452

Дядо от село

преди 11 години

Този е органично *** - нищо не е разбрал от ***. Поне от снимката не разбира ли с какво се занимават ***?

451

БПФ

преди 11 години

Все пак ромите трябва да имат своя земя, където да живеят както им харесва.Шпицберген или Франц-Йосифова земя звучат добре. Местното население на избраният остров да заповяда в България.

450

Анонимен

преди 11 години

Политиката на ГЕРБ е най-правилна - глад и мизерия. Знаете лиш колка *** бачкат в чужбина? Май.май повече от българите. ДАЖЕ И ТЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ !!!!!!!

449

Френска революция

преди 11 години

Я френските МАСОНИ, които реват от 18 век насам срещу Християнството и европейските ценности и традиции, да вземат по едно *** семейство у дома си и да ги интегрират!Щото СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО ще си останат само празни думи!...

448

Анонимен

преди 11 години

Уж трябваше за всички да има фратерните и егалите, а то какво остана? Само едно либерте! :))))))))))))))))))

447

к. станев - ст.з.

преди 11 години

вижте това клипче много точно е казано всичко и на разбираем езикyoutube/watch?v=kYnV3fcYZ3g&feature=share

446

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам,че французите не могат да се справят с *** проблем!Толкова съвети ни даваха,как ни поучаваха!И сега какво?Оказва се,че и те ще клекнат-и не само те.Защото *** напаст вече няма граници и като "марокански скакалци" ще залеят Европа.Проблемът вече не е на България,да му мисли Европа!

445

Anonymus

преди 11 години

Няма открит цивилизационен начин за интегрирането на ромите и поради тази причина разни международни организации единственото, което могат да измислят е да притискат останалото население да ги приема и издържа. Това е в съответствие с криворазбран хуманизъм, който ако не го демонстрираш те заклиеймяват като човеконенавистник. И правителствата, за да не ги дамгосат по този начин, се принуждават да си играят на псевдоинтеграция.

444

до 493

преди 11 години

Много лесно може да се направи майчински да не се вземат от *** за 17 те им деца- майката и бащата задължително да имат средно образование и да нямат регистрация в полицията освен за дребни нарушния на трафика примерноДържавата ще си спести 50% + от майчинските които дава и ще може да ги вдигне

443

Анонимен

преди 11 години

МОДЕРАТОРИ,ТОВА Е МЕТАФОРА,ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ ИМ СТИГА ЗА ИНТЕГРАЦИЯ!

442

ММ

преди 11 години

"част от клетниците на планетата, подлагани на гонения в страните си и дискриминирани" - никой не ги е гонил, това си е тяхно решение. "Искам да разбера защо тези страни не водят силна интеграционна политика, за да интегрират това население" - ами щом е толкова просто- водете вие тази политика и си ги интегрирайте.

441

чарли

преди 11 години

Започвам да уважавам др.Адолф.

440

БПФ

преди 11 години

490 - ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРИМ !!! Как *** *** имат права над законите тук, а във Франция права нямат?Щом в Париж рушат хъхряшките развъдници - да ги рушим и ние, защото парижани са прави... а тия в Старсбург щом толкова обичат ***, да си ги вземат при тях !!!

439

Чакаме действия

преди 11 години

Ето затова не подкрепям протеста на майките за по-високи детски помощи. Ние по едно-две деца ще ги изгледаме и без помощта на държавата, но с тези помощи *** само се развъждат повече. Да се премахнат - който иска да има деца, да може да си го позволи и да си прави сметката. Време е да се предвидят в НК строги наказания за родители, изоставящи децата си.

438

Анонимен

преди 11 години

*** СА СТРАТЕГИЧЕСКО ЕФИКАСНО ОРЪЖИЕ,КОЕТО СЕ ИЗПОЛЗВА 20 ГОДИНИ,СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.ТОВА Е ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА,НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО.

437

бл.20.ямбол

преди 11 години

Искам целият блок 20 от Ямбол да се настани в Монмантр. Супер мега ултра европейска интергация автомат, му-ха-ха ;)

436

х

преди 11 години

какво се чудете ,те са възпитаници на българското общество.каквито са даскалите такива са и учениците.

435

Dublin

преди 11 години

27/04/2012Съдът в Страсбург се изказа по една част от дългогодишния проблем в квартал Баталова воденица". Ромите, които живеят там в незаконни постройки на общинска земя, няма да бъдат изселени и къщите им няма да бъдат срутени, защото в противен случай България нарушава правата на тези хора. Общината и кметът на район Възраждане" ще се съобразят с решението на Страсбург. Проблемът в региона обаче остава....m_ma vi u nas taka, a u vas...BULDOZERO...BESEN,BESEN,....

434

унгареца

преди 11 години

До Анонимен 478Нашият ОРБАН дава пример, как да се справим с малцинствата!Четете новата ни КОНСТИТУЦИЯ!

433

БПФ

преди 11 години

481 - ние можем да се оправим с тая *** зараза само за 24 часа - от антибиотикът АК-47 имаме достатъчно, лекари 10-20 000 също ще се намерят... ама нали тогава същите тия европейци ще писнят, че сме расисти, фашисти, и не знам какви още !!! Французи, британци и пр. не ги интересува въобще колко Български села ще бъдат разграбени, колко български баби ще бъдат изнасилени и убити, колко пенсионери ще гладуват заради *** помощи - интересува ги само тая чума да не ги безпокои !!!