35

До 39

преди 11 години

Еми много ясно, че янките ще бачкат в някое складче, само и само да ми направят части за моят лаптоп. Все пак аз съм човека с парите, а те са работниците.

34

Анонимен

преди 11 години

35 *** Леново само кутията му е китайска , всико друго вътре в него карантията му е американски патент .

33

Анонимен

преди 11 години

36 каскета е в съзннието ти комуноиден тип , въпрос на съзнание а твоето е такова ,но си *** и не можеш да вденеш

32

Пасам

преди 11 години

Като гледам билдинга на снимката(нещо средно м/у трафопост и колиба) не ми се вярва да изстрелят нещо повече от некви китайски конфети :D

31

От 32 до 34

преди 11 години

Каскет ? Какъв каскет ве синко ? Какво бръщолевиш ? За какво ми е да нося каскет в къщи ? ТОва някаква нова мода ли е ? Не мога да те разбера какво говориш. А ти разбираш ли се ?

30

Анонимен

преди 11 години

до 28Тоа па и той. Синко, аз ходя защото мога да си го позволя. Имам пари и си го позволявам. А идеята за СК звучи интерсна. Може и да я посетя скоро. А за компютрите, Леново мисля, че е китайски. Така, че съшитата ти с бели конци теорийка нещо издиша.

29

Анонимен

преди 11 години

32 а теб като те гледам не си мръфднал тези 23 години , май не сваляш каскета от главата си

28

Анонимен

преди 11 години

За никакъв хакер не ставаш!

27

За 27

преди 11 години

Така като те гледам, синко ти заслужаваш само на уроци по български език да ходиш. :D Егати лузъра си.

26

малкият хакер

преди 11 години

хмм интересното е, че коментарите 27, 28, 29 и 30 са изпратени от едно и също IP, а се представят за различен човек.

25

до 25

преди 11 години

В сравнение със Северна Корея, България е на светлини години.Може да сме бедни, но това е заради тия същите комунисти дето управляват България от 1945 година насам.Бедни, ама пари за интернет имаме, нали?В Северна Корея дори ток нямат, бензин и т.н.

24

Анонимен

преди 11 години

26 защото е ганьовец , тези коли не вървят с вода а с бензин , наистина спрямо 1989 колите са точно 2.5 пъти повече , колкото и БВП , далеч съм от мислълта че сме се оправили но това е действителността , на времето когато следвах във ВИИ Карла Маркс 1985-89 нямаше една кола пред института , сега отиди и виж в стуфдетски град а лккакво се разхождат бедните студенти дето не могат да си платят таксите за следване.

23

Анонимен

преди 11 години

Докога питам аз, анти американци ще ходят на екскурзии в САЩ и ще пишат на американски компютри и ще ползуват американски облаги, като интернет и подобни?Колега що не отиде до Северна Корея и не остана там?Това, че не знаят къде е Европа нищо не значи. Преди 23 години никой от нас не знаеше, какво е GSM или сателит. Да не би това да ни прави ***?Ние работим за тях, а не те за нас!Ти си направи извода, кой какъв е!

22

Анонимен

преди 11 години

25 *** такива като теб само на ексързия в Пхенян заслужават да ходят

21

До анонимен 24

преди 11 години

Аха. Тоест ако има много коли държавата е развита. Даваш БГ за пример. Тоест тук има много коли. А защо тогава Ганьовеца не може да си плати сметката за ток и всеки месец протестира за нещо ? Писаниците ти нещо си противоречат. Не искам да те плаша, ама май имаш първични признаци на шизофрения.

20

За 19

преди 11 години

Дам прав си. Надрусаните янки пак ги е обхванала параноята. Бил съм в Америка на екскурзия и направо съм изумен. Няма толкова *** нация. Мислеха си, че Европа е държава в Латинска америка. А за параноята им нямам думи. толкова са психясали, че даже си строят ядрени бункери в мазетата. Така, че твърденията ти са повече от правилни.

19

Анонимен

преди 11 години

Влезнете в Google Earth и вижте колко коли има по улиците в столицата на Северна Корея.Броени,... пред нас има повече.Егати развитата държава...муахаххааха

18

Анонимен

преди 11 години

до 20Еми явно могат да си го позволят. Ти какво ? Завиждаш, че и ти нямаш луксозна кола ли ? Нещо много хейтваш синко. Ама не знам това как ти помага.

17

Анонимен

преди 11 години

19 ученията са регулярни годишни илитеране

16

Анонимен

преди 11 години

19 *** стига сял спин около себе си