32

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам каква е тази масова омраза срещу евреите. Та чак се прекланяте пред нацистите, които цял свят е отрекъл. Ето защо в БГ всичко е толкова *но, тук освен генетичен дефект, нищо друго не е останало. Злобни, завистливи и комплексирани "хора". Отврат!

31

SS-Totenkopf

преди 11 години

Браво! Това показва,че са били качествени хора! *** се развилняха пак,сега няма да спят спокойно докато не получат компенсации,че толкова години са слушали В.Ф. 88!

30

Анонимен

преди 11 години

Точно така, 34-и - ако не си агент на тайните служби, не можеш да станеш шеф дори на една филхармония.За политиците да не говорим!

29

Анонимен

преди 11 години

Ако не е бил сътрудник на Гестапо, нямаше да е директор на филхармонията!С други думи, директор на филхармонията щеше да е някой, който е сътрудник на Гестапо!Сега ясно ли е?Днес картинката е същата: на такива постове всички сътрудничат на службите.

28

White

преди 11 години

Браво, още повече ми се издигнаха в очите. А ш*баните *** продължават да търсят под вола теле и да тормозят нормалните хора. Ай стегнете се вече, ***, 70 години минаха от тогава, намерете си други поводи да квичите. 5 години видели малко зор и ореваха и изтормозиха целия свят. Затова всички ви мразят, просто сте отвратителни.

27

Анонимен

преди 11 години

В статията пише, че е бил сътрудник на Гестапо, а не член. Разликата между 2-те понятия е огромна!

26

Анонимен

преди 11 години

До 30,Не възможно да си директор на опера, филхармония и деруги подобни и да не си сътрудник на службите Това важи и днес! Пак питам: какъв е проблемът?

25

Анонимен

преди 11 години

до 23"и сътрудник на ГЕСТАПО". Ти знаеш ли, какво е Гестапо?Все едно да кажеш, че е бил от ДС, но няма нищо, понеже такова било времето.

24

Анонимен

преди 11 години

Голям праз!

23

Chikatilo

преди 11 години

Затова са и най-добрите...дисциплина му е майката !!!

22

аналогия

преди 11 години

Софийската филхармония призна: нейни музиканти са били комунисти!

21

Анонимен

преди 11 години

Виенската филхармония призна:И какво сега? Днешните служители на хармонията се чувстват виновни за нешо, което е правил някой, когото те дори не познават! Еми да се засрамят нашите министри, че техните колеги са били на страната на Хитлер през 2световна! Да излезнат и публично да си посипят главата с пепел!

20

Анонимен

преди 11 години

В Австрия и до ден днешен има само фашисти и кравешки ла*на.

19

Анонимен

преди 11 години

"Бивш неин директор е бил есесовец и сътрудник на Гестапо"За времето си е бил просто член на партия и кое му е престъпното?

18

sevtus

преди 11 години

Това само доказва,че либерализмът и нацизмът/фашизмът/ са родени от едно и също котило-капитала.Сътрудник при едните и герой при другите.Иначе го играят противници за пред публиката,която си въобразява,че нацизмът е някаква алтернатива на контролирания от олигархията мултикултурализъм.Колкото до музикантите,повечето от тях са станали нацисти доброзорно,както се казва.Сигурен съм,че не са спали добре,когато техните приятели от същия оркестър са пращани на смърт,а те самите е трябвало да мълчат

17

bla bla

преди 11 години

"Бивш неин директор е бил есесовец и сътрудник на Гестапо"Сигурно преди да стане директор е свирил на картечница :D

16

отегчен

преди 11 години

Е и какво от това? Като са нацисти не могат ли да свирят? Нали не се занимават с политика?

15

Идо

преди 11 години

Сега разбирам защо са най добрия-оркестър в света...

14

Свирчо

преди 11 години

И какъв им е нацизма? Прателе са две цигулки и субтромбон в концлагер?Че те в Болшой геагър всички са били сталинисти, в Ла Скала - фашисти и т.н. ш т.н. ама това кою днае дащо на никого не пречи!

13

Анонимен

преди 11 години

Не виждам никаква новина тук. Както знаем в този симфоничен оркестър свирят едни от най-добрите музиканти в Европа, цветът на австрийското общество. Така е сега, така е било в миналото, така ще е и в бъдеще. По същество целта на нациската доктрина е да привлича в редиците си точно такива хора, да не говорим ,че ако си с чисти арийски корени задължително влизаш в хитлер югенд - това не е било по желание. Не виждам нищо лошо в това - такова е било историческото време, а в историята виновни няма!