87

Анонимен

преди 11 години

Те може и да отчитат вярно, но параметрите на тока не отговарят на никакви критерии и нормативи. Ниско напрежение, слаб ток.... Какво правим? И трябва ли за всяко включване на трафопост да "даряваме" суми ???? На това как по точно му казват - корупция или изнудване?

86

Анонимен

преди 11 години

Има,няма грешки-махайте се!

85

Анонимен

преди 11 години

Неможе толкова важен стратегически отрасъл като енергетиката да е честна.Но в БГ БСИЧКО МОЖЕ защото 23 години ни управляват далавераджии и ***!

84

Анонимен

преди 11 години

до 91 Ковачев и Шулева ,както са ГУШНАЛИ кинтите ,така ще ГУШНАТ и .....китката ----,АМИН!

83

Анонимен

преди 11 години

Монополът ,...винаги е ''прав''!Народът ДА ДУХА СУПАТА,КАКТО Е БИЛО ---24г. !

82

Анонимен

преди 11 години

Значи манипулират електромерите. Всяко домакинство има представа какво харчи, щом има драстична промяна тя е дошла отнякъде.

81

Йово

преди 11 години

Такае 2,1 мил. абонати, ако приемем средно по 50 лева сметка това значи над 100 мил. лева на месец.А на инкасаторите, техниците и аварийните екипи им дават жълти стотинки за работата им. Това не е само за ЧЕЗ а и в ЕВН и ЕНЕРГО ПРО. И ако някой не вярва сам да провери как от години в ЧЕЗ( за тях мога да кажа като бивш служител който още допържа връзки с бившите си колеги) не са дигани заплатите повече от 2-3 процента. Затова е и това текучество на персонал в тези ниско платени структури на ЧЕЗ.

80

БЪЛГАРИИИ...

преди 11 години

НЕ ВИ ОГРАБВА ЧЕЗ И ЕРП-тата!!!Ограбват ви от червената енергийна мафия ,със "заложените " ваши сметки за ток -КЪМ АМЕРИКАНСКАТА ФИРМА НА К.ГЕОРГИЕВ -ФРОНТИЕРА И ДЕПУТАТСКИТЕ ВЕИ-МОЩНОСТИ --КОИТО ПЛАЩАТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ СЪС ДОБАВКАТА "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ"!ПОГЛЕДНЕТЕ СИ СМЕТКИТЕ!!!ПРАЩАТ ВИ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР--ДА ТРОШИТЕ ЕРП-тата ...които продаде Л.ШУЛЕВА И М.КОВАЧЕВ и гушнаха парите...!НЕКА СИ КАЖАТ--ДА НЕ СЕ КРИЯТ!

79

Анонимен

преди 11 години

До свидетелда бе, ей сега седнали с дистанционни да ти манипулират електромера точно на теб... Толкова сте жалки и смешни... *** народ...*** ще си остане.. Само за овчари ставате!

78

свидетел

преди 11 години

Пълна гавра с хората , сложиха умни електромери - електронни които могат да се манипулират с дистанционни уреди , бил съм свидетел как инкасатори го правят , на въпрос защо и какво правят те казват : Ако не го правиме ще ни уволнят , със скръстени ръце сме .... Още повече че тези електромери са закупени от техни дъщерни фирми без общественна поръчка , а разходите за тях са за наша сметка , ние Българите сме бедни но не и балами , чешки *** , всички сте за затвора , трябва всички да внесем един общонационален иск и да ги изхвърлим , както го сториха в Албания , а също и да ни платят няколко

77

Анонимен

преди 11 години

След сметката миналия месец два пъти по-голяма от предходния, аз издебнах човека, който засича електромерите на ЕВН, естествено обясних му набързо какво мисля за тях и тяхната система и докато той записваше показанията на електромерите от входа, аз застанах до него и си записах показанията на моя електромер.Прибрах се, отворих интернет страницата на ЕВН - на раздела с цените, извадих си старата фактура изчислих сметката си -сега ми излезе фактурата с 10 лв. повече, точно с 10 лв. над показанията

76

до 86

преди 11 години

Ами шом това искаш, ще трябва да отидеш с една торбичка до Козлодуй и сам да си пренесеш тока. Не виждам и защо реши, че плашаш тока на съседа, нали си имаш електромер. Човека ти казва, че показанията в 99.99% от случаите са верни, цената е фиксирана от любимата ви държава, едното по другото и готово. В цената на всяка стока (пряко или косвено) са включени производство,маркетинг,транспорт,заплати и т.н., същото е като с кофичка мляко от супера.

75

до 82

преди 11 години

Това ознава ли, че просто можем да си правим профилактика на електромериге с ултравиолетова светлина и всичко ще бъде наред?!

74

Анонимен

преди 11 години

Бах ти умника!Ще кажеш,че е чех.Ми и най-простия знай,че тъпите магазинери лъжат в кантара,а умните никога не го правят.За това и отчета на електромерите е верен.Та хитрата лъжа се прави в качеството,калкулацията,завишените цени на ремонтите,пак по калкулация.Въобще триковете са много и са ясни.Не е ясно само защо и срещу какво ДКЕВР си е затваряла очите /или притваряла/.ДА КАЖЕ ШЕФА!!!

73

До 76, но не от 73

преди 11 години

Ако си чувал абревиатурата "ЕПРОМ", би трябвало и сам да се досетиш. Но ако не знаеш, провери какво ще намериш в Нет-а за "Erasable Programmable Read-Only Memory".Останалото са подробности.

72

Анонимен

преди 11 години

Хаха Мишоци не са ви високи сметката ами сте бедняци бе кога ше го разберете това? На мизерника все някой му е взел нещо... почнете да гасите лампите. На съседката пенсионерка що сметката и е 20 лв? Щото пести според пенсията.

71

Анонимен

преди 11 години

Гошо Пернишкия преди 20 минутиEлектромерите се манипулират дистанционно през мрежата! За това при реален тест си отчитат нормално. Там е заровено кучето и голямата измама. ----И един мой приятел, който е много вещ в електрониката ми каза същото.

70

Ф.С.В

преди 11 години

Скоро ще има бунт -само чакаме цената на тока да се покачи !!!

69

Аз

преди 11 години

Къде е главният прокурор?! Въобще тази инстанция някога ще си свърши ли работата???

68

Анонимен

преди 11 години

75 а ти кво пак в тинята зарови муцуна