60

бай Петко

преди 11 години

А бе шантави драскачи. И ГОСПОД да ви сложат за шеф на ДКЕВР пак ще питате от коя партия е, а пък после ще ревете що ДКЕВР нищо не енаправил за сваляне на цените. Ами оставете я оная, другата, да си продава пак цигарите. Наистина на българина угода няма. СПРЕТЕ се за малко !!! М О Л Я ВИ !!! Оставете жената да видим какво ще направи, па тогава плямпайте !

59

до 75

преди 11 години

от партията на световната банка е явно

58

Анонимен

преди 11 години

Тая от хранилището по палеонтология ли я извадиха?

57

Анонимен

преди 11 години

ТА, НЕ РАЗБРАХ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ЖЕНАТА. ДО 1989 ЯСНО, ЧЕ Е БИЛА ОТ БКП, АМА СЛЕД ТОВА НЕЩО МИ СЕ ГУБИ.

56

Дойн

преди 11 години

Тези така и не разбраха посланието - без стари муцуни!Като е член на ДКЕВР от 2010 защо не кажат какво е направила, как е гласувала редом със Семерджиев 3 години? Иванова може ида е продавала цигари под тезгяха, но поне беше външна за системата и имаше шанс да промени нещо, а тази... заради тях сега ще плащаме и глоби, защото проспаха 4 години.

55

Калинки-адреналинки

преди 11 години

Герб правят спешен вътрешнопартиен кастинг, търсят отчаяно някой с истинска диплома!

54

Анонимен

преди 11 години

Тази жена със сигурност е далеч по компетентна от предишната,но вече ми настръхва косата от такива дето са се доучвали в чужбина. Дано не се окаже, че и тя ще е на страната на ЕРП-тата и да се опитва да срине НЕК. Явно някои имат голямо желание да останем без енергийна компания. По делата и ще я познаем.

53

Анонимен

преди 11 години

Тази жена нетрябваше ли да е в пенсия? Защо заема мястото на някой мдал срециалист ,

52

клиент

преди 11 години

о боже господи -поредния *** поставен от трижди проклетия ГЕРБ-ами на кого да приличат на техния идол и ментор -най-мръсните и жестоки хора -стигнали толкова високо във властта-май ще стягаме багажа и ще изчезваме-няма друго спасение

51

Анонимен

преди 11 години

"Евгения Харитонова до момента беше заместник-министърна икономиката, енергетиката и туризма с ресор енергетика" . За това енергетиката "ЦЪФНА и ВЪРЗА", пък сега ще ПРЕЦЪФТИ ! Е и тази ГРОБарска парашутистка , чий е слугинаш - на ЕВН или на *** ?

50

петко

преди 11 години

Заместничка на Сополкьо? Е сега вече им запрепериха гащите на ЕРП-тата.

49

от 60

преди 11 години

"Професионалната си кариера Евгения Харитонова започва през 1972 г. в Техенерго ЕАД."Дали е имало по това време акционерни дружества, другари писачи? По това време имаше СО-та и ДСО-та. Изобщо и "журналистиката" е на нивото на всичко останало в страната, сиреч е *** работа.

48

Кирчето

преди 11 години

Тези хора пак си правят *** с търпението на народа.

47

Анонимен

преди 11 години

Като член на ДКЕВР никога не съм чул да каже че нещо не е наред в тези ЕРП-та и че тока е скъп!

46

Анонимен

преди 11 години

"Аз съм за планово стопанство. Освен шепа диоди, никой нормален няма сметка от т.н. пазарно стопанство."А аз съм за отваряне на крематориумите и на концлагерите. Прекалено много *** се развъдиха и то не само сред влизащите в този сайт, а навсякъде. Не започне ли целенасочено изтребление на негодни индивиди - нямаме НАСТОЯЩЕ, не БЪДЕЩЕ.Изобщо съм привърженик на евгенетиката.

45

анонимен

преди 11 години

Приятели,така и не разбрах за какво протестирахте, какво искахте.Един млад живот да си отиде заради вашите протести или да промени животът ни?Лека му пръст и дано един ден поне у сложие една плача в негова памет.А ПРАВИТЕЛСТВОТО просто ви се *** с вас. Това което то е намислило ,ще се случи. И жална ви майка н.И си стягайте багажа да бягате.Със страхливци и кариеристи нито се прави революция , нито промени,само се кряка.САМО ГЕРБ.Аутсайдери.

44

Анонимен

преди 11 години

Ама тя вече е била там ,защо пак.Нищо не е свършила преди,та сега ли?

43

Анонимен

преди 11 години

"Наш човек" пак :)

42

Бончо Липчев

преди 11 години

До МаскариАз съм за планово стопанство. Освен шепа диоди, никой нормален няма сметка от т.н. пазарно стопанство.

41

Башибузук

преди 11 години

Изглежда компетента жената, но ако мога да попитам, толкова ли няма някой, който да не се е (до)изучил или работил в/за световната банка?!