347

Анонимен

преди 11 години

*** в момента имат повече пари от българите и въпреки това първи ще се наредят за парите които бсп ще им осигурят на нашият гръб защото *** данъци не плащат.

346

Анонимен

преди 11 години

До иво ивчо може малко да закъснее но все пак ще е факт ами вие комунистите какво направихте за 4 год нищо брато

345

Хан Крум

преди 11 години

Ми затова ще гласуваме срещу БСП

344

Анонимен

преди 11 години

Дааа, така е ненапразно ни плашат с БСП.Те ще отворят Белене,ама не централата ,а затвора.И бая народ ще си сменим местоработата и местоживеенето след 12-ти май.Поне ще се съберем интересни хора.Ето наскоро уволниха професора Константинов та може и с него да се видим.

343

кагот

преди 11 години

Жалко, г-н Хампарцумян...Уж образован човек, директор на най-голямата банкова група в България, а говори за "публични домове". Срам ме е да го слушам. Така ли се изразява един директор, това ли трябва да се върти е медиите?Колкото и пари да взема един човек, ако говори като ***, си остава такъв.

342

Анонимен

преди 11 години

nito edna dana4na proverka ne se oka4estvqva kato reket tupi gospodine, nikade po sveta! I osobeno v BG dana4nite proverki biha uveli4ili darjanvnite dohodi. Drug e vaprosat koi i kak gi isvar6va, tova v BG e sa6estven moment. Omrasna mi da 4eta izkazvaniq na u4eni nedou4eni balgarski "ikonomisti"

341

иво

преди 11 години

Ей гербери какво стана с отсечката от магистралата която предното правителство ви остави да довършите? До нова година бе договора,след това пак анекси до май,сега новата гербаджиика вика трябва деня да е по 4 за да я завършим.Лъжльовци сте вие герберчета големи като Боце и Цеко.

340

ДААААА

преди 11 години

С БСП СЕ ЖИВЕЕ, С ГЕРБ СЕ МРЕ

339

Анонимен

преди 11 години

Плашат ви с БСП. Те иначе се бият в гърдите,че са демократи. А се оказа, че са всъщност демокради.И то некадърни демокради, защото страната е в руини. Но няма дойде БСП, а ще дойде широка националноотговорна коалиция. Дано разумът надделее.

338

pppppp75

преди 11 години

Дянков много натисна банките. Определено го мразят. Имат голяма ликвидност и трябва да смъкват лихвите.

337

Анонимен

преди 11 години

Нали ТЕ го създадоха ---плоският данък?

336

13!

преди 11 години

Горната новина е още една причина да НЕ гласувам за комунистите.

335

Анонимен

преди 11 години

ДрОгарите да обеснят защо за избори правяткоалиция винаги с *** партии, а тази година сцели 4, вкл. партията на цар Киро, затова ли въдятциганите 20год., за да ни пияткръвчицата с тяхнапомощ?Трябва да си луд или ***, за да гласувашза антибългарската партия БъСъПъ.

334

Анонимен

преди 11 години

Дойде ли БСП на власт ви е е.ана мамата. Единствено *** ги очаква по-добър живот, с повече лежане и повече ядене. Това е което може да ви гарантира БСП.

333

БАЙ ВИ ГАНЯ

преди 11 години

КОИТО И ДА ДОИДЕ НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА ВАС КАК ДА ВИ ГО КАЖАА КОЛКО ПЪТИ ВИ КАЗАХ ЗА ГЕРБ ЧЕ СА ВИРУСИ СЕГА НЯМА СПАСЕНИЕ НЯМА АНТИВИРУСНА ДА ГИ ИЗЧИСТИ ТЕЖКО ВИ

332

Анонимен

преди 11 години

До kulio Щооо, ти данъчен ли си? :) Кво те брига?

331

Анонимен

преди 11 години

Samo izklu4itelni naivnizi vqrvat na podobni vredni bezumiq. Badete sigurni- ili 6te vi izmislqt nov danak ili 6te e sa6tiqt no s novo ime. Sprete tazi komunisti4eska papla4

330

Анонимен

преди 11 години

Дойде ли БСП на власт плоският данък отпадаТова ще е най-малкият проблем. То БСП не са нито Социалисти, нито Комунисти, а само една шайка престъпници. Както и всички останали на политическата сцена..за съжаление.

329

Анонимен

преди 11 години

По времето,когато Борисов беше кмет на София, той лансира идеята Кремиковци да бъде разрушен и там да се построи бизнес селище. Впрочем, Кремиковци е една от най-големите производствени бази на Балканския полуостров със стратегическо значение. Казват, че в момента Кремиковци се реже на скраб. Ако е така, това е поредното национално предателство и престъпление.

328

Димитър Благоев

преди 11 години

Абе чадо, не го ли въведохте вие плоския данък??? Тогаз много го хвалихте, сега точно в криза ще намалявате доходите на хората. Защото увеличаването на данъка върху доходите си е чисто намаляване на парите на хорицата. Тия моите наистина са изтрещели.