484

стадото се води от М

преди 11 години

Според Стоичков в България има трима мъжкари ТОЙ (Стоичков), БОРИСОВ и ПЛЕВНАЛИЕВ. Това че е бил добър футболист не му пречи да бъде проста обикновена марионетка, да става за резил. Да не се наложи и той да се прави на болен. Мъжкари като тия тримата гледат винаги да изпъкват като свински м..ъ..ди (зарзават). Пука им на тях, че хората се самозапалват от отчаяние, а тоя ***.....ст бОРИСОВ вдигнал малко кръвно и хоп в правителствена болница, тя не беше ли за привелигировни комунисти?

483

Joro

преди 11 години

Та ние освен да мрънкаме и да се правим че работим друго правим ли?

482

Иван

преди 11 години

Като прочетох коментари те , просто не се въздържах да драсна и аз. Хора мислете позитивно и от всяко нещо взимайте само доброто. Не ви трябва тези негативни мисли който ви убиват без да го осъзнавате . Погледнете назад в живота си, какво добро за вас е е донесло това. Съмнявам се нямаше да сме в това положение.

481

anys shepti

преди 11 години

stoikov malko si prekalil sas pydrata inache vratovrazkata ti e markova dage si se obrasnal

480

Хаха

преди 11 години

Ти ли си безпартиен бе,подлого нагла и проста? Ти,който излиза задниците на ГЕРБ,и като първия плъх напусна потъващия кораб...Върви си от България,нали твърдеше,че нищо не ти е дала.Вярно е,че си доктор хонорис кауза,но на простаците ! Умен човек,не би повярвал и на една твоя дума-Саймтаймс люн,саймтаймс уин !

479

Nikolova

преди 11 години

Голям смях и страхотно падение! Чета и за популистките дарения на заплати, които ще направи десният математик Константинов и за прогнозите му за изборите, с които яко манипулира обществото. Маши на ГЕРБ. Като гледам лумпенизираните маси отново ще си заслужат управляващите. Дано да греша!!!

478

Анонимен

преди 11 години

Да, същият този Стоичкова ,който от Испания тегли една много дълга и никак не тънка на България и дори и от Чикаго я плю. Същият този Стоичков, когото не искаха да вземат нито в ЮАР, нито в САЩ, нито в Испания та най-накрая му се наложи да си се прибере в България, където цуна задните части на управляващите и се нахили до ушите, когато го направиха доктор хонорис кауза за нищо. Срамота и позор! Нали се знае оная поговорка, че една капка катран разваля кацата с мед Сигнализирахте за неуместен коментар

477

Анонимен

преди 11 години

BRAVO BALGARI MISLITE KATO TUZEMZI

476

Атака

преди 11 години

А помните ли го тоя когато беше с рекламна фланелка на ВИС-2 или когато джипа му беше със син буркан, даден му от ББ?

475

Анонимен

преди 11 години

Разбра се ГЕРБ ще бъде осъден на изборите 12 май .

474

Анонимен

преди 11 години

Отивай си в Барцелона простако,ние не те заслужаваме :)завиждаме ти много<ходи там да оглавяваш студентски движения.Чухме че искаш да те погребат там,тук май те задържат само парите които печелиш заедно с ББ и другите мутри.

473

Анонимен

преди 11 години

Стоичков, какво ти трябваш *** човек? Толкова ли си го закъсал за пари, живей си живота и не се опитвай с ниската си култура да заблудиш българския народ. Държиш се просташки. Още не е късно, извини се и остани любим футболист на народа и се оттегли. Това е твоето е демагогия. Говори се за Трета Национална Катастрофа от 20 годишният преход, а на теб майтап ти се струва мнението на хората. Хората се палят, хората са непредсказуеми. Огледай се.

472

Анонимен

преди 11 години

Аман от ***! Предлагам химн в следвщия парламент да е песента на Емил Димитров"Ако си дал на бедния....- не си живял напразно" А Всички ***- вземали от бедния, на площада... продължението го знаете, в затвора НЕ- не желая и там да ги храним, а те да са отвън за добро поведение и ние отново да ги хрантутим. А тая *** ИЦЕТО, дето не е виждал родителите си и не го еня за тях, както и Боко, ЦвЦв, Плевнята и други знайни и незнайни с парички навън- на площада!

471

Анонимен

преди 11 години

Наяждане няма този антибългарин!

470

Анонимен

преди 11 години

"Лицето"на студентите е отличен футболист,калпав треньор и предател на българския футбол-спомнете си как за повече пари дезертира от треньорския пост в българския национален отбор!Ако бъде техен пример,от отлични студенти,ще се превърнат в калпави политици и предатели на българските интереси.

469

Бай Митьо

преди 11 години

Ице, ти беше един от най-добрите ритнитопковци, и все още си един от най-големите *** като човек. И сега някой се възползва от глупостта ти и те пуска по пързалката, а ти си мислиш за величие, влияние, голямото си и ме и глупости все от този род.Ходи си гледай школата в Етрополе, ловувай си с Емо фаса и не се занимавай с неща, от които хабер си нямаш.

468

Анонимен

преди 11 години

Стоичков- доктор хонорис регeнepат

467

Анонимен

преди 11 години

Ай стига бе! Цял ден КирилДобревчетата цъкат едно и също, за да изтикват другите коментари според инструкцията!Това ДНЕС.бг стана клуб ''Розова прашка''!

466

Срам

преди 11 години

Срам е за всяка държава интелигенция, която има за патрон човек като Хр.Стоичков.Той е известен с футболните си умения, с уважението си единствено към парите, с това че дори и на най-близките си вади нож в гърба, с добрите си връзки с криминален контингент...........и вече...... С ПОСЛОВИЧНАТА СИ ПРОСТОТИЯ, НЕВЪЗПИТАНИЕ И ПРОСТАЩИНА....И ТОЗИ ЧОВЕК Е ВОДАЧ НА НАШИТЕ СТУДЕНТИ....ТЪЖНО Е.......

465

Анонимен

преди 11 години

Ако се смеси със стадо *** никой не би го различил.