221

Mаузер

преди 11 години

До уууу;Изглежда незнаеш че комунистите дойдоха от селата,където бяха най долната и проста прослойка. В биографиите си пшеха; Произхождам от бедно селско семейство, Баща ми и майками са неграмотни. Сталин казваше че простите са най умни. Като Чочоолу-неграмотен овчар съден за конекрадство а *** го направиха генерал.

220

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

лапам,смуча,гълтам.и всичко това за партията.нека бойко не се сърди че мърся устата си с чужди партийни ЧЛЕНОВЕ,но парите нямат цвят

219

Анонимен

преди 11 години

ТРИ ВЪЗЛОВИ СТАТИИ, ОТ ТРИ НЕЗАВИСИМИ И ОТДЕЛНИ ИЗТОЧНИКА ЗА ОПИТА НА БСП ДА ПОДПАЛИ БЪЛГАРИЯ И ДА ОКЪРВАВИ ПРОТЕСТИТЕ:1. ИНСТРУКЦИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ДРАСКАЧИ: rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.10559542. ЗАГОВОРЪТ КРАЙ РАДОМИР ЗА ПРЕВРАТ: dartsnews.bg/News/424253. КАК БСП СЕ ОПИТВА ДА ЯХНЕ ПРОТЕСТИТЕ: frognews.bg/news_52134/BSP_se_opitva_da_prevzeme_protestite/

218

Анонимен

преди 11 години

България е преминала през 2008г. БЕЗВЪЗВРАТНО критичния момент за демографско въстановяване ! След милионите опити най-после педерастите от БСП се научиха да раждат ! За сега само ***, но все е нещо нали !? Гласувайте за неспирните и неуморни експериментатори, политически каскадьори на Съюза за *** на България - БСП-ДПС !Да живеят всички бесе-де-песета по всички земни кълбета и Вождовете на Червените Хмери техни *** Станишев-Симеон-Доган ! СЪД В ХАГА ЗА ГЕНОЦИД !

217

ss

преди 11 години

СМРАД ГЕРБЕРСКА СЕ НОСИ.вземете власта и това ще е последното нещо което ще сторите в този живот.

216

Анонимен

преди 11 години

"Не вярвам на статистика, която не съм манипулирал лично. Уинстън Чърчил-сегашното мото на бсп.

215

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 227 - вождът още не е реагирал на новината! аре ,серго, к'во че ка'еш?

214

Анонимен

преди 11 години

"Движение граждански контрол" ще участва в изборите, но Ангел Славчев, Дончо Дудев и Янко Петров няма да се включат в кандидатдепутатските листи" - к'во стана бе , ***?! Усрахте каузата! 25 депутата я имате , я не!

213

Анонимен

преди 11 години

В устерите им е защото успешно им резна печелившия бизнес-крадене,източване и пак крадене-червени бандити!

212

Анонимен

преди 11 години

Защо Боко ви е в устерите и на върха на пръстите-да му ядете такъмите-червени бандити!

211

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за БСП-защото те изобщо не крадаха,защото ЕВРОПА изобщо не спря на Тройната над 800 000 000 субсидии по САПАРД по доклад на ОЛАФ за кражби и изобщо нямаха за 2008 год-12% инфлация-справка ЕВРОСТАТ!!!!!!!Ще гласувам за партията създала мутрите и наследила и изградила каналите за дрога-Да живее Партията -Майка на видни милионери и милиардери-унищожила народа си!

210

уууу

преди 11 години

първо в България никога не е имало комунизъм но на вас платени ГЕРБЕРСКИ *** това не ви е ясно зощото тогава сте били в течно състояние в потурите на баща си дето е е...л козите си.второ това което е напровено по време на СОЦИАЛИЗМА днешните не могат да го БОЯДИСАТ а 23 г. грабяттрето айде да ходите да си получите помиииката от БОКО РЕПОНА

209

Анонимен

преди 11 години

Абе бай Димо защо ме дразниш,защо ме натискаш да гласувам за ГЕРБ бе?

208

Baj Shile

преди 11 години

Ех колко ми е умен другаря Димчо, ако сега не беше паднал комунизъма какъв председател на ТКСЗ щеше да излезе от него! Язък!

207

Анонимен

преди 11 години

"По думите на Михалевски правителството на Борисов е увеличило държавния дълг с 2,16 млрд. евро. "Димчо Михалевски греши. При правителството на Бойко Борисов за три години и пет месеца държавният дълг се е увеличил със 2,814 милиарда лева.Вътрешният се е увеличил с 2,281 милиарда лева, а външният се е увеличил с 273 млн евро, или 533 млн лева.Данните са от сайта на Министерството на финансите.minfin.bg/bg/statisticsОтделно пък фискалният резерв е намалял с 3,567 милиарда лева.

206

Анонимен

преди 11 години

ДИМЧО , ДИМЧО ,... КАКВО ЛИ РАЗБИРАШ И ТИ ОТ ФИНАНСИ ... Я СИ *** НА СЕЛО И СТАНИ ЕДИН СЕЛСКИ КМЕТ , ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ ...

205

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 59 Да ама тогава ядяхме истински кюфтета,а сега ядем кюфтета от рогца,копитца,кожички,черва и тук-там конско или 30 годишна отлежала мръвка.

204

Анонимен

преди 11 години

Много се дразня на ченгеджийските похвати на ***. Ако финансовата стабилност беше само приказка нали рейтинговите агенции щяха да реагират. Освен това доходността по ДКЦ не е мръднала... Сега на кое да вярвам, на фактите или на БСП?! Проблема е, че много хора вярват на БСП и 23 години не можаха да се усетят, че партията майка им такова майката...

203

Анонимен

преди 11 години

Факт е че живеем зле.По зле и от Виденовата зима.Никога в България не е имало такава немотия и мизерия.Тройната коалиция са крали.Да ги осъдят тогава.А ГЕРБ не били крали.Тогава значи са най-големите некадърници.

202

2

преди 11 години

Защо Първанов Станишев Румен Петков Костов Доган,не покажат заповедите на техният вожд Тодор Живков,който е подписал за разстрела на 149 затворника във врачанският затвор,и само след 1 час са били разстреляни всички защо са крити постояно и само това лиса.Ако България знае всичко за комонистите нема никoй да гласува за тях но всичко е в ДС тайна.Давалиса трупове на затворници на прасетата,погребваха кофчези със пръст вътре без хора заварени,всичко това беше ужас.