36

ha ha

преди 11 години

така е, прав си, но мислиш ли, че лихвата ти покрива инфлацията, аз поне не мисля така, ако нямаш бизнес да ги въртиш или да ги вложиш в нещо смислено което да ти върне инвестицията след време, няма смисъл да се държат в банки, ако имаш много свободни пари тогава е друго, но парите в кипър а и в повечето страни са на хора с не големи доходи, което си губи смисъла, а те точно такива хора ще си изпатят.

35

чиба

преди 11 години

Феновете на национализацията да заминават за Северна Корея и Куба, тук от *** нямаме нужда, има достатъчно. Ако някой е крал и далаверствал - да го осъдят, има си съвсем легални начини да му вземат парите, ако не може да докаже произход. 70 години назад нама да се връщаме, видяхме до къде стигнахме по този път - до на мечката в г*за.

34

Анонимен

преди 11 години

ЕС още преди 2-3 години предупреждаваше Кипър за бъдещи проблеми, ама те не та не, почнаха да се раздават на Путин и сега ше ядът дървото.Който е взел руски пари добро не е видял

33

Анонимен

преди 11 години

До 53 - не се знае, не се знае, и преди 1944 си мислели, че няма да има пълна национализация, нали? Ама имаше.

32

Анонимен

преди 11 години

Верно е - има много за национализиране - само на борда на БСП да вземеш, само на Р.Овч. или на Ковачки, дето си държи парите на Сейшелите и хиляди и хиляди още други - пара и пара е това. Време е, гответе се.

31

до 46

преди 11 години

Не само ЕРП-тата - няма проблем да направим пълна национализация, както след 1945. Сега има много богаташи, от които ще се вземат милиони и милиарди - така ще се оправим, няма друг начин.

30

kris.siderova

преди 11 години

И доколкото знам, всички онези ощетени клиенти с 40% или там каквото решат да им вземат, не го вземат безвъзмездно, а се предоставят акции, банкови или тези от добива на газ, който тепърва ще се разработва след няколко години.. Не злорадствайте на кипърци и парите им, в България има много хора, на които трябва да се направи запор и национализация, като се започне от Костовото време, та се свърши с Масларова и сегашните политици 'в оставка'..

29

до 40

преди 11 години

Простака си остава ***.Жив пример си за това.Ако ти го правиш това ,проблема си е твой.Н а мен не ми се налага.

28

до 42

преди 11 години

То хубаво това с дюшек-банк и буркан-банк, ама знаеш ли колко е инфрацията в Русия? След 10 години държане на парите в буркан-банк ще може да ги ползват само за подпалки.

27

Аврора значит заря

преди 11 години

Я глей колко защитници на либерализма и противници на национализацията, бравос.

26

до 38

преди 11 години

Пост номер 22 е мой.Но пост 26 го е писал друг а не аз.Така ,че нямам проблем с паметта.

25

ha ha

преди 11 години

сега "дюшек,банк" и "буркан банк" пак ще са актуални и ще работят 24/7. е, лихви не дават ама са сигурни.

24

Анонимен

преди 11 години

До kris.siderova - ами то и в България, като е имало национализация, никой не е питал откъде са парите.

23

Анонимен

преди 11 години

Руснаците имат един лаф;''Защо са измислени думите застраховане и кредитиране ,след като вече съществува думата ***..не?

22

kris.siderova

преди 11 години

Национализация е, когато се изземват имоти и запорирват банкови сметки, на хора откраднали в особено големи размери от държавата, в която живеят, жив пример са нашите политици.. Тук в Кипър има вложители, частни влогове, с недоказан произход на парите, има разлика ако Москва изисква запор и национализация на сметки и имущество на някой държавник от Русия, за когото са доказали че е откраднал и рушил интересите на държавата.. Банките в Кипър имат клиенти и никой не пита откъде са ти парите..

21

до 33

преди 11 години

"дай да обложат и парите в Швейцарските банки." - да ги обложат, ама Швейцария е в цветущо икономическо здраве, пък и не е член на ЕС. Така че само кипърските, пардон руските парици, ще се приберат на топло в немските трезори.

20

до 28

преди 11 години

Никъде не съм писал нищо за ЕРП.Погледни по-добре.

19

Анонимен

преди 11 години

"Някаква част от някакви влогове".Приятелю тук говорим за милиарди а не за някакви влогове.По същата логика дай да обложат и парите в Швейцарските банки.Дали ще стане как мислиш ?Там да не би да са скрити по-малко пари.

18

Труман

преди 11 години

Това е само началото, на Путин му готвят голям к.р-капан и сега само загряват. Още няма да са се опомнили от тоя удар, когато ще бъде нанесен следващия.

17

Анонимен

преди 11 години

Да видите до какво водят така наречените руски капитали и прегръдката с Путин