изгонят от работа . Сигнала който подавам е самата истина . Къде сте Министерства,Къде сте синдикати? Чуйте ни

60

Анонимен

преди 11 години

As sam saglasna zashtoto ima strashno mn balgari ne govorq *** , koito se skitat po ulicite ama az ot kade da sam sigurna che prostata prodavachka nqma da go pribere za sebe si sled kato go platq

59

художника

преди 11 години

И аз имах същата случка. Едно *** ми иска 1 левче - За какво, питам го? - Ами за сладолед. Ставам и казвам на продавачката - дай един сладолед/ от тия с клечката/, а ***- Аааа бате аз искам Колизеум! -Я бегай от тука бе, изгоних го. Бе ти му подадеш пръс, то ще ти налапа ръката!!!!