6

кк

преди 11 години

Поредната демагогия - "граждански борд"; "гражданите да преценят"... Г-н Президент, ами те хората казаха : "Нито един от старите муцуни в служебния кабинет!" Някой да ги чу? някой да вижда нови лица в тези, които трябва да проведат и гарантират прозрачен и честен вот? Престанете с демагогията! Карайте я както си знаете и не се чудете защо по улиците няма усмихнат и ведър народ....

5

НСС

преди 11 години

Що не си стоя в Линднер, ми се набута тука...

4

Анонимен

преди 11 години

До !БСП да си гледа работата. Нямам намерение да гласувам, защото единият е против другия. То и ГЕРБ на същото разчитат, че ще гласуват хора, които не искат БСП.Е няма да стане - аз ще гласувам за идеите, в които вярвам.

3

Анонимен

преди 11 години

Служебният премиер Марин Райков е работил като секретен сътрудник на Разузнавателното управление на Министерството на отбраната РУМНО. Това каза известният журналист и бивш посланик в Хърватия Велизар Енчев, който е работил и като офицер в продължение на десет години в Националната разузнавателна служба.Велизар Енчев заяви, че на сесия на ЮНЕСКО в Париж през 1988 година, като член на българска делегация, сегашният служебен премиер защитавал Възродителния процес.

2

Ben Gan

преди 11 години

Трябва да внимават, да не вземе служебното правителство да свърши всичките ангажименти. Тогава ще се окаже, че за 2 месеца се е свършило повече работа отколкото от 3 правителства насам.

1

!

преди 11 години

Само БСП ще вкара Борисов в затвора гаранция!!!