395

Анонимен

преди 11 години

Никаква изненада в избора на цацата.. Цацаров просто си беше спуснат като награда за замотаване на делото срещу Цецо Ушите. Ненапразно бе награден с пистолет от Цветанов. Милиционерите се сдобиха с още една играчка. Тъжна ни майка...

394

Анонимен

преди 11 години

ХА,ХА,ХА,ХА и атентатът като цялата му работа .ЕДНО НИЩО И ПОЛОВИНА

393

Егати осирането

преди 11 години

НЕЗАВИСИМА И НЕКОРУМПИРАНА ПРОКУРАТУРА,БАРАБАР С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР - ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

392

Анонимен

преди 11 години

АБЕ ТИЯ СИ ЯДАТ НА 1 МАСА ЗАЕДНО, А ЗА ПРЕД ХОРАТА УЖ СЕ ПЛЮЛЯТ УЖ СА 2 РАЗЛИЧНИ НЕЩА , А ВСЪЩНОСТ -ГЕРБ, ДПС, БСП, НДСВ, СДС И СЕГА КУНЕВА СА АМЕРИКАНСКИ ЛАЙНАНИ ***.ПРОДАЛИ СИ ГАЗОВЕТЕ ЗА ПАРИ.ЗА МЕН ДОСЕГА СЕ СПИРАХ НА СДС, БСП НО ОТ ДНЕС НАТАТЪК ИСТИНАТА ЗА МЕН БРАТЯ БЪЛГАРИ Е ЕДНА АТАКА И ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРИН Е СИДЕРОВ.КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА АТАКА ГЛАСУВА ЗА СОБСТВЕНОТО СИ УНИЩОЖЕНИЕ И ГИБЕЛ.ВСЕ ЕДНО ГЛАСУВА В ПОДКРЕПА НА УНИЩОЖИТЕЛНИЯТ САТАНИНСКО-АМЕРИКАНСКИ ПЛАН "РАН-ЪТ" ПЛАНУВАН ОТ САЩ !

391

Най-важната новина

преди 11 години

Ето най-важната новина за хартийка отпреди 10 години измести хората факли и темата за осирането на Тиквата във властта

390

DARK

преди 11 години

Анонимен Така като те слушам ти се гърчиш като червей на кукичка :D Очевидно е , че си платен вече няколко часа само пишеш глупости вместо да работиш с такива мързеливи червени червей НРБ се докара до крах.БКП е требвало навремето да изтреби мързеливите като тебе по тия земи за да има цивилазация а не да им реди работа.

389

Анонимен

преди 11 години

Бойко борисов е най- коректния Премиер от прехода.Държавник , когото Европа призна!!

388

Анонимен

преди 11 години

Борисов сега се гърчите като *** на буца

387

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов узакони ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ! ТОЙ БЕШЕ ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС!А М И Н !

386

Анонимен

преди 11 години

щом има документ с печат строго секретно значи работата не за подценяване, а и на това листче има и името на ахмед доган. и не знам защо тез журналисти не споменават коя е чуждестранната разузнавателна служба

385

Анонимен

преди 11 години

е защо тогава са сложили печат строго секретно на листа хартия като не е секретно. :):):)

384

Анонимен

преди 11 години

ама нали Боко трябва да се жалва дори и от празен лист.

383

Анонимен

преди 11 години

Безмозъщни герберастки фенове не се радвайте много. Вече нормалните Българи намразиха българоубиеците от герб и на 12 май сте ги накажат като загубят изборите.За бойко тиквуня е ясно ще като загуби изборите бойкотира пресконференциято от яд че българския народ го е изхвърлил от власт.Въпросът ми къде сте се скрият останалите гербери като разберат че са загубили изборите и повече няма да са на власт

382

BREAKING NEWS

преди 11 години

Ройтерс 14/03/2013 16:47 България обяви комунистическата партия БСП за противозаконна терористична организация и възложи на генералния щаб на армията да отстреля всички комунистически *** от Позитано 20. До момента акцията по залавянето на терористите върви по план като е прочистена една четвърт от страната. Останали са около 350 червени олигарси и партийни функционери укриващи се по пещерите на величествените български планини.

381

турчин

преди 11 години

Борисов каза последната лъжа човека от 12 год. лъже но като има амсалаци и кой да го слуша кой ни е виновен. Тоз човек е за съд и то за убийството на Хасковлията със стрелба с гранотомети. *** ръководители разпаднала държава. Не гласувайте за този човек.

380

БСП - Джемини

преди 11 години

Спокойно комунисти ! Изобщо не се и надявайте на победа на изборите. Вече сме в 21 век и българите никога няма да гласуват за връщането на партия като БСП. Те са вече минало. Каквото било било до сега . Вече бъдещето принадлежи на модерни центристки партии като ГЕРБ. Центъра винаги е бил и ще бъде най-доброто към което се стреми човечеството. Всички крайности са вредни и мястото им е на ***. Аз още не мога да повярвам как сме имали президент комунист като агент Гоце.

379

Анонимен

преди 11 години

То и управлението му беше такова,два пасажа-лъжи,реване,оплакване,селски хвалби и яко крадене!

378

Анонимен

преди 11 години

още като го чух това от устата на ББ ми беше ясно, че е фишек, все пак през последните години му се наслушахме на празните агонизиращи приказки...

377

Анонимен

преди 11 години

ББ - този човек погуби България! *** го наричат някой, за съжаление ще се окажат прави!

376

DARK

преди 11 години

Ама сте кухи *** всички не ви прави впечатление че така наречената национална разузнавателна служба си е трайкала 8 години.Просто сте от ония 50 платени служителя на БСП за онлайн агентура.