312

Анонимен

преди 11 години

С Л А В А С Т А Л И Н У

311

Анонимен

преди 11 години

Слава на великия Сталин !!!Смърт на Америка и на всичките й поклонници !

310

хронология

преди 11 години

В крайна сметка Сталин спечели и християнска Европа падна,цялата.Това с помощта на предателски към нациите си западни лидери,които се съюзиха с най-кървавата в историята идеология (предпоследната,остава последната).Сталин наричан"чичо Джо"на галено никога нямаше да бъде наречен"зло"ако не беше заповядал изселване на всички руски евреи през 1953 г.в Сибир но взема,че умира баш на Пурим преди да го направи(Радишевси"Универсален ционизъм "стр.13),Мао не е "зло"а убива поне 60 милиона.

309

хронология

преди 11 години

Относно загубата на милиони хора малко уточнение.Милиони хора в Русия бяха погубени от болшевишки комисари като напр.един от многото,садиста и сексуален перверт Енох Гершевич Иегуда.Без тях Сталин няма как да продължи делото на Мордехай Леви.Целта е била това да стане в световен мащаб,световна революция.Другите милиони са последица от обявяването на война на Германия от Великобритания и Франция ПЪРВИ.

308

Mаузер

преди 11 години

До неуки русофили;Даблагодарим че Русия не участва в НЬОЙ.Тя искаше да ни раздели на 3 части ида ни подари на Сърбия, Гърция и Румъния.Тя го иска от Франция и Клемансо представя карта на Европа на която липсва Б-я.САЩ представят тяхна карта и заявяват,че ако не се приеме ще напуснат конференцията.Сърбия иска Видин и всичко надоло по права линия.Благодарение на САЩ ни има на картата на Европа и се отървахме само със западните покрайнини.Да живее САЩ.От русия само ЗЛИНИ.

307

Mаузер

преди 11 години

До Анонимен за Пиринска македония;Пълни глупости.Сталин нарежда на Предатела Г. Димитров да се даде Пиринска Македония на Югославия.Докарват учители от Македония да учат нашенци на македонски.Кпйто откаже да се пише македонец заминава в лагер.Много хора са ликвидирани.Добре че Тито и сталин се скараха итова ни спаси.Освен това САЩ и Англия бяха против.При първата си среща с Антъни Идън Сталин иска да даде Бургаски и Хасковски окръг на Турция,Да пази неутралитет.Англия отказва.Аманотглупаци

306

Анонимен

преди 11 години

Чавес...

305

муспи

преди 11 години

Истината е проста. Сталин поема една разорена огромна страна и я прави развита ивдустриална и социално справедлива - всеки има възможност на достойно съществуване. Минуси, - масов терор, използване от евреите на негиовия комплекс за преследване, цялата партийна върхушка е била евреи и той чак на старини се решава да се пребори с тях и те го убиват. Хитлер създаде това което и Сталин - социално справедливо общество и силна ивдустрия, с едно голямо предимство, с евреите се справи в началото.

304

Анонимен

преди 11 години

СТАЛИН СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА И ЗАГУБА НА ОЩЕ ТЕРИТОРИИ. Победителката във войната Гърция иска Родопите до Пловдив и Кържалииско.Югославия иска Пиринска Македония Трънско и ВидинскоРумъния иска обратно Южна Добруджа.Англия и Франция настояват победена България да предаде тези територии на победителите Югославия и Гърция. ТОГАВА СТАЛИН ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ И КАЗВА НА СЪЮЗНИЦИТЕ ЧЕ НИТО ПЕДЯ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НЯМА ДА РАЗРЕШИ ДА БЪДЕ ОТКЪСНАТА

303

Анонимен

преди 11 години

Хитлер дава свобода на волжските българи, целенасочено нарочени с указ на Ленин за татари.

302

до 346

преди 11 години

Победата на Сталин за България е провъзгласяване на българския национален идеал за престъпление, а предателското му ликвидирани - за героизъм.

301

Анонимен

преди 11 години

Ако Хитлер беше победил, България днес щеше да е държава, обединена от националния си идеал за обединение, а не разкъсвана от омраза към привържениците на обединението, набедени за фашисти и разстреляни заради служене на българския национален идеал. Нямаше днес червени агитатори да истерясват, че единството означавали омраза към българското управление, към турци, евреи, и цивилизовани народи.

300

Анонимен

преди 11 години

Като си помисля само, че Варна се казваше Сталин....

299

Mаузер

преди 11 години

До vlady;Абе ти къде живееш? 1937г.Сталин избива 3 маршала от всичките 5. Около 127 000 старши офицери/от заместник командир на полк нагоре/ са арестувани ипо-голямата част убити.Жуков и Рокосовски също са арестувани и пуснати по-късно.На Рокосовски са избити зъбите.

298

Анонимен

преди 11 години

До шмайзер, Добре че не копираха дръгливия ти самолет, а си направиха МиГ-25.

297

Анонимен

преди 11 години

До Mаузер май досега с техниката ти е от комп.игри, явно и идея си нямаш кава е разликата от АК-47 и Mp 44 Щурмгевер. аман от калинки.

296

Mаузер

преди 11 години

До две противоположност;Да ама не.Германците му направиха АТОМНАТА БОМБА, АВИАЦИЯТА и АК-47/Хуго Шмайзер/.Копираха всичката воена техника която САЩ им дадоха.Същата техника беше на въоражение до 1955г.в Червената армия.Откраднаха от съюзника си САЩ 3 бр. Б-29 и си построиха ТУ-4. ЗА крадене нямат равни.

295

Анонимен

преди 11 години

До 317,Хитлер умира в Аржентина 1967 година и е доказано,има син който живее в Претория и син от французойка жив в момента.

294

Mаузер

преди 11 години

До Мечта за всеки в РБ;Не драги.Като се върнали плениците от Германия ги пращат в ГУЛАГ,където са ги хранели с ВАРЕНА СЛАМА. Човешкия живот в Русия не струва колкото плюнка.

293

1

преди 11 години

Сталин изби 23 милиона украинци и руснаци,Хитлер 20 милиона.Двамата са *** избили невинни хора,това никога нетрябва да се повтори,но вижте Баша ал Асад как избива невинни сирийци и деца.Ние българите трябва да искаме мир за сирийския народ.