193

Анонимен

преди 11 години

Към снимката по горе"Здрасти МАААА!

192

dp

преди 11 години

Е едва ли и някой е очаквал, че няма да ги следят и да им изкопаят по нещо от миналотос което да ги вербуват. За повечето винаги се намира по нещо (след като са начело сапо-инициативни а по-инициативните не стоят на едно място и съответно понякога грешат).Във всеки случай ще успеят да вербуват достатъчно голям процент за да остане всичкопод контрол, ще ми се да имаше приложима рецепта срещу това. Впрочем най-вероятноголяма част от "лидерите" са подставени техни хора така или иначе.

191

Сидеров

преди 11 години

Аз имам информация че са проверявали сметките ми на сейшелите и че мвр са разбрали че детето на брендо е отвлечено от трактора по поръчка на Румен Петков.

190

гошо

преди 11 години

до 225, Ако беше толкова свестно това правителство, хората нямаше да излязат на улиците. Живота никога не е бил толкова мизерен, благодарение на герб.

189

Анонимен

преди 11 години

БСП са ИСТОРИЯ !!! Само учиндолския скопец и трактора им останаха фенове.

188

Финдли

преди 11 години

Протестите ги опорочиха подставени лица на герб, сценката с боя беше предварително уговорено с полицията. Цецо не за пръв път използва футболни хулигани. Те са и основни разпространители на дрогата на Бойко.

187

D

преди 11 години

Едно свястно правителство се появи. Усетих някакво раздвижване и надежда и долните *** хвърлиха въдицата в комбина с Дпс и наивния българин клъвна. Ей за тва 500 години под турско и десетки години под комунистическо иго сме били. Щото сме наивни и слабоумни. А въдицата бе хвърлена още с циркаджийския атентат над Доган

186

Ха хо хи хи

преди 11 години

Защо не каза нищо за младежите в радомирско на които покрива разходите за престоя там. Защо не каза за засечените разговори от преди 6 месеца за този пуч. Сер- гей знае много добре че тези неща ще излязат и си връзва насраните прашки. Само хората дето бяха на улиците ще разберат как са ги използвали и на какво са сподобни симпатизантите на хамас и ал кайда.

185

Ха ха хааааа

преди 11 години

Гея с това изказване доказа нещо което знаеше цяла България. Организаторите на протестите са купени от бсп и с помоща на алигофрените от атака яхнаха бедните и подведени хорица.

184

88

преди 11 години

много правилно, ти какво си мислиш ?

183

Анонимен

преди 11 години

koito takoval...takoval Sergo se ojeni

182

барут

преди 11 години

ДС контингета пак провокира народа,ама кои ли им вярва вече,Станишев-*** си голям-овца комунистическа

181

Анонимен

преди 11 години

komunisti,komsomolci,pioneri zaedno v trud i boi truden pat vi 4aka dalag pat.....no toq pat 6te vi e.....at

180

АЗззззз

преди 11 години

СтанишГЕЙ е гнусен лъжец и се опитва да СПЛАШИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ! Не му вярвайте той е РУСНАК по произход и мрази България! Русия води колониална и заробваща политика!

179

Анонимен

преди 11 години

Абе 205 няма ли да спрете за малко, дразните вече мн сериозно и ще ядете тоягата от народа, накрая. Накрая така става ще се смени властта радикално и колкото повече сте мачкали и лъгали толкова по грубо ще ви се излее "лаптопната фалшифицирана" народна любов.

178

АБВ

преди 11 години

Сигурно са послушвали Серго като си прави второто бебе,как е охкал от кеф.

177

Анонимен

преди 11 години

nali znae6 4e elektorata na 12 MAI nqma da bade samo ot hora nad 70 godi6na vazrast i negramotnata 4ast na naselenieto....taka che gotvete se za iznenadi moje sledva6tite 5 godini da vi iznesem na palatki i suha hrana na Buzludja

176

Анонимен

преди 11 години

Нормално.В момента пишат безработни като мене но най вече държавната администрация и службите.Довечера след 5 се променя и мненията стават по истински.

175

Анонимен

преди 11 години

ako toq stane pak premier 6te ima i nova partiq v parlamenta-GEMINI....na horata s nestandartna polova orientaciq

174

Вярно е

преди 11 години

Следят и интернет трафика на всички,а скоро пуснаха и държавна поръчка за декодираща машина сигурно да проверяват банковите ви сметки!