34

Анонимен

преди 11 години

Видя се вече.Няма човек в България,който да е доволен от сметката си за ток.Но някак това се измести в страни точно за един ден.На първия протест мирно,кротко с конкретни искания.От понеделник-оставка и т.н.Започнаха безумни искания.Сега най-важното било промяна в изборния кодекс.Ало ,Янко това няма да ми оправи сметката за тока,няма да вдигне пенсиите,няма да намери работни места.А,колко много можехме да постигнем.Започнахте да дърпате кокала,но не знам до кога ще ви търпим.

33

Психо

преди 11 години

Йоло Денев премиер !

32

реалист

преди 11 години

Йоло Денев и Велизар Енчев са новите лица на протеста. На печелившите, честито! На протестиращите, съболезнования.

31

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искам да не работя и някой да ми дава пари.Достатъчно за да си покривам разходите и два пъти в годината да ходя на почивка.Мисля,че не искам много.Кратко и ясно.

30

Анонимен

преди 11 години

До стефановаЩО ДА НЕ МОЖЕ? ВИЖДАШ ЧЕ МОЖЕ.

29

имигрант

преди 11 години

До: номер 19Еее, че то това го иска цялото население от 7 милиарда души обитаващи Земята!*** то всичко е ясно бе, като бял ден, има си хас!Сигурно искаш да кажеш, че все пак може да има отделни същества на нашата планета, които да искат да са бедни, гладни болниу и безработни, един вид мазохисти някакви? Сигурно има, сигурно, сигурно ...Така че - напълно ми изясни картинката с твоите искания да знаеш, разсмя ме от сърце!!!

28

darcas

преди 11 години

Недоволството на хората не стихва, нищо че на повърхността всичко изглежда потушено. Протестите и битката срещу системата вече няма да е хаотична и разпръсната, а ще се организира и тогава ще стане страшно за олигархията. За платените партийни драскачи също. Знаем кои сте и ви следим

27

Анонимен

преди 11 години

АКО СЕ НАМАЛИ БРОЯ ДЕПУТАТИ, НАМАЛЯВА ШАНСА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА

26

3,14

преди 11 години

"Според протестиращите сегашните управници не знаят как да управялват. "Ха-ха-ха, ми като те знаят как се управлява, що не се кандидатираха на избори и не ги спечелиха? Така се прави в подобни случаи: Знаеш как да управляваш, кандидатираш се, ако си убедителен и ти имат доверие те избират и след това управляваш и настъпва благоденствие (ако си прав и това което мислиш че можеш, наистина го можеш).Ето - Йоло Денев се кандидатира, загуби и сега за какво е тази драма?

25

изборът

преди 11 години

Знаете ли, че държавните дялове в ЧЕЗ са изкупени от групировката ***? Поставени сме пред избор да паднем окончателно в ръцете на полическите и милиционерските мафии и олигарси или да се опитаме може би за последно да изградим държава, отговаряща на стандартите за модерно европейско развитие.

24

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми дами и господа граждани.От тези мирни протести,нищо градивно за народа не може да се очаква.Аз лично на неделна разходка със знаменце повече няма да излизам.Аз не съм нуждаещ се и спокойно мога да си посрещам всички разходи на семейството и почивки и т.н.НО винаги когато съм имал свободно време СЪМ НА ПРОТЕСТ в своя град.Обаче не мога да разбера тези където всеки божи ден ми реват и ми искат постоянно пари на заем,тях не ги видях и един ден да протестират а имат цялото свободно време.

23

ИСКАМЕ

преди 11 години

ОБАЧЕ ВСИЧКИ ВИНОВНИ СИ ПОЛУЧИЛИ НАКАЗАНИЕТО НОВИ ПОЛИТИЦИ А НЕЩАТА ПАК НЕ ВЪРВЯТ КВО ПРАВИМ ТО ПОНЕ СТАНДАРТА НА СЕВ` АФРИКАНЦИТЕ ДА ИМАМЕ СЛОВЕНИЯ ХЪРВАТИЯ ДА ГИ ОСТАВИМ ЗА СЕГА АМА ВИЖТЕ ЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ МАИ БЪДЕЩЕ ИМАМЕ НО КАКВО ИДЕИ НЯМА ИНАК ИСКАМЕ КАТО ДЕЦАТА

22

до19

преди 11 години

това, което си написал, става с работа, а не с искане и висене по форумите в работно време

21

корупция

преди 11 години

В България институциите са завладени в такава степен от частни интереси, чак до степен на самозаличаване. Всички депутати, кметове, съдебна система, държавна администрация, политически партии и лидери просто изпълняват частни поръчки и прикриват с празни думи и обещания институционалното си безсилие.

20

опитай пак

преди 11 години

До ЕлфОчевидно мозъчната операция не ти е помогнала много, опитай пак в Албания, там ги правят с тесла!

19

Анонимен

преди 11 години

Не се подигравайте с исканията на хората.Всички искания са основателни.Парламента като символ на властта трябва да изгори и камък върху камък да не остане от него-лично мнение.Символът на робството на българския народ е тази,покварена сграда.Символ но подтисничеството.Когато не е функционирала тази сграда,тогава народът е бил в подем.

18

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ВСЕКИ ДЕН НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПРЕВЕЖДА И ПРЕФАСОНИРА ИСКАНИЯТА НИ.НАРОДА КАЗА КРАТКО И ЯСНО : НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ БЕДНИ, БЕЗРАБОТНИ И МИЗЕРНИ! НЕ - НА МОНОПОЛИТЕ И ОБИРДЖИИТЕ!ВСИЧКИ ДРУГИ ИСКАНИЯ СА ОТ ПАРТИИТЕ ЗА ОТЛАГАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО.КАКВО НЕЯСНО ОЩЕ ИМА.

17

Скопец от учиндол

преди 11 години

Не искам много искам всичко! Искам да съм депутат милионер като Корумбашев.

16

стефанова

преди 11 години

НЕ МОЖЕ *** ДА ВЗИМАТ ЗА ДЕН, КОЛКОТО ЧЕСТЕН ПЕНСИОНЕР, РАБОТИЛ 40 ГОДИНИ ЗА БЛАГОТО НА БГ ДА ВЗИМА ЗА ГОДИНА!

15

Анонимен

преди 11 години

Taзи сграда на снимката трябва да се превърне в Музей на несъстоялата се демокрация