196

Анонимен

преди 11 години

ХА-ХА-ХА! Духове нема, не е имало, нема и да имаХа-ха-ха. Честни избори = честен професор Костадинов = стара муцуна. Апропо, откъде ги имаш тия 10 бона, та ги даряваш така леко, професоре? Дали пък не от услугите, които правиш по време на изборите и от научното манипулиране на простия народец, че от пропорционалната система по-добро няма? Партиите плащат, плащат.

195

Умен глупак

преди 11 години

Както се казва-език мой,враг мой.Иначе как да се обясни глуповатото обяснение,че няма да допусне тоя или оня да спечелят изборите.

194

Анонимен

преди 11 години

Професоре,кажи КАК ИЗМАНИПУЛИРАХТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ?

193

qwer

преди 11 години

Приканвам всички, които се съмняват в думите му просто да поработят няколко дена над проблема и да уредят 10 000 лв за лечение на децата. Най-вече приканвам Местан и Станишев. Последните могат да добавят още 10 000 лв към сумата. После, защо ДПС строят джамии вместо да подпомагат училищата, за да може като плещят глупости да им се връзват. Комунистите няма нужда нищо да строят. Все още промитите мозъци не са свършили. Даже нови се пръкват.

192

Мина

преди 11 години

Аз съм стара мома,никой не пожела да ме вземе.Любимото ми занимание е да ходя по партийни събрания на ГЕРБ и да ходя по *** махали да насърчавам ромите да раждат повече за да вземат социални помощи,това ми е партйното поръчение от Цецо с шесте апартамента.

191

ххх

преди 11 години

той е щастлив и сигурно е мн.доволен от ГЕРБ.Нека каже колко му е заплатата,и какво губи ако го махнат от службичката

190

1526

преди 11 години

Щял да дарява. Много са те нагушкали бе муфлон. те парите в тъцета на такива като теб не струват нищо. Нищо, че има мизерстващ народ.

189

Рудан

преди 11 години

До Profesoraе Вече са фалшифицирани---7 мил120 хил. гласоподаватели.....

188

рак

преди 11 години

Най-големите измамници БСП/ДПСсе страхуват от измами

187

Анонимен

преди 11 години

Продажна ***!

186

Рудан

преди 11 години

До ШАПКА НА ТОЯГА Даже ни облъчиха ,че сме 7 мил. 129 хил. ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.Излезе ,че сме над 8,5 мил. Ето първата ,,ГРЕШКА,,.

185

Жоро

преди 11 години

Дрън, дрън та пляс!....Тези 10 хиляди първо няма да ги дадеш... и колко ли ще смъкнеш от фалшификациите в полза на определени мутри?...А и кой ще позволи да се докаже нещо, което е в негов интерес? Накрая дори всички да са видели и разбрали...Битият си е бит...мандръцаният си е мандръцан!

184

Мина

преди 11 години

Стига! Стига толкова гнусотия по форумите! Как може да съдите човека по външния му вид? *** ли сте или просто пишете, колкото да се видите по коментарите? дори и имената Ви е срам да си сложите! Безобразие!

183

Пешо до 186

преди 11 години

Има два варианта на пръскане с хим. отрови над нас; с военни самолети; които излитат от гръцка база; Инджирлик в Тюркай; а може вече и от местните; не знаем кой какво прави. И от високо прелитащи граждански и транспортни самолети; за вторите е трудно да се докаже това; може да изсипват и весетата си. Нашите военни са слуги в пакта и реално не могат ни защити от това. Лошото е че и на нас не позволяват да се защитим; Мвр не позволява. Системата е скапана отдавна. Сион отдавна иска да ни изтрепе и

182

човек

преди 11 години

Тоя мазен *** трябва да бъде моментално изгонен.Той е част от статуквото на ГЕРБ и не чакайте честни избори.ГЕРБ ще спечели с манипулации,техните хора са навсякъде.

181

Анонимен

преди 11 години

Дари ги на някое болно дете бе мазньо !

180

ШАПКА НА ТОЯГА

преди 11 години

Нас ни облъчват!Първо се опитаха през електрическата мрежа,но трансформатора в Бургас гръмна!И до сега крият причината!След това смениха електромерите с цифрови!На много хора,когато погледнат електромера и показанията му,им става лошо!Даже хора когато минат покрай ел.табло и си помислят за следващата сметка получават главоболие!На *** им няма нищо,защото техните електромери са на високо,пък и в главите нямат нищо,което да ги боли!Пазете се от сигнал с дяволска честота 666 !!!

179

bb

преди 11 години

МНОГО ОБЛЪЧЕНИ ГЕРБЕРАСИ ИМА В ТОЯ ФОРУМ. ХААРП РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ.

178

Анонимен

преди 11 години

Ако прибира по 20 бона на месец, естествено тоя герберас ще подари 10 бона.

177

ПЕШКО

преди 11 години

ДА НЕ ТИ ПУКА ПРОФЕСОРЕ,ТАЗИ ЗЛОБА Е СИМВОЛ НА БЕЗСИЛИЕ.ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.