6

До 1

преди 11 години

Най-щастливото ми детство-със семейството в природата.Колко хора днес различават дърветата, песните на птиците, виждали ли са роса, ловили ли са с въдички рибки, ходили ли са за гъби, гледали ли са как изгрява слънцето-в планината или на морето? Виждали ли са диви животни в прородата? Яли ли са зелени орехи и недозрели сливи, люляли ли са се на люлка от въже, къпали ли са се в ледена река, виждали ли са дъга на полето, виждали ли са излюпени пиленца, яли ли са къпини и горски ягоди? Мъчно ми е.

5

Анонимен

преди 11 години

Общо взето глупости. Щастливо детство се оценя винаги след време. И няма нищо общо с играчки, компютри и други подобни глупости... Искате да кажете, че преди 100 години не е имало щастливо детство ли ?

4

uzunski

преди 11 години

Щастливо детство означава ,да не си роден в България !!!!!!

3

Анонимен

преди 11 години

ЛАФ на ПРЕХОДА --Само 7 млн.имат ''щастието'',да живеят в България ,....останалите нямат това ''щастие'',НО ИМАТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО !

2

Анонимен

преди 11 години

''ФЪФ''Бг,САМО ПАРИТЕ ,АЛКОХОЛА,ДРОГАТА,СИЛИКОНА,ДАЛАВЕРАТА И ТЪРГАША ----ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ !МАТЕРИАЛНОТО ПОБЕДИ ДУХОВНОТО ,ЗАТОВА ИЗЧЕЗНА И ДЪРЖАВАТА ,А ВСЕКИ 2-ри българин е неграмотен !Политиците и упрвниците ,за 24г.,...докараха ----*** В Бг!

1

Дете

преди 11 години

Какво означава щастливо детство? Детство различно от детството в България . Това е щастливо детство .